Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 10-10-08, 01:33 PM   #76
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 好鬼煩 查看文章
各位弟兄姊妹,其實本人好喜歡貓,每個禮拜睇頭條日報個貓私語專欄
咁樣樣關貓想控制人類有乜關係??

舊 10-10-08, 02:38 PM   #77
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:
作者: NDS 查看文章
咁樣樣關貓想控制人類有乜關係??
想講佢自己都比貓控制左

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-08, 10:15 AM   #78
Vanessa
Senior Gamer
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
相信樓主已經被貓所控制喇. 樓主有冇發覺自己日常生活開始同貓好相似呢??

舊 11-17-08, 08:08 PM   #79
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: Vanessa 查看文章
相信樓主已經被貓所控制喇. 樓主有冇發覺自己日常生活開始同貓好相似呢??
開始生"蘇", 髮形不自覺地梳成貓耳狀, 指甲生長....
成為一頭怪物.....

其實冇話咩控唔控制既, 當你愛護一樣野時, 好自然會珍惜果樣野, 老公同隻貓一齊俾車撞, 第一時間走去睇貓唔睇老公, 即係你愛護隻貓多於你老公!!! 假如, 你第一時間去睇你老公而唔睇貓, 唔通話你老公控制左你咩....

仲有, 如你所說你真係去睇隻貓而唔係睇你老公, 請設法為你既婚姻作出補救, 又或者尋求社工協助...
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-08, 11:45 PM   #80
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
可能蘿莉控制人類機率大過貓
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-08, 11:30 PM   #81
Vanessa
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
引用:
作者: 卡柏 查看文章
開始生"蘇", 髮形不自覺地梳成貓耳狀, 指甲生長....
成為一頭怪物.....

其實冇話咩控唔控制既, 當你愛護一樣野時, 好自然會珍惜果樣野, 老公同隻貓一齊俾車撞, 第一時間走去睇貓唔睇老公, 即係你愛護隻貓多於你老公!!! 假如, 你第一時間去睇你老公而唔睇貓, 唔通話你老公控制左你咩....

仲有, 如你所說你真係去睇隻貓而唔係睇你老公, 請設法為你既婚姻作出補救, 又或者尋求社工協助...
黠解你好似同我講緊野咁既... 個題目唔係我開架喎...............

舊 11-21-08, 11:38 AM   #82
-N3DS-
索柏最高~XD

樓主已經潛水啦~
睇黎比貓食左都唔定~"

舊 11-21-08, 01:52 PM   #83
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
樓主已經潛水啦~
睇黎比貓食左都唔定~"
呢個post 令我好不安~ /\ /\ /\

(令我諗起貓之報恩的情節...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-08, 12:37 PM   #84
敏敏*cat
俺、参上!!

註冊日期: Aug 2007
依個post放反去吹水區差唔多XD
依個post笑死左我~~
我都係一個貓奴~不過我係自願做~唔係俾佢控制呀~~

舊 11-22-08, 01:49 PM   #85
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
樓主已經潛水啦~
睇黎比貓食左都唔定~"
應該未
其他版都仲有出post

不過可能已經比貓控制左變左行屍走肉

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 06:47 PM   #86
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: Vanessa 查看文章
黠解你好似同我講緊野咁既... 個題目唔係我開架喎...............
呀...我唔係同你講架, quote既問題quote既問題
sorry~~
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 02:52 AM   #87
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
點解呢個topic兩個月都仲可以係咁頂

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 09:25 AM   #88
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
點解呢個topic兩個月都仲可以係咁頂
因為好有研究o既價值~

舊 12-01-08, 02:50 PM   #89
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
呢個post真係好搞笑
忙裡偷閒睇唔錯

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 11:05 AM   #90
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
唏,我有新資料,原來那些傢伙們動手前是會有先兆

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx...highlight_id=0
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 11:31 AM   #91
-N3DS-
索柏最高~XD

樓主又有野發表~
睇黎係貓控制住佢咁做~

舊 12-04-08, 03:35 PM   #92
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
中哂啦~

點算隻貓要殺我啦~

雖然我養果隻叫sony貓

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 06:49 PM   #93
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 好鬼煩 查看文章
唏,我有新資料,原來那些傢伙們動手前是會有先兆

http://forum4.hkgolden.com/view.aspx...highlight_id=0
你唔係已經比貓控制左啦咩?

仲咁努力取回自己既意識上黎提醒我地?
實在太感謝你啦! 我地會注意住d貓既一舉一動架啦

舊 12-07-08, 03:53 PM   #94
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
係出面見到02版最後發表成日都係keep住呢個post, 好奇入黎睇下

果然02
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-08, 10:44 AM   #95
Kotori
尾巴

XBox Live GamertagKotoriKitsune
是呀...牠們什至還會有殺人的打算......

順帶一提,我93%......

舊 12-13-08, 10:51 AM   #96
-N3DS-
索柏最高~XD

你係樓主O既夥伴黎嫁??a

舊 12-13-08, 11:14 AM   #97
Kotori
尾巴

XBox Live GamertagKotoriKitsune
引用:
作者: 雷帝 查看文章
你係樓主O既夥伴黎嫁??a
應該不算......
雖然生活上好多細節都已經會自自然然考慮了牠們才行動......
或者已經蟲上腦也說不定

舊 12-20-08, 04:26 PM   #98
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
hello kitty真係惡魔
超合Game魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 01:24 AM   #99
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
點解哩個topic可以生存咁耐?...

已經ot哂不如lock左佢la
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 08:31 PM   #100
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Wayne L 查看文章
點解哩個topic可以生存咁耐?...

已經ot哂不如lock左佢la
梗係唔好啦

我都仲未問到點解古埃及人會當貓兒係神
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:43 PM

手機版 | APP版