Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 74 114 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 134 174 224  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
鳳熾魂 12:36 AM 04-30-18
作者: 番薯勤:
想登張霸哥玩下
兩分鐘前嘅post 城門兩黃都比人登左
需求仲有冇咁大

180緣啦
柚原このみ 10:22 AM 04-30-18
早講嘛⋯⋯之前掉左上揭示板出左貨
番薯勤 09:03 PM 04-30-18
作者: 鳳熾魂:
180緣啦
唔夠緣禁

作者: 柚原このみ:
早講嘛⋯⋯之前掉左上揭示板出左貨
sosad 唔緊要啦
我都係有就用冇就用返舊deck
鳳熾魂 11:31 PM 04-30-18
唔夠緣禁

sosad 唔緊要啦
我都係有就用冇就用返舊deck
努力入錢打傳
張飛後代 11:29 PM 05-02-18
檄文三連迎撃。

LR猫 09:49 AM 05-03-18
作者: 張飛後代:
檄文三連迎撃。

38幾分鐘嘅片,你比咁嘅標題?

推天女戰處女又唔知點解有得贏,想跌返去三品上hea下啫
玩駿弓快進擊就輸
啲二品下玩快進擊都係麻麻(包括我
GUSTAV 11:54 AM 05-03-18
作者: LR猫:
38幾分鐘嘅片,你比咁嘅標題?

推天女戰處女又唔知點解有得贏,想跌返去三品上hea下啫
玩駿弓快進擊就輸
啲二品下玩快進擊都係麻麻(包括我
2品已經好HEA 架啦sosad
LR猫 12:02 PM 05-03-18
作者: GUSTAV:
2品已經好HEA 架啦sosad
2品要控兵,3品唔洗
2品啲DECK廚啲,3品對面啲DECK有趣啲
b_boy 02:56 PM 05-03-18
對二上, 有時連自己都唔知自已打乜就WIN
太多推廚DECK 推上去, 淨係識打方
kev00269270 05:12 PM 05-03-18
最近hea打由1中跌番去2上
試過幾次全場1次計都冇爆hea打...

依個ver真係唔知打乜好...
GUSTAV 06:01 PM 05-03-18
作者: b_boy:
對二上, 有時連自己都唔知自已打乜就WIN
太多推廚DECK 推上去, 淨係識打方
你在說我嗎?
b_boy 06:02 PM 05-03-18
你在說我嗎?
你果副最好係廚DECK啦
kev00269270 10:55 AM 05-04-18
話說呂範係唔係太強...
1C 8智有伏+火計 赤火要黎做乜...

1個智升智升, 單燒7智霸哥>100%血秒殺...

1依個VER會唔會又輪到駿弓呂範...+周泰孫策小喬....
6eo 11:06 AM 05-04-18
作者: kev00269270:
最近hea打由1中跌番去2上
試過幾次全場1次計都冇爆hea打...

依個ver真係唔知打乜好...
我之前1上直插2上
你在說我嗎?
應該講緊我
作者: kev00269270:
話說呂範係唔係太強...
1C 8智有伏+火計 赤火要黎做乜...

1個智升智升, 單燒7智霸哥>100%血秒殺...

1依個VER會唔會又輪到駿弓呂範...+周泰孫策小喬....
一出見個SPEC 1/8/2伏都覺得勁到爆
其實赤火改完幾次後真係同火計無大分別...
赤火 係數37 固定值18
火計 係數36 固定值20

所以霸哥我都係PREFER用兵力多過攻城, 穩定D, 雖然赤青赤攻城術可以硬打搶幾下城好爽
其實最想要攻城3綠

BTW 知升知升火霸哥滿血應該唔死喎, 應該扣8成者
12/7 * 36 +20 = 82%
鳳熾魂 11:32 AM 05-04-18
作者: iamleoluk:
我之前1上直插2上

應該講緊我

一出見個SPEC 1/8/2伏都覺得勁到爆
其實赤火改完幾次後真係同火計無大分別...
赤火 係數37 固定值18
火計 係數36 固定值20

所以霸哥我都係PREFER用兵力多過攻城, 穩定D, 雖然赤青赤攻城術可以硬打搶幾下城好爽
其實最想要攻城3綠

BTW 知升知升火霸哥滿血應該唔死喎, 應該扣8成者
12/7 * 36 +20 = 82%
幾時升上丫你
隻呂範真係勁到痴線8智火 玩吳入左張先真係無死
號令始終兵力好安全好多
今集無左以前random 值?
柚原このみ 12:36 PM 05-04-18
試過連環火計GG燒唔死佢,不過完全傷殘(我係燒_人果個b)
MR.CD-ROM 02:46 PM 05-04-18
中左三色城門上樓霸
而家環境點砌先最META?
6eo 05:31 PM 05-04-18
作者: MR.CD-ROM:
中左三色城門上樓霸
而家環境點砌先最META?
解任左佢變做緣
再抽張攻城/兵力先
柚原このみ 11:44 PM 05-04-18
解左佢
番薯勤 02:40 PM 05-05-18
解比我
MR.CD-ROM 07:29 PM 05-05-18
解比我
堅係要呀?
解左
MR.CD-ROM 07:52 PM 05-05-18
順便求張潘夫人
最好唔係士氣
番薯勤 11:55 PM 05-05-18
作者: MR.CD-ROM:
堅係要呀?
解左
登左
謝大大
b_boy 02:48 AM 05-08-18

純粹自HIGH
LR猫 08:37 AM 05-08-18
作者: b_boy:

純粹自HIGH
開神速果下,好似唔知魏武已經完咗咁

麻矢會否被NERF
第一 ... 24 74 114 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 134 174 224  ... 最後

返回主題版面