Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
ゆり 07:52 PM 08-23-15
魂web好似只係賣貓爪同炮,唔包本體
神龍 09:29 PM 08-23-15
2萬3yen賣對手加背包a
定背包散件大benz包埋a
ゆり 10:56 PM 08-23-15

呢張圖寫散架
由手機版發出
T.K. 08:10 PM 08-24-15

Terry仔 09:32 PM 08-24-15
雙龍係咪哩幾日就係魂shop 預訂?
Gallardo 09:38 PM 08-24-15
作者: Terry仔:
雙龍係咪哩幾日就係魂shop 預訂?
http://p-bandai.jp/hobby/item-1000099146/
Terry仔 10:14 PM 08-24-15
Sorry,其實我係想問hk 魂shop xd
武藤遊戲 06:56 PM 08-25-15
■グッドスマイルカンパニーから「ガーディアン」商品化決定!

さて、そんなガーディアンがグッドスマイルカンパニーより商品化されることも明らかになりました! 本日はその開発中の3Dモデルをお届けします!

angelsky 07:47 PM 08-25-15
Sorry,其實我係想問hk 魂shop xd
香港魂shop真係晒氣,人地顧住大陸市場,可以做到同日開訂,我地?等左半個月我都未見jesta cannon
T.K. 09:19 PM 08-25-15

有幾多會買?
Rance 10:22 PM 08-25-15
夠啦,我已經唔想再砌RX-78....
シェンムー 11:07 PM 08-25-15
部MG 雙龍真係等左十幾年 , 必買
luciferdark 12:54 AM 08-26-15
作者: angelsky:
香港魂shop真係晒氣,人地顧住大陸市場,可以做到同日開訂,我地?等左半個月我都未見jesta cannon
900隻, 5分鐘唔夠搶晒, 香港市場同佢地真係無得比
只能認命。
況且唔係唔開, 等下無所謂啦。
now_loading 10:49 AM 08-26-15
RX78 崩值先諗, 而且我會量產部HG先
angelsky 11:34 AM 08-26-15
作者: luciferdark:
900隻, 5分鐘唔夠搶晒, 香港市場同佢地真係無得比
只能認命。
況且唔係唔開, 等下無所謂啦。
隻JESTA我預計星期四開訂,雙龍就
mikemike 11:37 AM 08-26-15
隻JESTA我預計星期四開訂,雙龍就
有人傳9月3開訂
Terry仔 12:31 PM 08-26-15
通常係咪夜晚0時0分就會開始訂?
鳳熾魂 12:35 PM 08-26-15
香港第一水就算啦我次次第二水算,反正遲一個月
angelsky 10:03 AM 08-27-15
P-Bandai HK終於放左JESTA CANNON訂購PAGE,今日下午一點開訂

http://p-bandai.hk/hobby/item-1100003234/

HK$ 310.00
Terry仔 11:16 AM 08-27-15
上到去見到"0", 意為已經訂曬

邊到睇到係下午1點開始?
fami~yan 11:28 AM 08-27-15

價格
: HK$ 310.00
PREMIUM BANDAI Club 積分
: 310P
開始日期
: 27 / Aug / 2015 13:00
發送日期 (暫定)
: Dec / 2015

....
tung999 11:31 AM 08-27-15

開始日期
: 27 / Aug / 2015 13:00

Terry仔 11:32 AM 08-27-15
用電話睇,淨係有日期,後面果幾隻字唔見左XD

雙龍預計9月3???
mikemike 05:32 PM 08-27-15
P-Bandai HK終於放左JESTA CANNON訂購PAGE,今日下午一點開訂

http://p-bandai.hk/hobby/item-1100003234/

HK$ 310.00
落了6隻
有興趣嘅會員就PM我
大家share運費就可以
angelsky 06:32 PM 08-27-15
作者: mikemike:
落了6隻
有興趣嘅會員就PM我
大家share運費就可以
我入左一隻咋,有諗過諗入多幾隻放售
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後

返回主題版面