Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-09-15, 12:23 PM   #851
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
http://www.imdb.com/title/tt3768572/

呢套好似幾正,莫探員主演,講曼森家族殺人史
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-15, 07:46 PM   #852
王小虎
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002

The Walking Dead演員Jon Bernthal在Daredevil第二季做Punisher。

DD應該長拍長有,仲未出Elektra同Bullseye。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-15, 09:10 AM   #853
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Sito 查看文章
個人留意以下

Blindspot:時代廣場被人放左個袋,裡面係個無著衫但全身紋身的失憶女人,d紋身原來係個犯罪計劃,雷神入面個Sif主演

Unreal:講真人show幕後點樣操控節目內容同參加者

未來報告:唔駛介紹啦,故事接電影版之後

Sense8:好似係matrix導演姐弟製作,地球上8個住在唔同國家的人有心靈感應

Mr.Robot:聽講似Watchdog
跟你推介開始睇Sense8第一集, 好似都大製作, 但...D情節好散啊... 後段會好D嗎?
同埋好似仲未confirm S2, 係咪ga?

舊 06-11-15, 06:23 PM   #854
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 王小虎 查看文章

The Walking Dead演員Jon Bernthal在Daredevil第二季做Punisher。

DD應該長拍長有,仲未出Elektra同Bullseye。
NTR魔變了私刑執法者

還以為懲罰者會是獨立推出作品呢

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-15, 12:10 AM   #855
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
做完吸血鬼之後,星期三九點半明珠做荷莉巴爾套Extrant

下星期一至四凌晨時段做Perception S3

咁,幾時做 Arrow S2啫?

舊 06-12-15, 09:10 AM   #856
traveller
Crazy Gamer

我覺得唔播傢喇... 宜家TBB要自我審查, D戲講少少香港大6唔好都唔得啦, 宜家arrow講咁多外國勢力喺香港搞搞震, 仲有毒氣死咁多人, 點播得呀...? 畫多幾條心口布都唔播得啦...

舊 06-12-15, 11:03 AM   #857
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: traveller 查看文章
我覺得唔播傢喇... 宜家TBB要自我審查, D戲講少少香港大6唔好都唔得啦, 宜家arrow講咁多外國勢力喺香港搞搞震, 仲有毒氣死咁多人, 點播得呀...? 畫多幾條心口布都唔播得啦...
我覺得外國勢力入侵係其一啦!
其二係以暴亦暴對付啲有勢力人仕,
呢類型嘅故事都係TBB審查因素。

舊 06-27-15, 06:40 PM   #858
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: 王小虎 查看文章
Supergirl (CBS)

oct25 ep1

此篇文章於 06-27-15 06:42 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 12:23 AM   #859
王小虎

註冊日期: Apr 2002
Heroes Reborn trailer

Agents of SHIELD season 3 9/29,會用Secret Warriors個名。(漫畫Secret Warriors本來係Nick Fury秘密組的一隊超能力部隊用來打外星人的,後來打過Hydra,主要隊員有Quake = Skye)
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-15, 01:31 PM   #860
traveller
Crazy Gamer

Under the dome S3 有了, 一黎兩集~ !

舊 06-30-15, 10:18 PM   #861
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
True detective S2 #2
唔係又學埋game of thrones d 衰野呀?
HBO
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 05:10 PM   #862
肉羊哩咖
griffin611

明珠半夜做完PERCEPTION就播ARROW, 不過仲係S1~~~

舊 07-08-15, 03:18 AM   #863
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
明珠半夜做完PERCEPTION就播ARROW, 不過仲係S1~~~
哩次好似已經係第二次重播?
希望佢接住播埋 S2 S3

舊 07-14-15, 05:45 AM   #864
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 03:10 AM   #865
Sito
人修羅

Mr. Robot 非常好睇,watch dogs + fight club
舊 07-29-15, 02:03 PM   #866
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Sito 查看文章
Mr. Robot 非常好睇,watch dogs + fight club
正到第一季首集未出街, 個電視台已經批咗第二季

好似BrBa咁, 成個故仔咁去, 唔會有每週例行; 主角個做型幾怪(演員嚮The Pacific某主角個拍檔), 好多take嘢鏡頭, 但唔以BrBa咁, 突然出啲精彩嘢醒醒你, 如頂到以上嘅, 其實各個人物好有趣(唔似H2GAWM), 而用用嘅科技都算會合理 (不過硬係啲人無乜用mouse嘅)

不過咁多take嘢鏡頭, 本港唔洗旨意上(希望係錯喇)

舊 07-29-15, 02:17 PM   #867
Sito
人修羅

引用:

好似BrBa咁, 成個故仔咁去, 唔會有每週例行; 主角個做型幾怪(演員嚮The Pacific某主角個拍檔), 好多take嘢鏡頭, 但唔以BrBa咁, 突然出啲精彩嘢醒醒你, 如頂到以上嘅, 其實各個人物好有趣(唔似H2GAWM), 而用用嘅科技都算會合理 (不過硬係啲人無乜用mouse嘅)

男主角最出名唔係翻生侏儸館個法老王咩?
舊 07-29-15, 08:13 PM   #868
Avelcain
Game Master

引用:

電視台FILTER曬D F***先搞笑
呢套真係值得追
舊 07-29-15, 09:47 PM   #869
\ot_to/

PSN  IDotto_yeung
The Punisher終於拍埋電視劇
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-15, 08:26 AM   #870
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Avelcain 查看文章
電視台FILTER曬D F***先搞笑
呢套真係值得追
課外讀物: http://www.engadget.com/2015/07/30/m...tor-interview/

個系列創作人對於科技好認真 (唔怪得第4集係咁婊荷里活啲黑客片)

佢將首集成套放咗上去YouTube, 有興趣可以上去望望

舊 08-04-15, 02:44 PM   #871
traveller
Crazy Gamer

無意間搵倒個超正美劇網, 遠至x-file, 近至Mr.Robot, 基本中近期所有熱門都有齊.
要用fb login, 簡中字幕, 高清畫面. 不過唔知可以捱倒幾耐... 希望可以一直頂倒落去! 有興趣可以去google search 下...
VM美劇 英劇 歐美影集 線上看

啱啱睇完一套舊英劇好想推介 - The Missing

以下是故事簡介, 雖然男女主角係中年男女, 但每集故事推進寫得十分吸引...
《疑蹤》(The Missing),是BBC第一台和美國Starz電視台繼2013年《白王后》後再度合作的一部懸疑片。編劇是Harry和Jack Williams,《開膛街》導演湯姆•夏克倫執導。講述男主角Tony帶一家人去法國度假,想不到5歲的兒子Oliver竟遭人綁架。他心急如焚,發誓 要盡快救出他,但法國警方的大規模搜索行動最終徒勞無功。一個五歲的小男孩2006年隨父母去法國旅遊時神秘失踪,八年之後人們確信他已經死亡,但他的父 親仍無法接受兒子可能死亡的現實,極度瘋狂地找尋兒子數年,使得夫妻感情破裂,自己也受到傷害。該劇同時存在兩條時間線(2006年和2014年),故事 地點在倫敦和法國之間跳躍。

舊 08-11-15, 11:02 PM   #872
Avelcain
Game Master

True Detective S2 #8 Final
整體都係冇上季咁神
但個ENDING睇完好沈重
舊 08-13-15, 08:37 AM   #873
肉羊哩咖
griffin611

wink

Arrow S1 做完播狂野女警, 咩嚟? 唔做S2, okay, 唔等

Arrow 確定 S4 有集會有 Constantine 客串, 不過好似話得一集咁大把, 希望唔好喇~
http://www.hollywoodreporter.com/liv...e-arrow-814661

(噢舊料咗添)

舊 08-13-15, 11:05 PM   #874
Avelcain
Game Master

Mr. Robot #8

睇到痴曬線
舊 08-14-15, 03:11 AM   #875
Sito
人修羅