Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-12-09, 11:35 PM   #476
Leaf
God of Gamer
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
現實中每次見到都會自己問自己……結果有次忍唔住走去問表妹,得出的答案是……冬天不會曬黑所以可以露,夏天會曬黑所以長衫長褲……雖然有這答案,但依然都係會咁問……
你就好啦,我d女性親戚(平輩果批)個個掛住讀書可以話幾乎無少女時代

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
因為女性 耐寒能力比男性高.
好似有事實根據的,因為女性脂肪較多
因此果d俾人昅都算自作孽

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 01:15 AM   #477
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
雖然眾角色立場開始明朗化
但始終係想睇minori end多過老虎 end
要排序既話都係minori>亞美>老虎

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 01:19 AM   #478
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
首歌好聽
make up可怕
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 03:54 AM   #479
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
其實王道線係咪即係父嫁end

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 03:55 AM   #480
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: JoeII 查看文章
首歌好聽
make up可怕
個個唔同晒樣....

咁搞又變左龍 x 虎
睇見一直搞笑既實乃梨依家集咁樣真係好唔開心
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 08:20 PM   #481
Balzhi
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDbalzhic
睇完呢集我真係有興趣入成套…(小說)
我想問書展有無成套賣?係咪會平D?Orz
9期真係好甘…
Balzhi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 08:22 PM   #482
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Balzhi 查看文章
睇完呢集我真係有興趣入成套…(小說)
我想問書展有無成套賣?係咪會平D?Orz
9期真係好甘…
中文版暫時7期罷了~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 09:21 PM   #483
Balzhi

引用:
作者: GN00508771 查看文章
中文版暫時7期罷了~
呀,係
但一樣都係好甘,對學生黎講…

襯呢兩日大眾八折唔知新世紀間分店有無
舊 02-13-09, 10:04 PM   #484
tsugumi
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
今日先係信和一次過入晒1-7, 好重
櫻色旋風唔建議買, 同本篇關係唔大, 而且我覺得唔係咁好睇...
tsugumi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 10:42 PM   #485
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: tsugumi 查看文章
櫻色旋風唔建議買, 同本篇關係唔大, 而且我覺得唔係咁好睇...
支持大哥就要買
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 11:53 PM   #486
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
作者: 呀正 查看文章
好複雜既四輸局面
睇到好心up

黎個齊人之福得唔得呀
人家可不是人渣誠呀

好彩老虎拎ge係木刀,唔係實嚟個鮮血的結未
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 11:54 PM   #487
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: 御社神 查看文章
支持大哥就要買
大哥個雙馬尾做型

其中一位歷史見證人
舊 02-14-09, 12:08 AM   #488
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
櫻色唔算差~
算係補完返北村係學生會個邊的日常,同埋佢同大哥平時的關係~

舊 02-14-09, 12:57 AM   #489
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
引用:
作者: tsugumi 查看文章
係@@??

我本人就勁鍾意櫻色喎~~
狩野櫻超可愛!!!
尤其係幸太追返櫻個段, 印象幾深~

雖然同本篇可能關係唔算太大~
但對北村線黎講, 都好重要下~

舊 02-14-09, 02:33 AM   #490
hyc3000

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
亞美美同大河唱歌時,唔知點解看上去好似母女……
唔止龍兒遲鈍連大河都遲鈍到過火,唔係就唔會咁,唯一唔遲鈍的只有亞美美吧……
不過有樣好想吐槽的是,女角們不冷的嗎……

龍兒鍾意實乃梨/大河鍾意北村
某程度上只係一種追求or一種嚮往
就算如果真係追得到手,佢地未必真係開心,未必真係夾
因為大家根本就未接觸到大家既底層,根本就未真正了解對方
所謂的喜歡純粹係異性相吸

但係龍兒同大河
佢地兩個由相識第一日起
因為種種因素
佢地得而常常待在一起
也因此可以深入咁了解彼此
了解過雙方的真我、過去
而又真真正正地信任對方,喜歡彼此待在一起
呢種關係,又似係知己,但彼此依賴既程度,又超越左知已
所以龍兒係17集尾段都有d亂諗野
佢地一直認定左對方係死黨而唔敢比自己亂諗野,要忠於自己個target
不過到左今集,要黎既始終要黎
面對龍兒既去向
大河唔想諗都要諗

其實點講都好
虎x龍之間既關係真係深到好難剪斷

所以我支持 虎x龍
hyc3000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 02:42 AM   #491
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
龍虎配 基本上係肯定的啦

要看其他配對唯有靠同人補完
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 08:28 AM   #492
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
龍虎配 基本上係肯定的啦

要看其他配對唯有靠同人補完
由於劇情偏向過於大路
所以希望動畫同小說係唔同既結局

其中一位歷史見證人
舊 02-14-09, 11:22 AM   #493
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
點解唔兩囡共待一夫

既然大家都咁痛苦

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 12:17 PM   #494
weinky
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
點解唔兩囡共待一夫

既然大家都咁痛苦
個作者唔好呢味情節

我都覺得係龍兒配大河,之前個警告夢可能係暗示
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-09, 06:27 PM   #495
Balzhi

忽然有個疑問…如果繼續睇落去唔知會唔會減少小說後面劇情既趣味性.__.?
(已入手6-7期…但無1-5…Orz)
舊 02-18-09, 08:34 PM   #496
jerrypandadada

註冊日期: May 2008
PSN  IDjerryy2k740
XBox Live Gamertagjerrypandadada
亞美經常都淚目
jerrypandadada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-09, 01:11 AM   #497
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-19-09, 03:52 AM   #498
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
Nice 亜美美 ...
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-09, 11:46 AM   #499
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
古河面包店=w=
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-09, 12:00 PM   #500
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
唔知係唔係我耳仔有問題,

今集居然聽到一句広東話

無問題

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[動畫] 高畑 勲「かぐや姫の物語」2013年秋公開決定丨ジブリ「もののけ姫」と「猫の恩返し」が12月4日にBD化 money 日本動漫畫討論版 65 06-24-15 08:47 AM
BD 播放 capture 圖 jaycom 手機資訊/電腦軟硬討論 16 09-11-11 06:43 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 12:14 AM

手機版 | APP版