Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 122  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
T.K. 11:53 PM 11-09-17

Attached: de42707d371542ea5eb3d9d5b65b7f92.jpg (75.8 KB) 
Carl@William 04:05 PM 11-10-17
打個兩條女合體都要變新MODE先贏唔緊要......但吉連明明對個兩條女合體都無FEEL......會唔會唔係幾講得通
GN00508771 09:33 AM 11-17-17
【訃報】ブルマやドキンちゃん役の声優・鶴ひろみさんが死去

非常突然RIP
macgyver 09:54 AM 11-17-17
作者: GN00508771:

非常突然RIP
rip
Rance 12:13 AM 11-18-17
漫畫吉連個願望會唔會就係HAPPY ENDING 伏筆...
♀宮野真守♀ 06:44 PM 11-18-17
作者: GN00508771:

非常突然RIP
rip
達叔:我既布瑪阿!!!
張飛後代 01:37 PM 11-19-17
卡芙拉被孫悟空打出場,而家U6只剩番兩個娜美星人選手。
(一冇左希特就兵敗如山倒⋯)
C.Ryo 06:36 PM 11-19-17
未完成型無想転生又帶黎熱血一話,第六宇宙睇黎會被消失

最後點都係完成型態拳四郎對雷奧
qhxu 09:27 PM 11-19-17
避開剷過去零距離龜波
遲D遊戲應該會攞D動作做超必,就算冇野避
結果吉連唔打坐都係因為極意悟空,合體傳超最多皺下眉

staff係咪有換過?生存篇神作畫回都神過哂以前果D
hitachi 10:13 PM 11-19-17
如果兩個那尾星人合落魔童度算唔算全滅
張飛後代 10:45 PM 11-19-17
作者: hitachi:
全王將U6全員消滅後魔童體內既同化力量可能會同時消失
Sar8 12:50 AM 11-20-17
作者: hitachi:
作者: 張飛後代:
全王將U6全員消滅後魔童體內既同化力量可能會同時消失
if you can't beat them, join them...
mikemike 12:55 AM 11-20-17

wing 04:37 PM 11-20-17
裝子都算, 野澤雅子今年都80, 萬一.............
K.LIFE 05:28 PM 11-20-17
莊子聲演RIP
Kain 05:04 PM 11-27-17
垃圾到玩其他動畫既gag
呢套唔係銀魂囉大佬
stevenfan 06:11 PM 11-27-17
作者: Kain:
垃圾到玩其他動畫既gag
呢套唔係銀魂囉大佬
都話超把GT由黑歷史拯救出來
Kain 10:27 PM 11-29-17
睇左漫畫最新
得28個星球有人,又變設定BUG啦
如果真係得咁少菲利就算果時無輸俾悟空都好快無野玩
撤亞人一樣無得撈
Kain 09:19 AM 12-03-17
兩個娜美星人真係用左我地講笑先會出現既招
張飛後代 11:57 AM 12-03-17
U2集合全宇宙既愛,U6就大玩全娜美星人同化⋯
最後大家都好睇得開。
小昭Teddy 02:53 PM 12-03-17
象帕同比魯斯最後道別
♀宮野真守♀ 09:58 PM 12-03-17
今集除左尾果下雙龜波同魔貫光仲有第六宇宙消失果下好睇,其他真係睇到個人好煩燥

唔該如果真係打完要用超級龍珠復活D宇宙既話,記得話第二宇宙既愛太沉重復活唔到,我真係未試過睇龍珠睇到咁不安
Celes 10:12 PM 12-03-17
悟飯幫魔童擋個下如果係打開雙手用身擋會更正。
stevenfan 10:21 PM 12-03-17
作者: Celes:
悟飯幫魔童擋個下如果係打開雙手用身擋會更正。
老天神的出場想起龍珠Z
qhxu 11:49 PM 12-03-17
除左第一個消滅的第9宇宙,其他被消滅既都好安然接受
呢兩個消失前一個比love say埋個goodbye 一個係度打打鬧鬧
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 122  ... 最後

返回主題版面