Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-16, 10:37 AM   #5826
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
人地有5部機嫁,
gggg實放最後,
就算你有宇宙大帝你都要必到佢
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:43 AM   #5827
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
要打gggg應該要出到降甲,有d幾turn降100%甲,主攻用拳直擊,要識殺左gggg先,諗到都覺得煩,唔打佢算啦
個爆擊減傷係特殊裝甲, 唔怕直擊的.

睇報告話新美少年(好似係突爆) 普攻只打4G 3XX, 不過必殺唔CIT有機會秒到.

啱啱見到突爆4G無用精神一下車咗810000......
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 11:18 AM   #5828
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
升到LV65後做埋角色任就會減到4珠.

用過人地隻突爆4G, 無用精神一野扑咗BOSS780000
咁要快D儲多D分先得喇…

舊 11-01-16, 04:40 PM   #5829
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
終於破到nono陣了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 06:05 PM   #5830
yorkyork

限凸轉移可以凸轉移活動R/SR機,
舊 11-01-16, 07:29 PM   #5831
ShinDou

轉移活動機有咩用﹖慳4隻R換SR﹖
舊 11-01-16, 10:12 PM   #5832
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
啱啱見到突爆4G無用精神一下車咗810000......
我試緊FD隻凸爆用3指揮加激勵去唔去到一百萬
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:13 PM   #5833
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
限凸轉移可以凸轉移活動R/SR機,
唔明,有無範例?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:22 PM   #5834
yorkyork

冇凸食隻4凸,
慳返3隻
舊 11-01-16, 10:26 PM   #5835
ShinDou

原來神氣流星鬥雞都好屈,頭先打凸爆拳WING陣爭D俾人秒晒,係佢唔扣血,之後其他死晒佢都仲係未俾人扣過,之後俾人打幾廿下都冇事,係隻拳WING之後爆左1下CRI先打穿左
舊 11-01-16, 11:31 PM   #5836
yorkyork

亍部機冇減珠技
舊 11-01-16, 11:37 PM   #5837
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
剛剛爬完山仲整緊....

=======
更新
攪掂可以安心用
由手機版發出

此篇文章於 11-02-16 12:19 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 10:11 AM   #5838
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
引用:
冇凸食隻4凸,
慳返3隻
其實食3突就夠, 3突果隻素體自己都當一隻
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 10:19 AM   #5839
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 古鐵.巨人 查看文章
其實食3突就夠, 3突果隻素體自己都當一隻
問題你唔突滿先又少左次任務
嗰隻豪比佢啦
由手機版發出
舊 11-02-16, 01:02 PM   #5840
yorkyork

係2ch見到人打左個pvp神陣:
----gggg nono (任何一部機)
g位
-------- 師傻 白槍瑪利

聽完佢地描述真係好恐怖
舊 11-02-16, 03:35 PM   #5841
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
係2ch見到人打左個pvp神陣:
----gggg nono (任何一部機)
g位
-------- 師傻 白槍瑪利

聽完佢地描述真係好恐怖
4部裏面得1部。。。。神唔起。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 04:41 PM   #5842
J+1
望過黎呀!!!!!!

試陣...

想試雙屬坦血......原來想試殘念紅換肥安娜...不過冇理由換走隻大器......

由手機版發出
舊 11-02-16, 05:06 PM   #5843
yorkyork

勇者王企咁前唔怕比人殺先?
舊 11-02-16, 06:30 PM   #5844
J+1
望過黎呀!!!!!!

80討之後好易跌r....
由手機版發出
舊 11-02-16, 08:58 PM   #5845
ShinDou

GGGG有冇咁易抽呀﹖刷極都有最少凸2係度,成街都凸爆,鬥雞打條毛,千4分度 XD
舊 11-02-16, 09:05 PM   #5846
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

>>有冇咁易抽

$EGA表示:今次fat啦...

==============

白鎗sr炎龍好似好用....?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-02-16 09:08 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 09:26 PM   #5847
ShinDou

打到40先第1隻忍星

SR白炎龍應該係最勁補給機,打得疾人,不過而家斷唔到必冇咁屈了
舊 11-02-16, 09:41 PM   #5848
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

白鎗sr炎龍好似好用....?
純粹征霸用,打40同48有呢部會輕鬆好多,平時可有可無

引用:
GGGG有冇咁易抽呀﹖刷極都有最少凸2係度,成街都凸爆,鬥雞打條毛,千4分度 XD
2突既用新31攪掂佢啦,4突無其他特別要照顧既機都係可以新31 2下解決
master nono gggg陣既話就照順序逐部殺就ok

最煩係爆擊特殊裝甲呢樣野
今日打剩部4突gggg,打到最後2部打手打左5下,全部都爆擊攪到俾部gggg反炒
明明全部都特登揀晒d唔加cri率既parts
計岩晒都有機會出事

我就而家趁前半,尋日不停搵4突gggg隊練習,廢事到周末望住唔識打
不過因為個特殊裝甲攪到點都一定會有意外
真係想佢出部機係減全隊爆擊率
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 09:49 PM   #5849
ShinDou

引用:
作者: dragonar226 查看文章
純粹征霸用,打40同48有呢部會輕鬆好多,平時可有可無

2突既用新31攪掂佢啦,4突無其他特別要照顧既機都係可以新31 2下解決
master nono gggg陣既話就照順序逐部殺就ok

最煩係爆擊特殊裝甲呢樣野
今日打剩部4突gggg,打到最後2部打手打左5下,全部都爆擊攪到俾部gggg反炒
明明全部都特登揀晒d唔加cri率既parts
計岩晒都有機會出事

我就而家趁前半,尋日不停搵4突gggg隊練習,廢事到周末望住唔識打
不過因為個特殊裝甲攪到點都一定會有意外
真係想佢出部機係減全隊爆擊率
0凸新31都秒到GGGG﹖

直擊都破唔到罩﹖

其實OVERMAN好似都有個CRI輕減罩,但之前打落唔覺得勁既﹖
舊 11-02-16, 09:54 PM   #5850
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
0凸新31都秒到GGGG﹖

直擊都破唔到罩﹖

其實OVERMAN好似都有個CRI輕減罩,但之前打落唔覺得勁既﹖
2突gggg秒到,2突脆好多

gggg個件特殊裝甲黎,無方法破到
overman個個唔係特殊裝甲所以barrier貫通就ko到
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:37 AM

手機版 | APP版