Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-23-07, 11:32 PM   #1
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
crackdown︰除暴魔警交流區

點解冇人開topic???唔通冇人玩???
有玩嘅交流下~

此篇文章於 04-01-07 12:28 PM 被 JoeII 編輯。
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 12:57 AM   #2
momopower
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
XBox Live Gamertagmomopower
有中文,又可以上live 同人一齊解mission
自然少左討論了
不過隻game真係幾正
有一種做大賊既感覺,
戰警都係正義的大賊, haha
玩困難既時候真係要諗一諗點樣去破關

舊 02-24-07, 01:34 AM   #3
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
邪亙勁難打
門口都入唔到咁滯

舊 02-24-07, 01:44 AM   #4
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

arm arm拎左攀爬高手同空中飛人,手心出晒汗…
跳樓係呢隻game一大賣點...
舊 02-24-07, 02:05 AM   #5
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: JoeII 查看文章
點解冇人開topic??
其實是有的....
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=154664

不過都沉下了,360個主題會改做這個的了

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]

此篇文章於 02-24-07 02:08 AM 被 OMGodfrey//蕉 編輯。
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 03:41 AM   #6
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
第一區未clear...而家槍,跳都係2星幾,力3星幾,車1星幾..諗住邊圍搵人踢踢到力4星先炸破點升啊,好難升..1粒星都未升到...
呢隻野打boss有時都幾頂癮....車廠個boss,我搵架拖頭撞佢,落車補多腳就死左,大隻佬,我唔知跳左去邊響高空射瓜左佢
果d跳跳跳mission好難玩

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 11:06 AM   #7
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
第一區未clear...而家槍,跳都係2星幾,力3星幾,車1星幾..諗住邊圍搵人踢踢到力4星先炸破點升啊,好難升..1粒星都未升到...
呢隻野打boss有時都幾頂癮....車廠個boss,我搵架拖頭撞佢,落車補多腳就死左,大隻佬,我唔知跳左去邊響高空射瓜左佢
我都係用拖頭撞>倒車>撞,屈死佢

.感覺上卒仔好似係無限,不過殺左部分又真係會易打d,起碼埋到boss身
.多留意橋底,有隱藏球
.丁婆咁似羅蘭

此篇文章於 02-24-07 11:38 AM 被 JoeII 編輯。
舊 02-24-07, 06:22 PM   #8
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
車 好似好難升
我依家除左車2星其他爆晒4星
3個組織殺晒
個商會既大佬暗殺會易D

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 07:50 PM   #9
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
玩co-op好好玩,又可以玩teamkill
唔覺唔覺打左成幾粒鐘
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 07:58 PM   #10
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
等你拎到火箭炮之後炸破就好好升...
要去到第2個區先拎到的...但我頭先玩co-op,仲向第一個區,殺左自己個fd(佢玩到第2區),執左佢支炮,用黎打大佬勁爽XD
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 08:03 PM   #11
Game Master
*We need.*

真係好正
好少可一直打機可以打到六個幾七個鐘頭
今日先KO第一個AREA,好想打落去

我跳,拳而家就有三星,鎗就得兩星,其他一粒都冇
同人合作亦都好正~
而家最鐘意就係用火箭炮去谷炸彈能力

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
舊 02-24-07, 08:51 PM   #12
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
除左主線殺o個21個大佬外.... 似唔似GTA咁有好多其他side mission??
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-07, 05:08 PM   #13
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

日以繼夜左3日,終於消滅晒d社團

單打真係幾難,電腦屈追尾火箭筒3hits就收得皮

p.s.1:梗係覺得邪亙貶低咗中國人
p.s.2:隻game有bugs︰
其一︰boss滿血,火箭砲射左佢一下,同時我都俾人ko左,復活後message話佢已經俾我殺左…(我死果時boss冇任何point出,即係仲生鉤鉤)
其二︰試過俾人吹飛,一路訓低左加血唔識起返身…

此篇文章於 02-25-07 05:20 PM 被 JoeII 編輯。
舊 02-25-07, 11:08 PM   #14
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

清完第一區好空虛...成個城冇曬野玩之後去邪亙定人民嫁?

舊 02-25-07, 11:11 PM   #15
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
行版OK喎,一次過滿足哂3個願望,中文,英文,日文
仲有英語/日語2種配音,掂

舊 02-25-07, 11:34 PM   #16
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
唔知會唔會有秘技
我要好似GTA咁大肆破壞

舊 02-25-07, 11:48 PM   #17
Zaku
The One

冇人答我既~

隻 game 好似好短... 見有唔少人好快爆機咁既~
舊 02-25-07, 11:52 PM   #18
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

引用:
作者: Zaku 查看文章
冇人答我既~

隻 game 好似好短... 見有唔少人好快爆機咁既~
玩完21個boss咪玩埋其他成就囉,300個隱藏球有排你搵~
而且隻game個市好大,好多地方可以觀光
舊 02-25-07, 11:58 PM   #19
Game Master
*We need.*

引用:
清完第一區好空虛...成個城冇曬野玩之後去邪亙定人民嫁?
我就去左人民

舊 02-26-07, 12:01 AM   #20
Zaku
The One

引用:
作者: JoeII 查看文章
玩完21個boss咪玩埋其他成就囉,300個隱藏球有排你搵~
而且隻game個市好大,好多地方可以觀光
有成幾百個球要搵!!
好難啫.... 搵剩一兩個番轉個城都冇乜可能搵到~
舊 02-26-07, 01:56 AM   #21
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
有冇人玩果時load碟好噪+有雜聲?
會否是機本身的問題?

舊 02-26-07, 01:41 PM   #22
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
玩左兩日最不滿係 d 中文字好細.....我部 29" 大牛龜480p 間直虐待.... 好鐘意打死 d 市民掟晒落海...跟住踩浮 c 水上飄......
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-07, 05:04 PM   #23
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

唔係呱...我17吋mon玩d字好清楚wor,都唔係細
拎左火箭炮,果然話咁快就爆破3星

舊 02-26-07, 05:27 PM   #24
Zaku
The One

引用:
唔係呱...我17吋mon玩d字好清楚wor,都唔係細
拎左火箭炮,果然話咁快就爆破3星
mon 出左 HD 嘛....

360 一出唔到 HD 就好大獲架啦~
舊 02-26-07, 05:27 PM   #25
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

引用:
作者: pulpman 查看文章
玩左兩日最不滿係 d 中文字好細.....我部 29" 大牛龜480p 間直虐待.... 好鐘意打死 d 市民掟晒落海...跟住踩浮 c 水上飄......
我最不滿係班mk太嘈,講來講去果幾句野

論壇跳轉

現在的時間是 03:31 AM

手機版 | APP版