Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-11-08, 06:50 AM   #1
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
都係3D...

今次係雪風入面果隻艦
似就唔係太似....
因為無reference,我已經盡力了

另加sketch一張

遲d會試下用painter上色

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-08, 11:48 AM   #2
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
Banshee! 勁!
呢度有reference~
http://xiaoshengsu.jz.51.net/yukikaz...-03/aac-03.htm

此篇文章於 05-11-08 11:50 AM 被 LIGHTTHELIGHT 編輯。
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-08, 02:29 PM   #3
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
有一種古舊的科幻感
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-08, 06:25 AM   #4
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: LIGHTTHELIGHT 查看文章
sorry....個site上唔倒...
anyway,唔該晒

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
有一種古舊的科幻感
你有e種感覺正是我失敗的證明

舊 05-12-08, 11:09 PM   #5
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
雖3D果張好似未完成,但盡左力就OK~!
sketch好正,期待完成

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-08, 09:31 AM   #6
God of Gamer

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
Justine有冇d即食的texture網頁?有時畫2D都有需要用~
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-08, 07:54 PM   #7
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: 查看文章
Justine有冇d即食的texture網頁?有時畫2D都有需要用~
上google search:
3d mapping, texture

應該有好多,我都係要用果時先搵,一係就自已畫

舊 05-14-08, 07:57 PM   #8
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: 【子夜】 查看文章
雖3D果張好似未完成,但盡左力就OK~!
sketch好正,期待完成
謝謝
其實個3D已經係完成品

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:50 PM

手機版 | APP版