Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-11-16, 01:43 PM   #2376
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我啱啱放咗隻221,打剩9萬,睇下幫唔幫到你。
多謝大大,已被人殺
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 01:43 PM   #2377
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
再放222,今次剩十三萬
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 01:50 PM   #2378
clie

引用:
再放222,今次剩十三萬
多謝大大,爆BP打跌咗張UC肥
無藥可救

222好似中易打過180, 錯覺??
舊 03-11-16, 01:55 PM   #2379
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
多謝大大,爆BP打跌咗張UC肥
無藥可救

222好似中易打過180, 錯覺??
其實200打後真係唔算難打,wave2冇中boss,wave1隻又變咗拳。
幫唔到你,sorry
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 01:58 PM   #2380
clie

引用:
其實200打後真係唔算難打,wave2冇中boss,wave1隻又變咗拳。
幫唔到你,sorry
唔緊要,已經好多謝您啦抖吓啦,剩返一個鐘我都放棄咗九成九
GM知我由始至終目標都係2凸先咁玩我
舊 03-11-16, 02:12 PM   #2381
Crazy Gamer

賽後整理:
先唔講難度,今次其實有兩點覺得係改善咗。
第一係200打後重有獎品,雖然唔叫得做好吸引,但至少唔會白做。
第二係200打後嘅掉落率,之前200打後根本冇分別,但今次真係狂出,要10-20隻內打兩隻嚟突都唔係冇可能。今次見大部分人都係200-220內突爆。
當然亦係有缺點,第一點係強敵coins難抽咗,會比廢r阻住同埋得番肥料,根本冇用。
第二當然係難度上調,可能因為自己有隻突一白卡所以唔係太覺得好難,但睇各方評價同排名應該真係只有少數老手好打啲。
第三係冇咗強版獎品,今次隻剎帝利得一款ssr,但係個獲得方法就同上兩次強版冇分別,雖然設定上能力不弱,比得上石抽,但觀感上就係差啲,亦可能因為咁少咗人覺得值租而追上去。
舊 03-11-16, 02:35 PM   #2382
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
小弟就覺得如果強敵同進擊一樣有天井的話應該會好好多,起碼大家知道終點有動力衝
今次點講都系趕客,小弟fd list 66個fd,ev前先整理好全部1日內最終play
啱啱入返去睇已經有18位最終play系2日或以上,最誇張有一位掛緊オードリー但最終play 6日前
睇睇營運有冇心同腦改過啦,雖然改唔改可能都冇乜分別

舊 03-11-16, 02:39 PM   #2383
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
我覺得強敵二連發已經是錯了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 03:47 PM   #2384
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
點解天意可以係盾機...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 03:48 PM   #2385
yorkyork

註冊日期: May 2010
今次活動好多抽到獨角獸既fd都放棄冇上....
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 03:56 PM   #2386
Crazy Gamer

廿卷加十抽,冇光速電神……
舊 03-11-16, 07:14 PM   #2387
clie

被逼兩次十抽(30鑽首抽中途LOAD死咗再LOAD返夾硬當我抽兩次,頂佢,黑開一條路),首中廢機之最射STRIKE,跟住中沙沙比同射鐵甲,中唔到愛機天意
舊 03-11-16, 07:18 PM   #2388
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
157凸1,呢次真係完全唔想追上去,大把BP水留下次,沙殺比果陣就想追唔夠打又0物資,創性就易打不過我都207先凸爆

打完個EVENT仲有3萬3友抽,不過而家開始唔係好想抽,用緊既機又升晒必,都唔知抽黎做咩

個禮物盒介面好差,唔明做咩唔直接抄CC果個

卷又唔出番SSR俾人換,邊有人會換SR﹖淨係1開波JS換左凸3,D卷真係唔知有咩用

睇下第3章有冇勁艦/強化PART拎
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 07:45 PM   #2389
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
157凸1,呢次真係完全唔想追上去,大把BP水留下次,沙殺比果陣就想追唔夠打又0物資,創性就易打不過我都207先凸爆

打完個EVENT仲有3萬3友抽,不過而家開始唔係好想抽,用緊既機又升晒必,都唔知抽黎做咩

卷又唔出番SSR俾人換,邊有人會換SR﹖淨係1開波JS換左凸3,D卷真係唔知有咩用

我打番新一章先, 有AP優惠同掉箱率UP
舊 03-11-16, 07:48 PM   #2390
clie

凸唔到剩低嗰堆SR好唔好留低搏將來EV返児??
聽聞CC有呢樣嘢
舊 03-11-16, 07:48 PM   #2391
yorkyork

可能唔知要擺幾耐...
你喜歡啦
舊 03-11-16, 07:52 PM   #2392
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
可能唔知要擺幾耐...
你喜歡啦
CC隔幾耐會有一次?
舊 03-11-16, 07:55 PM   #2393
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章

打完個EVENT仲有3萬3友抽,不過而家開始唔係好想抽,用緊既機又升曬必,都唔知抽黎做咩

我160凸1,186都係凸1
禮物盒設計最衰就係強化PART同資材從來都係虛設
不如將佢改成SUB UNIT同肥/升技卡
舊 03-11-16, 07:56 PM   #2394
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
呢隻game唔係sega營運
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 07:57 PM   #2395
yorkyork

唔清楚,冇玩CC
舊 03-11-16, 09:05 PM   #2396
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

卷兩抽 ダブルオー!

之後BOSS....兩張盾昆霸

此篇文章於 03-11-16 09:11 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 03-11-16, 10:29 PM   #2397
clie

昆霸今次係大獎
舊 03-11-16, 10:36 PM   #2398
Crazy Gamer

引用:
昆霸今次係大獎
何解?
完全唔覺
舊 03-11-16, 10:39 PM   #2399
yorkyork

你4凸左昆霸?
舊 03-11-16, 10:39 PM   #2400
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
昆霸今次係大獎
係囉~可否解釋下?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:39 PM

手機版 | APP版