Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」10月4日 日5放送開始!!丨 監督:長井龍雪 脚本:岡田麿里
尼路 10:28 PM 11-01-15
為左追仔真係連命都唔要……
兩面都唔係一下爆的實彈戰真相感高好多
最尾個度笑左
qwe 10:39 PM 11-01-15
戰鬥劇情仍然十分出色
對家果種報仇心態很好~最尾果度都笑左, 仲以為救返出黎香左
唔識分析, 總之好睇
風音 10:40 PM 11-01-15
幹,西裝配短褲
supermanlady 10:48 PM 11-01-15
作者: :
鉄血のオルフェンズ関連。第5話で活躍したユージンと昭弘。そしてトド₍苦笑₎ 最終話まで駆け抜けた後に
いつか監督やライター陣と共に幻の5話シナリオを語れる日を心待ちにしたいと思います。
それからシュヴァルべ・グレイズのガエリオ機。プラモデルはきっと…。
-----------------

利家 12:19 AM 11-02-15
第5集好滿足,演出好讚
0距射擊好正,「打針」那下都好正w
戰鬥唔再係顏色光線招招招,亦冇光線格劍
打得好熱血
(熱血唔一定要出招前叫招式名....這類唔識講,我諗起龍如,用拳頭解決問題www)

女主西裝短褲好犯規orz
IntelligentGene 02:31 AM 11-02-15
作者: 風音:
幹,西裝配短褲
作者: 利家:
女主西裝短褲好犯規orz
仲有黑絲
神龍 02:44 AM 11-02-15
op又進化咗
柚原このみ 05:26 AM 11-02-15
成功人士凡事都預多手,一早預左有內鬼先
肉羊哩咖 08:05 AM 11-02-15
作者: 神龍:
op又進化咗
唔?!
神龍 10:07 AM 11-02-15
作者: 肉羊哩咖:
唔?!
op一開頭部高達, 每次加parts佢都會跟住加
風音 10:57 AM 11-02-15
作者: IntelligentGene:
仲有黑絲
可唔可以用番西裝裙

到宜家都唔知件女僕想點
但係又成日有佢既鏡頭
qwe 11:05 AM 11-02-15
作者: 風音:
可唔可以用番西裝裙

到宜家都唔知件女僕想點
但係又成日有佢既鏡頭
我覺得鬼鬼地,一開始末日號角襲擊果時完全失蹤,打完先出現返
爭在幫佢老豆繼續賣女定係坑聯邦政府
利家 12:48 PM 11-02-15
個短褲黑絲我buy ........

Anyway
第一集只睇左生肉
大小姐個老爸仲在生的嗎?

另個25中坑點解唔做瓜佢..
等佢有機會玩報仇?
尼路 12:51 PM 11-02-15
太空著裙會走光,接受著短褲先啦。有黑絲真係唔要?
肉羊哩咖 01:03 PM 11-02-15
作者: 利家:
Anyway
第一集只睇左生肉
大小姐個老爸仲在生的嗎?

另個25中坑點解唔做瓜佢..
等佢有機會玩報仇?
在生, 賣埋女添, 佢係自治首長嚟, 同地球關係好好嘅

澳加係好寬大嘅領袖嚟, 佢當日除咗拍咗帶頭兩位之外, 其他主力部隊嘅人唔想留就畀咗筆錢使走, 想留嘅就繼續留, 不過除咗會計之外, 想留只係得看風駛裡嘅大叔啫~
肉羊哩咖 01:12 PM 11-02-15
作者: qwe:
我覺得鬼鬼地,一開始末日號角襲擊果時完全失蹤,打完先出現返
爭在幫佢老豆繼續賣女定係坑聯邦政府
咁個大小姐嬌生慣養, 出門要人照顧跟出跟入好正常(好似今日啲細路出門都帶住一兩個家傭咁), 不過佢好似對大小姐都仲好忠心, 係咪鬼未知~

不過話分兩頭, 畀加拉爾號角襲擊完, CGS 上上下下都仲對大小姐好客氣, 畀着流垊少少嘅成班佬, 又有鎗, 唔搞大小姐先奇~ (咳! 呢套係高達嚟)
iu fu pig 03:11 PM 11-02-15
:「你幾時做過D令人信得過嘅野
大哥咁樣送大叔比人,唔怕大叔報串佢地嘅計劃? 當然報串左都無用,有障礙都要衝過去先似大紅蓮團大哥嘅風格嘛
三百年前嘅機同依家比都唔差太遠,個阿賴耶外掛真係值得搵命去換

話說呢套係年番嗎?
Sito 03:33 PM 11-02-15
三日月招招攻擊駕駛倉,這是真正的戰鬥,削人棍什麼的是科幻情節
比卡SP 03:44 PM 11-02-15
唔知點解真係異常地萌個女主角既我有冇同伴?
高達歷上唔計フミたん好少有地
teealpha 04:12 PM 11-02-15
作者: Sito:
三日月招招攻擊駕駛倉,這是真正的戰鬥,削人棍什麼的是科幻情節
排除私怨理由,一擊死先叫尊重對手,削人棍根本係侮辱對方
TOAKO X 04:20 PM 11-02-15
作者: 肉羊哩咖:
在生, 賣埋女添, 佢係自治首長嚟, 同地球關係好好嘅

澳加係好寬大嘅領袖嚟, 佢當日除咗拍咗帶頭兩位之外, 其他主力部隊嘅人唔想留就畀咗筆錢使走, 想留嘅就繼續留, 不過除咗會計之外, 想留只係得看風駛裡嘅大叔啫~
唔排除老豆先係真正金主
teealpha 04:26 PM 11-02-15
作者: TOAKO X:
唔排除老豆先係真正金主
一定唔可能啦,個女又唔駛佢生出黎
老媽子就有可能
鈴蘭 04:49 PM 11-02-15
送個阿叔比人 應該都係期望阿叔講假情報啦
反正阿叔知既情報全部都假既 鐵華團既身世又無咩值得隱瞞
肉羊哩咖 04:55 PM 11-02-15
[亂諗廿四] 呢部同以前好多講戰爭嘅高達作品好唔同(啫係G, GBF 同 GBFT 除外):

佢哋唔係平民捲入(大時代)戰爭, 結果用一機一艦嬴晒: 0079, Z, ZZ, UC, V, X, SEED, AGE

或者主角係軍人參與戰爭: 馬反, S, 0083, 08 Team, SEED-D, AGE

唔係就根本係(好正義嘅)恐怖份子: W, 00

或由平民視點出發: 0080、Turn-A

而鐵孤? 搵食啫! 你用鎗炮嚟搞我, 我咪用鎗炮自保~ 可能就因為係咁直接咁「生活化」, 無乜懶大義凜然, 所以好有新鮮實在感
肉羊哩咖 04:58 PM 11-02-15
作者: TOAKO X:
唔排除老豆先係真正金主
都話係嗰件幼女控嘅肥大叔咯~~~

作者: 鈴蘭:
送個阿叔比人 應該都係期望阿叔講假情報啦
反正阿叔知既情報全部都假既 鐵華團既身世又無咩值得隱瞞
反正條友都養唔熟嘅, 殺佢又嫌嘥子彈, 咪「益」吓加拉爾號角班老細, 睇二五大叔係咪死得仲慘啲?
標籤:Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後

返回主題版面