Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
now_loading 03:26 PM 07-30-15
可能我睇個blog 用冒牌燈,所以唔合位入唔到,另一個blog 用原裝燈冇問題,咁平舊幾我買普通版了,謝謝
T.K. 02:44 PM 08-02-15

哇!哈哈!哈哈哈哈哈哈哈哈!!

green232432 04:19 PM 08-02-15
[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)
4,104円(税込)
http://p-bandai.jp/hobby/item-1000098950/

野良猫 04:22 PM 08-02-15
雖然想要普通版不過算了,反正點都要噴過

P.S
笨大出埋紅蓮騎士啦唔該,灰模都有就係見當年奧米加負評太多而唔出

(AGE你都輸起唔差在輸多鋪)
x10a 05:34 PM 08-02-15
作者: 野良猫:
雖然想要普通版不過算了,反正點都要噴過

P.S
笨大出埋紅蓮騎士啦唔該,灰模都有就係見當年奧米加負評太多而唔出

(AGE你都輸起唔差在輸多鋪)
咁隻奧米加真係麻麻地.....不好明笨大始終唔肯出X抗體果堆....
now_loading 11:18 AM 08-03-15
作者: Rance:
普通版梗係可以加燈,同一個模之嘛
h9 h16 h13 o個舊野換做粒燈咪得

我都以為換parts, 原來係預左位比你放兩粒LED, 重有埋開關, 說明書唔講....

用粒紅色試 Xbox Red Ring 效果很好

ゆり 12:31 PM 08-04-15
頭先見福利貼左箱番紅武者同斑豹

但之後又刪左相

可能rg red frame都到左
fami~yan 01:32 PM 08-04-15
作者: ゆり:
頭先見福利貼左箱番紅武者同斑豹

但之後又刪左相

可能rg red frame都到左
到左呀,今朝有圖
ゆり 01:40 PM 08-04-15
作者: fami~yan:
到左呀,今朝有圖
但唔賣得
angelsky 01:46 PM 08-04-15
隻貓即刻嬲嬲豬
麥C 05:30 PM 08-04-15
剛剛行過唔見
Orage 05:44 PM 08-04-15
RG 紅骨咁快有!?
ゆり 06:23 PM 08-04-15
照計睡橫行下左令26先賣得
由手機版發出
夜貓 07:11 PM 08-04-15
今朝貼埋價錢牌有得買ga
不過我沒買到
Orage 07:19 PM 08-04-15
星期五出去睇下入隻骨返黎
野良猫 07:29 PM 08-04-15
買咗嘅麻煩報下隻骨啲水口同分模線係咪素組完都見唔到,THX
T.K. 10:06 PM 08-04-15

MS331 08:12 PM 08-05-15
時代隻RG WING有咩特別? (除左貼紙)
gmcustom 08:16 PM 08-05-15
作者: MS331:
冇,同普通一樣
普通人一個 11:51 PM 08-05-15
作者: MS331:
對翼特別細
T.K. 09:12 AM 08-06-15

maxwellduo 09:41 AM 08-06-15
咁都要魂shop?
angelsky 09:51 AM 08-06-15
宜家BANDAI出MG真係好保守,呢隻普通賣都得啦

睇返官圖似乎唔係砌唔返做JESTA...
T.K. 09:52 AM 08-06-15
孽績唔好要追數掛
angelsky 11:03 AM 08-06-15
褔利RG 紅迷已開售,$160
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後

返回主題版面