Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41
收藏品討論版>figma 討論區 vol.9
Gallardo 03:53 PM 08-22-13

Rance 04:18 PM 08-22-13
對自由之翼中間有個窿實在太過可惜
gingq7 08:03 PM 08-22-13
作者: Rance:
呢d大hit貨仲要擺正係1月, 我擔心佢d QC多d..
年年1-4月d figma的QC都特別差...
半熟蕃茄 08:05 PM 08-22-13
其實figma應該試下用磁石
神秘過客 05:35 PM 09-05-13
http://www.goodsmile.info/product/ja/4051/

Q-  05:55 PM 09-05-13
窿・・・

哩辺網店送個塊屋頂好用過那石畳好多
gingq7 07:32 PM 09-05-13
點解黏土人識避開個窿, figma唔識...

仲要4800yen....
忍者 07:52 PM 09-05-13
作者: gingq7:
點解黏土人識避開個窿, figma唔識...

仲要4800yen....
figma要擺飛行pose,黏土擺到咩??
野良猫 07:55 PM 09-05-13
作者: 忍者:
figma要擺飛行pose,黏土擺到咩??

哩個算唔算?
不過黏土嘅三笠仲係訓練兵,FIGMA就調查兵
忍者 07:59 PM 09-05-13
咁到時出左睇下兩者有咩唔同囉

日本仔做得個窿係度我諗佢地都冇晒辦法先咁搞
gingq7 08:42 PM 09-05-13
作者: 忍者:
咁到時出左睇下兩者有咩唔同囉

日本仔做得個窿係度我諗佢地都冇晒辦法先咁搞
其實用個鉗形支架就得....

咁又得:

不過我覺得應該仲有機會會改, 應該不少日本人會嘈佢的了, 再加上之後仲有最少兩隻
Rance 10:32 PM 09-05-13
miku append 個夾我斷左N次....
gingq7 10:44 PM 09-05-13
miku append 個夾我斷左N次....
點斷?
我果隻仲好地地
Rance 10:47 PM 09-05-13
O個兩支叉,痴返又斷下一截
nick8861 01:28 AM 09-06-13
玩過初期黏土人
黏土人依家仲係用舊膠托起下半身?
其實呢個方法唔太食力, 擺啲勁D的post都係插入安定吧?
怪盜小G 01:39 AM 09-06-13
舊時個架設計好易斷膠
半熟蕃茄 08:17 AM 09-07-13
作者: nick8861:
玩過初期黏土人
黏土人依家仲係用舊膠托起下半身?
其實呢個方法唔太食力, 擺啲勁D的post都係插入安定吧?
而家都係背後開洞多
間中有部份用磁石……其實最好
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41

返回主題版面