Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 
攻略及心得交流區>スーパーロボット大戦V | PS4 PSV | 攻略吹水區(所有隱藏條件已更新)(劇透請spoil)(手機app無得spoil請慎入)
雷火武 08:04 PM 03-07-17
作者: ultimawk:
FA unicorn 運動性低過普通都合理
最唔明係裝甲 FA 1300, 普通係1700...
因為原作擋殖民星炮既都係普通型、所以普通型勁d
(誤)。不過無左手刀真係好無feel

仲有以前撫子系機體唔係有個跳躍能力可以好似分身咁機率性完全回避架咩?
今集又無左
Gundam MK-2 08:11 PM 03-07-17
#3新增各版獎勵TacP引發條件
GN00508771 11:25 PM 03-07-17
咦 一周目入到IF路線⋯
小昭Teddy 11:56 PM 03-07-17
點解....rocket punch百連發係專打下陰既???
京9999 08:31 AM 03-08-17
作者: Gundam MK-2:
我更想知有幾多人有睇原作

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送
我有睇仲等緊今年新一season
pet3 08:39 AM 03-08-17
作者: 京9999:
他是指小說吧
Gundam MK-2 09:38 AM 03-08-17
作者: 京9999:
作者: pet3:
他是指小說吧
我指動畫
小昭Teddy 12:03 PM 03-08-17
我指動畫
前果排先同朋友講返マオD廣東話
gsw 10:53 PM 03-08-17
不是所有關都有TacP拿?
Gundam MK-2 12:05 AM 03-09-17
作者: gsw:
不是所有關都有TacP拿?
無錯唔係關關有

GN00508771 05:31 PM 03-09-17
IF線都幾過癮
見到闇之帝王新的一面
鐵之侍 05:40 PM 03-09-17
作者: GN00508771:
IF線都幾過癮
見到闇之帝王新的一面
對著永遠也勝不了的神棍對手,不絕望就怪了
ALEX CHOW 06:06 PM 03-09-17
IF線都幾過癮
見到闇之帝王新的一面
魔神zero+getter軍團

從我的 F8332 發送
Tdot 06:22 PM 03-09-17
IF線都幾過癮
見到闇之帝王新的一面
普通router都一樣
Gnosis 09:19 PM 03-09-17
點解會咁...中bug? a

if 50話用宗介ko雷納德
Attached: media-20170309.jpg (66.6 KB) 
Gundam MK-2 09:37 PM 03-09-17
作者: Gnosis:

呢個廿萬bug日本果邊講左好耐
唔明笨大做乜唔出patch修正

知世公主 11:24 PM 03-09-17
作者: Gnosis:

唔知日版有冇呢個問題,未玩到IF線
pet3 03:25 AM 03-10-17
作者: 知世公主:
唔知日版有冇呢個問題,未玩到IF線
唔關事

只要你過16萬就會負錢倒扣

好像是因為打多錢怪再強化晶片 2倍再希望就會出事
Gundam MK-2 09:25 AM 03-10-17
唔關事

只要你過16萬就會負錢倒扣

好像是因為打多錢怪再強化晶片 2倍再希望就會出事
應該係過20萬先啱

仲要唔係純顯示問題,而堅係會倒扣
pet3 09:25 AM 03-10-17
應該係過20萬先啱

仲要唔係純顯示問題,而堅係會倒扣

16以上就有機會發生(a9有圖哦)
Gundam MK-2 09:33 AM 03-10-17

16以上就有機會發生(a9有圖哦)
竟然16萬就出事
咁都幾麻煩
Lamsze 07:12 PM 03-10-17
https://www.youtube.com/watch?v=jC7FIjC0A1A

櫻花大戰加入機戰!不過暫時只係手遊果隻

唔知會唔會甘快公佈新作 (發夢啦你!
知世公主 08:47 PM 03-10-17
作者: Lamsze:
https://www.youtube.com/watch?v=jC7FIjC0A1A

櫻花大戰加入機戰!不過暫時只係手遊果隻

唔知會唔會甘快公佈新作 (發夢啦你!
最好入埋鐵血啦,第2季都差唔多完啦
Gnosis 12:16 AM 03-11-17
竟然16萬就出事
咁都幾麻煩
應該唔關事
我最後一關地圖炮幸運掃場都over 20萬冇倒扣錢

btw今次最終話打大佬方式一反機戰傳統好有趣, good try
aquarius 12:43 AM 03-11-17
作者: 知世公主:
最好入埋鐵血啦,第2季都差唔多完啦
鐵血文場多過機械人
同埋無咩武器..
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

返回主題版面