Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-10, 01:45 PM   #1
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

註冊日期: Apr 2007
[網球] 四大滿貫討論區

引用:
作者: Nivlek 查看文章
廢時開新
依家澳網拿度落後緊2sets

焦點賽事
溫布頓
香港直播權:Now TV 671 台

7月3日 男單決賽
祖高域以盤數三比一擊敗拿度首次摘冠。恭喜晒!

此篇文章於 07-04-11 12:00 AM 被 愛鰻魚的貓 編輯。 原因: 更新戰果
愛鰻魚的貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 02:25 PM   #2
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 愛鰻魚的貓 查看文章
之前打咗兩日都分不出高下,搞到我今晚想棄世界盃睇呢場
打足兩日...
去到下圈都冇晒力

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 06:29 PM   #3
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Coquelicot 查看文章
打足兩日...
去到下圈都冇晒力
難為下圈對手仲要等佢地打完

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 06:56 PM   #4
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: 碧克 查看文章
難為下圈對手仲要等佢地打完
John Isner 有參加雙打,而佢個拍擋就係等緊佢開始打第一圈

舊 06-24-10, 08:44 PM   #5
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
尋晚見打到50:50個時想出post,不過見無topic費時開
跟住51:51連個板都出唔到變1:1
Mahut算唔話得,打到後段仲可以走兩邊兼飛身

聽日再打我覺得可能兩球就完場 a

舊 06-24-10, 09:57 PM   #6
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

剛剛梅利喺英女皇捧場之下,輕鬆直落三盤晉級

而世紀長盤戰三日目即將展開

舊 06-24-10, 11:37 PM   #7
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
67:67
川上双葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 11:49 PM   #8
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

完場
Isner 70:68 Mahut

去唔到100:100 真可惜

舊 06-25-10, 03:18 AM   #9
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
完場

仲要佢地打多50分就太唔人道啦

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
舊 06-25-10, 08:38 PM   #10
KCT
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
Isner 第 2 圈就出左局
上一圈破記錄 112 個 ace
今日 1 個 ace 都冇

KCT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-10, 12:54 AM   #11
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
作者: KCT 查看文章
Isner 第 2 圈就出左局
上一圈破記錄 112 個 ace
今日 1 個 ace 都冇
真係腳軟啦

舊 06-26-10, 12:30 PM   #12
CCemi

註冊日期: Dec 2003
大佬...連續打左兩日咁激烈既賽事...
佢地邊個贏..其實都預左去唔到下一圈
不過真係好佩服佢地既堅持力

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-10, 12:42 PM   #13
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
完場

打個陣冇野,一停低就冇晒氣冇晒力
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-10, 03:11 PM   #14
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: POKA 查看文章
打個陣冇野,一停低就冇晒氣冇晒力
所以運動員意志力真係好重要

舊 06-30-10, 10:51 PM   #15
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

盧彥勳直落三盤輸俾祖高域, 可惜可惜
費達拿爆冷輸埋, 今年狀態麻麻地

舊 07-02-10, 02:40 AM   #16
碧克

註冊日期: Aug 2003
Isner贏左一場超級馬拉松式比賽後,而家紅到上大衛牙擦Show,仲可以主持美職棒開球禮
贏冠軍都未必有咁威

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-10, 09:09 PM   #17
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: 碧克 查看文章
Isner贏左一場超級馬拉松式比賽後,而家紅到上大衛牙擦Show,仲可以主持美職棒開球禮
贏冠軍都未必有咁威

舊 07-02-10, 10:29 PM   #18
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

Berdych def. Djokovic 6-3 7-6 6-3

舊 07-03-10, 12:40 AM   #19
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

剛剛拿度 tie-break 8-6 拎埋第二盤
梅利好唔服氣,掟晒拍

舊 07-03-10, 01:26 AM   #20
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

Nadal def. Murray 6-4 7-6 6-4

舊 07-04-10, 09:13 PM   #21
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

Friendly Reminder ' v '/

男單決賽 Now 671台
雙方球員正熱身中

舊 07-04-10, 09:20 PM   #22
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

一開波互送一個love game

舊 07-04-10, 09:34 PM   #23
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: Coquelicot 查看文章
一開波互送一個love game
Berdych 雖然係第一次入大滿貫決賽,但表現淡定,暫時都未見到有咩奇怪嘅失誤。

舊 07-04-10, 09:41 PM   #24
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
拿度準備破發球局
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 09:42 PM   #25
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

Berdych 斜線打唔死拿度,仲比佢一個直線超身球收死咗,兼且破埋發

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:23 PM

手機版 | APP版