Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-02-18, 08:11 PM   #12101
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
個人感想,其實新古唔係極難打(我無多3),而係令到原本僅有防守到既機會都無埋....
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 08:22 PM   #12102
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
冇多3可以點打﹖@@

但如果你打到新古既話即係新古守陣都冇用﹖你冇新古多3都殺到佢,咁其實唔算屈喎﹖

其實本身都多數滿江紅,好多時只係有野陰到人先守到

此篇文章於 03-02-18 08:27 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 08:30 PM   #12103
h0023874

sorry講漏左我有新古,無多3,唔需要白NU。新古對新古...
亦有FD無新古都殺到我,不過可能係高手或者咩機都齊哂,不肯定

守陣,只有新古肯定唔掂,有埋號都唔掂.....仲要有幾部其他正機,可惜幾部我都無
舊 03-02-18, 08:32 PM   #12104
ShinDou

我覺得守陣淨係要號新古多3呢3隻,你再出咩機都只係俾人地隻新古BUFF

有號同多3我殺到單騎新古,但1多幾隻就冇試,因為1多機就好易COMBO秒左隻多3

而家首抽見番之前成日打果堆千78分高分人個名 XD 個個喪刷

刷1次首抽要爬埋山打成兩個鐘 @@ 點解成街咁多新古﹖有隻仲凸1 @@ 佢地1完教學就射唔爬山﹖冇就刷過﹖

聽日先再慢慢刷 @@

見到個RANK17LV75既新古 @@ 歐成咁﹖中左4隻新古﹖@@ 應該冇點執到石喎咁低RANK﹖

此篇文章於 03-02-18 11:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-03-18, 08:02 AM   #12105
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
666石唔中, 好灰...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 08:03 AM   #12106
ShinDou

重刷啦 @@ 仲課
舊 03-03-18, 10:00 AM   #12107
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

唔想重刷, 這個AC花了很多心機, 如果抽不到不如棄驚
舊 03-03-18, 10:21 AM   #12108
ShinDou

咁你係咁課落去實中架,問題係值唔值姐

而且下期只會出隻專殺新古既神機,唔通又課到中為止咩﹖開老金無限金錢就得姐 @@

而家新古都1野打晒99%機面,噢噢痴又唔會下修D機既,遲D再出只會更唔平衡

最好就係0課蝕死佢
舊 03-03-18, 10:23 AM   #12109
h0023874

或者咁講,以オオチ條_樣的習慣,不出兩三個禮拜肯定出架新既黎屌打新古.....

隨時可能會櫻大戰添,連環迫你抽(課),整靚佢地自己3月個年終結算

唔想棄game的話,忍幾星期對戰,好過重刷.....
舊 03-03-18, 10:25 AM   #12110
ShinDou

應該唔係櫻戰就NEW COMER殺新古架喇,不過到時真係好難想像有咩殺得番果D機 XD
舊 03-03-18, 10:26 AM   #12111
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

情事結呢樣野, 好難解釋, 就算來緊櫻戰或者好快有機屌打新古我都唔會課啦
舊 03-03-18, 10:31 AM   #12112
ShinDou

咁我都係因為情意結先重刷新古 XD 如果係第2D神機可能只係HEA打鬥雞算 XD
舊 03-03-18, 10:36 AM   #12113
yorkyork

註冊日期: May 2010
chat room d人教人退錢,
好搞笑
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 10:53 AM   #12114
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

我退佐, 你笑我啦

有人抽了12輪111都唔中叫佢退款都好正常者...
舊 03-03-18, 10:57 AM   #12115
h0023874

有得退錢既咩?? @@
舊 03-03-18, 10:59 AM   #12116
ShinDou

退完錢有冇得再抽再退先﹖XD
舊 03-03-18, 11:01 AM   #12117
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

ANDROID機未退過的話大機會OK, 退完再抽再退要睇你課金量, 有D大課長可以, 唔係的話應該退唔到
舊 03-03-18, 11:07 AM   #12118
h0023874

shit.... 我iPhone兼課得少....

今次抽用左既石,唔會比樓上師兄少.....

唔係12輪果位。如果我抽12輪唔中,我會生無可戀N日,完全唔想再見到隻死人game

此篇文章於 03-03-18 11:10 AM 被 h0023874 編輯。
舊 03-03-18, 11:08 AM   #12119
yorkyork

我唔係笑退錢既人,
係笑個D唔比人退錢既人,
咁都要幫住官方

樓上,iphone第一次好易退,
但係同一個ios acc你第二次退就難D,
你自己考慮
舊 03-03-18, 11:12 AM   #12120
h0023874

佢係計退111石,最後課既一單,定點樣計法?
舊 03-03-18, 11:16 AM   #12121
yorkyork

我唔肯定,
我未退過,
我上巴哈搵下

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27290&snA=22039

好似係話重大損失第一次好易得
舊 03-03-18, 11:35 AM   #12122
h0023874

如果退得一單的話就算了,以防第日有更重大損失

如果可以退哂成個pool用過既,咁就正囉.....
舊 03-03-18, 01:38 PM   #12123
ShinDou

有條友RANK19凸爆改爆新古 @@
舊 03-03-18, 02:10 PM   #12124
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: h0023874 查看文章
如果退得一單的話就算了,以防第日有更重大損失

如果可以退哂成個pool用過既,咁就正囉.....
IPHONE幾乎無可能, 但ANS嘅可以
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-18, 02:33 PM   #12125
ShinDou

好似真係好多人棄左GAME,而家殺1隻強敵已經2萬7名 @@

噢噢痴應該諗唔到出隻神機出黎竟然咁多人棄GAME

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:08 AM

手機版 | APP版