Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-08-18, 12:32 PM   #3926
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
尖咀誠品未番貨...要過銅鑼灣....

由手機版發出
三聯都有了
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 01:53 PM   #3927
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有得揀都唔會幫襯三中商
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 02:01 PM   #3928
Hunter

註冊日期: Jan 2002

http://p-bandai.jp/item/item-1000125097/

FW GUNDAM CONVERGE:CORE フルアーマー・ユニコーンガンダム【プレミアムバンダイ限定】
2,916円(税込)

無左EX02果塊板
不過無買EX02既我都只能買佢
但港魂會出嗎? 無就唔買了

http://p-bandai.jp/item/item-1000125095/

FW GUNDAM CONVERGE EX23 シナンジュ FULL WEAPON SET
2,376円(税込)

隻新安洲就算啦

Hunter 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 04:41 PM   #3929
J+1
望過黎呀!!!!!!

更新

http://p-bandai.jp/item/item-1000124296/
由手機版發出
舊 05-08-18, 06:59 PM   #3930
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: KubrickS 查看文章
請問E06見街未?
ensemble 的話肯定無咁快 5月的第4個星期
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 10:19 AM   #3931
KubrickS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: wai2408 查看文章
ensemble 的話肯定無咁快 5月的第4個星期
Thank you.
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 06:54 PM   #3932
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: KubrickS 查看文章
Thank you.
可以呢度睇
http://gashapon.jp/ensemble/items/

....而家先發覺05 隻v2 本體其實可以唔駛買......
由手機版發出
舊 05-10-18, 12:29 PM   #3933
J+1
望過黎呀!!!!!!

官網開通

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/minipla/
由手機版發出
舊 05-11-18, 11:57 AM   #3934
wai2408
Crazy Gamer

引用:
可以呢度睇
http://gashapon.jp/ensemble/items/

....而家先發覺05 隻v2 本體其實可以唔駛買......
由手機版發出
無錯...要既只係 05 武器包 就夠...
舊 05-14-18, 09:58 AM   #3935
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: wai2408 查看文章
無錯...要既只係 05 武器包 就夠...
但無單賣 parts 吧...

舊 05-14-18, 10:30 AM   #3936
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
引用:
可以呢度睇

由手機版發出
唔該晒。

需然只想買背包武器﹐但單件買貴好多成SET入都係貴幾十蚊﹐0甘即係局買SET。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 12:07 PM   #3937
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: martinnitram 查看文章
但無單賣 parts 吧...
扭蛋機單抽睇運氣
舊 05-14-18, 12:30 PM   #3938
J+1
望過黎呀!!!!!!

Ins點有散賣,不過貴過抽少少
由手機版發出
舊 05-16-18, 11:47 AM   #3939
J+1
望過黎呀!!!!!!

http://hobby.dengeki.com/reviews/570428/
由手機版發出
舊 05-17-18, 08:10 AM   #3940
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
引用:
出就出,介紹完灰模之後又黑模,K澤仲衰過堆性飢渴既畜牲
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-18, 10:20 AM   #3941
地獄黑仔王

Converge #12, 沙多洛竟然唔係 PB, 今次會補完 F91?

大圖

舊 05-17-18, 10:49 AM   #3942
J+1
望過黎呀!!!!!!

最後要喺7仔執番#10.....(遲成個月先番...
由手機版發出
舊 05-17-18, 10:46 PM   #3943
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
期待以久嘅沙多洛竟然冇袍著
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-18, 10:12 AM   #3944
地獄黑仔王

引用:
作者: 驚寂 查看文章
期待以久嘅沙多洛竟然冇袍著
仲有 PB, 仲可以搭埋卒仔出...

舊 05-18-18, 09:31 PM   #3945
J+1
望過黎呀!!!!!!

本設定集原來信和3樓都番了.....
由手機版發出
舊 05-20-18, 12:32 PM   #3946
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
引用:
本設定集原來信和3樓都番了.....
由手機版發出
之前問過間間都說冇,去左誠品買先有
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-18, 03:30 PM   #3947
日向小RAYRAY

之前MSE既EX04 V高達果隻 可能唔賣得,又開返訂,九月到
K澤抵死
舊 05-20-18, 05:09 PM   #3948
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
SD扭蛋呢個位都幾難坐
K澤已經好過戰犯好多倍⋯⋯
佢肯修過下關節位我真喺唔介意,

其實抵死嘅喺笨大多啲
今個月E06至少課兩pack⋯⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 07:33 AM   #3949
日向小RAYRAY

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
SD扭蛋呢個位都幾難坐
K澤已經好過戰犯好多倍⋯⋯
佢肯修過下關節位我真喺唔介意,

其實抵死嘅喺笨大多啲
今個月E06至少課兩pack⋯⋯
由手機版發出
我真心覺得K澤比戰犯H更不知所謂,H以前衰極都起碼二個月出到一彈,丫K澤一味只係識係自己地頭吓水,又話成本貴好盡力,mse07吹完灰模又黑模之後又藍模,仲要隻mk2偷膠,真係好煩,我地要既係實物,同一樣野吹三次比人感覺只有討厭。
F無論選角同QC都不堪入目,06做乜又出卡碧尼,The o,好心出gm3 zaku3 ,人地Fw都出到左右護法,選角保守到令人側目,已經出得慢,質素又差,又唔肯摺F專心mse。
限定無論F同mse都亂黎,命運配件包同黎緊既騎士EX都係K澤個人趣味,我想要大型ma。
Mse Nu配件包同Ex05直情蟹貨,k澤到底了唔了解市場需要?比錢既係我地,而佢不停整自己鐘意既野自hi,自我中心到極點。
Mse ex05係國內唔要底座只需85人仔。
由手機版發出

此篇文章於 05-21-18 08:29 AM 被 日向小RAYRAY 編輯。
舊 05-21-18, 08:49 AM   #3950
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
F我當佢仲係摸索期丫,如果新內骨做得好之後應該會快番..

MSE就有D奇怪....睇佢D開發好似完全冇用COVERGE D資料而重制咁...如果有資源共享應該唔係而家呢個情況....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 09:31 PM

手機版 | APP版