Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 09:59 AM   #1076
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
又黃碧雲又梁法律教授
真係用下體投票
接受唔到
九西全部女人
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:03 AM   #1077
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
一家炒3家呢一攬堅高
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:04 AM   #1078
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: MS331 查看文章
累埋長毛隨時陪葬
由手機版發出
長毛最唔在乎嬴唔嬴

但實際上社記無左佢份人工我怕會滅黨

舊 09-05-16, 10:05 AM   #1079
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: sugihara 查看文章
大佬,成日都講邊個夠票就過俾第個,但毓民去到邊鬧到邊,然後一堆熱狗齊齊鬧,唔投佢就係豬,俾著我想過票嘅會唔會揀你呀?斯德哥爾摩咩
游主任除咗個樣,本身形象夠好,俾人狂鬧係雞係豬拎到幾多同情分,你覺得真係下半身咁簡單?

抹黑?長毛而家黑過炭屎架啦,點解全日唔告急都有2萬幾票呀,因為佢未點完票已經走出嚟話自己接受選民踢佢落嚟呀

雷動可能係傻傻地,但你光頭達係唔係應該諗下點解78%死都唔投你?
你咪繼續講唔投你係豬囉
>你覺得真係下半身咁簡單?
噓!咁樣催眠自己會好過D,唔好篤爆
將問題都歸類為港人係豬、下半身投票會輕鬆D

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:06 AM   #1080
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: JMi 查看文章
我覺得世事D野往往係因果報應
叫人唔投自己不如投建制果d
唔投建制果d咪投其他都唔會益你囉
無錯,叫人含投王洋達,超區就叫人投民殘聯,乜道理

好呀;你想香港仆街到貼地令班人見棺材流眼淚嘛,咁你熱普城選輸晒,泛民輸晒先囉

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:09 AM   #1081
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Penny仔 查看文章
其實范國威先死得慘....
咩事咁深仇大恨要咁樣清理門戶
鄭家富真係睇錯佢,咁樣搞徒弟,正一岳不群

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 09-05-16, 10:10 AM   #1082
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
仲可以有比現在更趴街既情況架

今年仲有幾多隻白鴿飛得郁?a
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:11 AM   #1083
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: vjoose 查看文章
雖然未有最後結果,不過照目前情況大致上符合民情,建制繼續係主流繼續連任,泛民就大執位,大洗牌

可以預期下一屆議會將繼續內耗抗爭,繼續先政治後民生的無聊日子,大家繼續食老本或俾阿爺掠水,失效的殘缺民主政治將香港繼續為中共輸送利益和平收回台灣無望 (笑
由手機版發出
V 版友所言甚是
由手機版發出
舊 09-05-16, 10:11 AM   #1084
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
論壇企幾件做坦 唔洗驚好似上次江華TREEGUN之流自暴其短咁
每區都有一兩件做呢種角色
我以行內人身份嚟答你:唔係呢個原因

最主要係中方架構無你想像中甘嚴密,
各方都有自己既金主,
你私煙高達科左人水有成4、5年,
出嚟選只係對金主既交待

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:13 AM   #1085
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: sunnylau 查看文章
其實我覺得很可惜...
九西黃毓民會輸..
其實與本身言論太火有關..
燒到青政得失了一些本土支持票

我一些25以下的年青FB朋友
有曾經支持過熱普城的
這一次也一致反熱普城
加上一連串的影片/FB轉貼/高登
基本上係無朋友
我覺得熱普城成個選舉最錯既野係臨尾無端端燒梁天琦去搶票
完全係反效果..
搶唔到任何票之餘
仲要流失埋D年輕同游離票..

我自己個人覺得係好可惜

舊 09-05-16, 10:14 AM   #1086
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
連天主都put on the table....睇佢幾時入民主死路(一條)
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:17 AM   #1087
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
長毛最唔在乎嬴唔嬴

長毛明知自己危危乎仲四圍走去同其他人拉票,就知佢對輸贏睇得好開啦

不過新東到底點完票未?長毛真係唔好輸呀

舊 09-05-16, 10:19 AM   #1088
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
長毛明知自己危危乎仲四圍走去同其他人拉票,就知佢對輸贏睇得好開啦

有2個票站都聲稱多左300票搞左好耐
所以遲遲未完
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:19 AM   #1089
JMi

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
我以行內人身份嚟答你:唔係呢個原因

最主要係中方架構無你想像中甘嚴密,
各方都有自己既金主,
你私煙高達科左人水有成4、5年,
出嚟選只係對金主既交待
居然唔係咁 我睇幾次都撞正果D扮獨立真係插青政本土都唔隊熱普城
以為有阿爺指使 lol

私煙都講得通 我果區李泳漢關新偉果d原來係真心膠...

舊 09-05-16, 10:19 AM   #1090
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
無錯,叫人含投王洋達,超區就叫人投民殘聯,乜道理

好呀;你想香港仆街到貼地令班人見棺材流眼淚嘛,咁你熱普城選輸晒,泛民輸晒先囉
輸後果班支持者既嘴面都令人反感,又豬又狗又雞,
甘難為大家的話咪解散囉,入得呢個選舉圈輸嬴都係跟遊戲規則,怨得邊個?

我的雜談小屋
舊 09-05-16, 10:20 AM   #1091
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
長毛最唔在乎嬴唔嬴

唉不過選民唔想佢輸
由手機版發出
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:22 AM   #1092
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: 神秘過客 查看文章

應該唔怕了,睇TV live長毛應該安全入到

我的雜談小屋
舊 09-05-16, 10:22 AM   #1093
JMi

引用:
作者: MS331 查看文章
唉不過選民唔想佢輸
由手機版發出
咁無左毓民 連長毛呢個長年同政府抗爭既icon都無埋
我怕d新仔會比建制用議事規則玩死

舊 09-05-16, 10:25 AM   #1094
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 風音 查看文章
仲可以有比現在更趴街既情況架

今年仲有幾多隻白鴿飛得郁?a
由手機版發出
未算囉,你唔好咁天真無你鐘意嘅人入得晒就當世界末日啦

舊 09-05-16, 10:25 AM   #1095
Penny仔

PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
完全係反效果..
搶唔到任何票之餘

我自己個人覺得係好可惜
人老左係咁架啦, 原本正正經經夾返自己票源就可以
結果就係忍唔到口(我見佢咁講已經覺得佢賴硬...係諗唔到奶得咁應)
如果係咁既話,就唯有退落黎....

老實2個論政能力爭太遠...游果隻直頭係災難級
但可惜都冇計, 選民自己選擇
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:25 AM   #1096
JMi

九西正式結果出左
教主確定落選

舊 09-05-16, 10:26 AM   #1097
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
https://hk.news.yahoo.com/%E3%80%90%...021739808.html
立法會選舉港島區選區當選者:朱凱廸田北辰鄭松泰梁志祥、陳恒鑌、麥美娟郭家麒、尹兆堅何君堯

舊 09-05-16, 10:27 AM   #1098
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
鄭家富真係小心出街俾人打呀, 如果唔係佢叻喱飯贏左容小姐啦, 又話唔選又出黎選

舊 09-05-16, 10:27 AM   #1099
JMi

引用:
作者: Penny仔 查看文章
老實2個論政能力爭太遠...游果隻直頭係災難級
但可惜都冇計, 選民自己選擇
好在新東新政都嬴左 游主任死跟就得
唔望佢有咩作為 都應該唔會有咩出錯先

舊 09-05-16, 10:28 AM   #1100
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
完全係反效果..
搶唔到任何票之餘

我自己個人覺得係好可惜

兩黃真係唔識收火

同埋衰在拖住陳雲呢個新司徒華
由手機版發出

此篇文章於 09-05-16 10:38 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:49 PM

手機版 | APP版