Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-15, 01:22 AM   #1
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
Tekken 7 | 發售中

https://www.youtube.com/watch?v=sfqoraQvCsk

此篇文章於 06-02-17 05:53 PM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 09:41 AM   #2
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
未有日期..

舊 10-29-15, 01:33 PM   #3
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
Before Tekken 1, 唔係推倒重來嘛
其望唔好好似Soul Calibur咁壯烈犧牲
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 02:00 PM   #4
wing
格鬥低手

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
Before Tekken 1, 唔係推倒重來嘛
其望唔好好似Soul Calibur咁壯烈犧牲
唔係推倒重來, 而係今集主線講一八個阿媽, 而呢個角色在tekken 1以前已經失左蹤/冇提過.

舊 10-29-15, 04:54 PM   #5
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
SC 3 出 console 先,之後雖然有街機版,但官網好似都無提過,當時已經算係退出街機。

fig game 一日都係街機先行,一日都唔會死住
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 05:31 PM   #6
wing
格鬥低手

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
SC 3 出 console 先,之後雖然有街機版,但官網好似都無提過,當時已經算係退出街機。

fig game 一日都係街機先行,一日都唔會死住
由手機版發出
望向sf v

舊 10-30-15, 12:28 AM   #7
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
照理都係街機出左加強版補齊晒D角色先出家用...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 02:24 AM   #8
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=g4h8o4pWECI E3 2016
引用:

此篇文章於 06-14-16 02:46 AM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 06:05 AM   #9
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

瞬獄殺係咪要自己按晒咁多下呀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 08:16 AM   #10
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
http://store.steampowered.com/app/389730/

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 08:51 AM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
豪鬼變左主角咁?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 09:19 AM   #12
wing
格鬥低手

終於有個推出日期.

本來仲期望今年尾

舊 06-14-16, 09:34 AM   #13
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

希望唔會好似 TTT2 咁成為格 game bug 王
由手機版發出
舊 06-14-16, 09:38 AM   #14
wing
格鬥低手

引用:
希望唔會好似 TTT2 咁成為格 game bug 王
由手機版發出
TTT2我又唔覺有咩bug 喎

我玩360版

只要原田同佢老細唔會突然發癲, T7可以keep到TTT2的5成水準, 都唔會差得過格鬥地雷王Street Fighter V

舊 06-14-16, 10:41 AM   #15
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: wing 查看文章
TTT2我又唔覺有咩bug 喎

我玩360版

只要原田同佢老細唔會突然發癲, T7可以keep到TTT2的5成水準, 都唔會差得過格鬥地雷王Street Fighter V
Arcade 無,但 console 版係多bug 得好緊要
全部都係同道具有關,都可以理解因為 console 版太多道具同埋太自由,連衫都可以自己畫
但基本上唔影響 gameplay所以比賽照用 console 版
由手機版發出
舊 06-14-16, 11:33 AM   #16
wing
格鬥低手

引用:
Arcade 無,但 console 版係多bug 得好緊要
全部都係同道具有關,都可以理解因為 console 版太多道具同埋太自由,連衫都可以自己畫
但基本上唔影響 gameplay所以比賽照用 console 版
由手機版發出

哦.... 道具.....咁就唔知了, 因為我懶得整道具, 而且D服飾好多都唔靚, 我都只係砌幾個造型然後轉色, 唔係用左好多道具.

舊 06-14-16, 01:53 PM   #17
Time
AwAkE~!

引用:
終於有個推出日期.

本來仲期望今年尾
年尾好難了,街機加強版正常下個月先推出都要大半年後先有機會移植,而家2017年上季度已經比預期快,係估唔到會出埋PC版咁突然姐...

另外一段完整CG版TRAILER:

https://www.youtube.com/watch?v=jwH8...ature=youtu.be

"の住人"

此篇文章於 06-14-16 01:56 PM 被 Time 編輯。
舊 06-14-16, 01:55 PM   #18
wing
格鬥低手

引用:
作者: Time 查看文章
年尾好難了,街機加強版正常下個月先推出都要大半年後先有機會移植,而家2017年上季度已經比預期快,係估唔到會出埋PC版咁突然姐...

另外一段完整CG版TRAILER:

片已斷

舊 06-14-16, 01:58 PM   #19
Time
AwAkE~!

引用:
片已斷
Edit返了

"の住人"
舊 06-15-16, 10:13 PM   #20
wing
格鬥低手

家用版實機片
https://www.youtube.com/embed/VgwPcW...de=transparent

PC版11分鐘gameplay,基本上已整好了, 如果係CAPCOM好似sf v咁賣, 呢隻直情應該舊年就出街賣緊。
http://www.youtube.com/embed/cknGB1NC55c

此篇文章於 06-16-16 11:16 AM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 11:24 AM   #21
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

諗唔到 tk 都有出 pc版既一日
不過用得 unreal都應該既,原田維唔到皮就唔好啦
由手機版發出
舊 06-16-16, 11:28 AM   #22
wing
格鬥低手

引用:
諗唔到 tk 都有出 pc版既一日
不過用得 unreal都應該既,原田維唔到皮就唔好啦
由手機版發出
PC版其實傳左好耐了,但原來距離發售日仲有大半年已經咁高完成度,呢樣真係意料之外。

舊 06-16-16, 11:46 AM   #23
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
PC版其實傳左好耐了,但原來距離發售日仲有大半年已經咁高完成度,呢樣真係意料之外。
因為今次街機基板就係PC

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 10:14 AM   #24
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
鐵拳d 多邊型真係正

舊 06-20-16, 10:43 AM   #25
gingq7

註冊日期: May 2008
有d興趣PC版, 貪開game方便 (反正PC長開), 又可以一邊等一邊上網
問題係唔知PC會唔會好少人玩和support會唔會同console一樣
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鐵拳 6 / TEKKEN 6 [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 1229 11-14-23 06:36 PM
鉄拳 Tekken 7 l AC 第8集202X年 武藤遊戲 街機遊戲討論版 576 10-22-23 05:32 PM
[多機種] Tekken Tag Tournament 2 破戒僧 電視遊戲討論版 560 03-12-15 09:10 AM
Tekken Tag Tournament 2 破戒僧 街機遊戲討論版 169 11-06-13 05:51 PM
[ETC]TEKKEN ?? neo2046 電視遊戲討論版 5 04-30-04 12:04 AM

現在的時間是 06:45 PM

手機版 | APP版