Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 09:07 PM   #1476
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
認真你問泛民同入左去果幾個"本土派"..唔好問我..

今次選舉最傷既係無左教主

教主咁多年的確係樹立唔小敵人但佢亦都係最早玩拉布既人

無功都有勞..立法會除左曾主席之外最有才華就係佢,其次長毛都引到下文哲史
教主雖然呢幾年好鬼
但有D議題真系由佢先可以引起人地留意
我都系因佢同長毛先令我投票同留意政治議題

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:07 PM   #1477
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
高尚,留番比支持者慢慢J
唔通沈旭暉又係佢支持者咩..

佢成日唔食藥都無計...食左藥佢論述係好正路..

舊 09-05-16, 09:20 PM   #1478
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 真!DC 查看文章
圖好細睇唔清楚
11最精彩

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:26 PM   #1479
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
總之所有阻到佢地上位拎光環既人
無建制
無689
無港共高官
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:30 PM   #1480
朝霧 海斗
Crazy Gamer

博士未上任立法會義員先要改革或者食住本身班會員
而家有班反省派同照X派 衰落分裂就必定 但之後會不會變得更好就靠博士本領 佢個風格一定唔同黃洋達咁有個人魅力可以圍到一班人 呢個都係問題 希望黃洋達唔會同博士出會分裂啦

舊 09-05-16, 09:37 PM   #1481
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
博士未上任立法會義員先要改革或者食住本身班會員
而家有班反省派同照X派 衰落分裂就必定 但之後會不會變得更好就靠博士本領 佢個風格一定唔同黃洋達咁有個人魅力可以圍到一班人 呢個都係問題 希望黃洋達唔會同博士出會分裂啦
我看熱血分裂之局不可避..
始終有一部分人看不清形勢
認為全世界也是錯,自己沒有錯
仍然維持這種思維..
下一屆連新西那一席也很難保住
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:39 PM   #1482
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
熱狗變落水狗

你而家鐘意點咬都得

而佢地亦有班人未明白咩事

但希望你會記得教主咁多年黎為立法會做左幾多野
有乜好明唔明啫,其實簡單一句,一個「自稱」「民主反共」組織,出稱嚟鬧人都唔係鬧建制,想點啫

我港豬唔受熱狗呢套,唔投你,就係咁簡單啫

就算黃生一生出咗幾多力,傲慢對一個政治人物都係死症,一傲,就已經離咗地

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:43 PM   #1483
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我唔會話佢地無鬧土共 佢地企前線抗爭我當佢地鬧左架啦
只係問題係,你要搶泛民或者其他人既票,唔駛用屌既方式去做架嘛
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:45 PM   #1484
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

鄭松泰隊何君堯奸笑搶左好多分~唔係依單野~可能一個議藉都無~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:45 PM   #1485
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
熱狗變落水狗

你而家鐘意點咬都得

而佢地亦有班人未明白咩事

但希望你會記得教主咁多年黎為立法會做左幾多野
唔好講歷史啦
毛哥做得唔夠多咩,你哋呢排有冇講過佢一句好話呀?

而家已經j四年後,唔記得咗四年前都係j緊今日?

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:57 PM   #1486
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
最慘係一個有份鬧其他泛民係豬係蠢既支持者
走黎扮咩反省派以旁觀者身份分析檢討
一直支持國師跟手輸得太慘用國師係核彈拎同情分
又有D一直講咩人社滅黨
見到D參選人威水史(?)有國師有長毛就順便讚下長毛

見到呢D支持者我覺得好核突囉
睇到D扮反省真係火都黎
正宗倒米

昨日唯一民主
今日唯一本土
其他左膠
下次又想唯一咩呢
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:58 PM   #1487
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: sugihara 查看文章
唔好講歷史啦
毛哥做得唔夠多咩,你哋呢排有冇講過佢一句好話呀?

而家已經j四年後,唔記得咗四年前都係j緊今日?
佢地瘋狂抹黑教主 作為佢follower點幫?不停話佢個仔點又收錢 跟住教主講番佢收左黎智英錢 呢個有證據 但長毛佢無wow

而且唔係J 唔 J 呢個問題 佢個人能力口才 學制修養同曾主席有得fight
入面邊個可以取代到佢呢個位? 而家新果班講野都未掂 空有學位 我夠有個master degree係身啦 咁又點
建制派咁廢都可以同同佢地打成平手 anyway 入到去我都希望長毛唔好係又拉唔係又拉 做到佢做既野 最好佢地守得住立法會證明我follower 錯人 等我做番隻豬 日日打機就最好 今日起身我見到咁樣我都真心想喊

舊 09-05-16, 10:00 PM   #1488
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
鄭松泰隊何君堯奸笑搶左好多分~唔係依單野~可能一個議藉都無~
呢個真, 但要同盡快同陳雲好好睇睇咁劃清界線.
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:02 PM   #1489
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
最慘係一個有份鬧其他泛民係豬係蠢既支持者
走黎扮咩反省派以旁觀者身份分析檢討
一直支持國師跟手輸得太慘用國師係核彈拎同情分
又有D一直講咩人社滅黨
見到D參選人威水史(?)有國師有長毛就順便讚下長毛

見到呢D支持者我覺得好核突囉
睇到D扮反省真係火都黎
正宗倒米

昨日唯一民主
今日唯一本土
其他左膠
下次又想唯一咩呢
如果另到你咁不快 我只能夠請求你blacklist 我
我做左反省你信唔信我控制唔到 我係熱狗個group 度比人插唔通我要話你知嗎?

舊 09-05-16, 10:05 PM   #1490
朝霧 海斗
Crazy Gamer

仲有我都唔需要同大家講咁多野
可以直接返熱狗度圍爐 算了 今日真心灰 好累 聽日再講

舊 09-05-16, 10:06 PM   #1491
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
http://m.mingpao.com/ins/instantnews.../1473072051444
【立會選舉】陳云根fb發文:永續基本法是真港獨 稱可在美國支援下執行港獨議程 (19:39)

愚蠢的港豬,當你以為投佢可以保住你層樓
你該慶幸
你層樓無因他日港獨失敗
政治清算時找到你投過贊成票而沒收

咁既手法,唔係容易入屋
只是單純的行騙

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:06 PM   #1492
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: casio 查看文章
有乜好明唔明啫,其實簡單一句,一個「自稱」「民主反共」組織,出稱嚟鬧人都唔係鬧建制,想點啫

我港豬唔受熱狗呢套,唔投你,就係咁簡單啫

就算黃生一生出咗幾多力,傲慢對一個政治人物都係死症,一傲,就已經離咗地
只是機師豪太實幹,多技能

我個人就十分期待他能改善民生到甚麼地步

幾個月前觀塘某私樓停電
譚生帶私家發電機到現場派電夠經典

http://hk.apple.nextmedia.com/news/a...60610/19648373

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:09 PM   #1493
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
教主LIVE 中

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:12 PM   #1494
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
開罐頭大會

https://www.facebook.com/Luncheonmeatskincollection/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:14 PM   #1495
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 信長 查看文章
教主LIVE 中
教主宣布收山

舊 09-05-16, 10:16 PM   #1496
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
講左成日都係講熱狗
可以講既都差唔多講晒啦
想繼續自我感覺良好咪由得佢囉

我都聽到悶啦
係唔係時候換下話題了...

公文袋:喵喵喵喵喵喵
白鴿:喵喵喵喵喵喵喵
蛇蛇蛇齋齋齋餅餅餅粽粽粽

今次5區票王
朱迪 葉劉 同3個民建聯
但係超區就飯民大勝

香港人已經話比你地聽選擇
如果有人仲係唔反省點解佢地票最多
4年後想捲土重來一樣好難
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:20 PM   #1497
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: kev00269270 查看文章
講左成日都係講熱狗
可以講既都差唔多講晒啦
想繼續自我感覺良好咪由得佢囉

我都聽到悶啦
係唔係時候換下話題了...

公文袋:喵喵喵喵喵喵
白鴿:喵喵喵喵喵喵喵
蛇蛇蛇齋齋齋餅餅餅粽粽粽

今次5區票王
朱迪 葉劉 同3個民建聯
但係超區就飯民大勝

香港人已經話比你地聽選擇
如果有人仲係唔反省點解佢地票最多
4年後想捲土重來一樣好難
3比2都叫大勝,冇咩係險勝

舊 09-05-16, 10:22 PM   #1498
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
點票時打開選票都係10號元秋,感覺真係滿不是味兒!雖然已經盡量從中找問題票....

原來現在有好多後生仔覺得Ann姐得意
莫非是城寨英雄效應?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:25 PM   #1499
alextang1030
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
唔好話支持丫

傑斯特五毛又會以為人出 po 留言係為左獲得其他人支持/等人拍手掌
由手機版發出
要J既點都J到嫁喇

正所謂創作力量同幻想會嚇你一跳
alextang1030 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 10:29 PM   #1500
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
3比2都叫大勝,冇咩係險勝
我睇既係票數