Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-19-08, 11:35 AM   #1
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
有冇男生女相個類漫畫推介?

類似pretty face , 天使小生意氣都睇左,好好睇
仲有冇呢類漫畫?

舊 05-19-08, 11:39 AM   #2
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
迷糊餐廳(WORKING!!)

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 11:43 AM   #3
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
指尖奶茶
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 11:48 AM   #4
燎原-火

引用:
作者: J+1 查看文章
指尖奶茶
睇過...唔多掂...

或者有冇強氣主角呢, 天使同pretty face都係強氣

天使小生個作者係唔係今日我至叻個作者?

舊 05-19-08, 01:31 PM   #5
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
仮面のメイドガイ

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 01:37 PM   #6
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
魁男塾
故事裡面的女角, 同主角劍桃太郎都係咁上下樣

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 01:40 PM   #7
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
ハヤテのごとく!

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 01:41 PM   #8
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

色誘中毒~~
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 01:42 PM   #9
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
男生女相漫畫經典:

停止!! 雲雀君! (ストップ!! ひばりくん!)
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 02:17 PM   #10
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
Nicoichi - 金田一蓮十郎

前女友劈底個BB俾男主角, 於是男主角一直男扮女裝, 以母親既身份湊大個仔.
平日番工就係普通男白領, 放工就變成鄰居間有名既美女母親.
後來想追公司既女同事, 但女同事似乎鐘意左女裝既男主角
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 02:29 PM   #11
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 燎原-火 查看文章
睇過...唔多掂...

或者有冇強氣主角呢, 天使同pretty face都係強氣

天使小生個作者係唔係今日我至叻個作者?
是的~沒錯~
佢另外新作是校園武士道士郎~
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 04:04 PM   #12
BegBeg
Junior Member
腐女子一枚

註冊日期: Apr 2008
新條真由的 愛俺~

BegBeg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 04:14 PM   #13
knife-edge
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: grxgr 查看文章
是的~沒錯~
佢另外新作是校園武士道士郎~
呢套都好耐嫁啦....
而家果套叫お茶にごす

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 04:19 PM   #14
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
指尖奶茶我覺得幾得wor..

有套雖然吾係漫畫但都推下啦,少女愛上姐姐幾好睇的 (有game同動畫)
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 02:00 AM   #15
爽神

戀愛風波(第2部)
我諗都算係男生女相掛a...
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 02:20 AM   #16
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
同居非男孩

幾年前看過...好看否見仁見智...

bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 10:46 AM   #17
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: 爽神 查看文章
戀愛風波(第2部)
我諗都算係男生女相掛a...
可以話係無劇情, 服務讀者至上 (但我又鐘意睇 )

男變女都算的話, 咁仲有兩套:

小茜overdrive - 河下水希
草莓100%前既中篇作品, 但作者用左另一個筆名. 主角根本就係西野司 . 講男主角因一次意外附身女主角既身體, 而女主角既靈魂就玩失踪. 於是天堂既使者就逼男主角繼續扮演女主角.

我和她的XXX - 森永愛
呢套其實都唔算男生女相了. 因為係弱氣男同強氣女交換身體. 交換左反而仲似女仔. 瘋狂攪笑類.
舊 05-20-08, 10:49 AM   #18
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
聖鬥士星矢(誤?)

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 10:55 AM   #19
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
火滾忍者

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 11:20 AM   #20
shing1013
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 真!DC 查看文章
聖鬥士星矢(誤?)
正解無誤
看看瞬
shing1013 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 12:14 PM   #21
Kaede楓

舊- 薄荷關係
爛尾- 尖指奶茶

樓主想搵邊類XD
係女相、女裝定完全女体化

另推多套夢幻雙翼(爆.........有一個扶他 一個女裝 ......好似仲係一般向 ?)

版友提過那套Nicoichi我都睇過下......好睇的,但想知有冇出過中文版?
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 12:19 PM   #22
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Kaede楓 查看文章
舊- 薄荷關係

版友提過那套Nicoichi我都睇過下......好睇的,但想知有冇出過中文版?

變裝俏老爸

http://www.books.com.tw/exep/prod/bo...tem=0010380965

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 12:20 PM   #23
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: Kaede楓 查看文章
嚮漫畫cafe見過台版, 叫 <<變裝俏老爸>>
舊 05-20-08, 12:28 PM   #24
Kaede楓

引用:
作者: blindman102 查看文章
引用:
作者: ahleung 查看文章
嚮漫畫cafe見過台版, 叫 <<變裝俏老爸>>
THX
個譯名
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-08, 01:30 PM   #25
燎原-火

引用:
作者: relight 查看文章
指尖奶茶我覺得幾得wor..

有套雖然吾係漫畫但都推下啦,少女愛上姐姐幾好睇的 (有game同動畫)
少女愛上姐姐係HGAME黎?個感覺似追女GAME

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:59 AM

手機版 | APP版