Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-22-16, 12:44 AM   #3501
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
下篇...

http://dengekionline.com/elem/000/001/302/1302038/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 01:05 AM   #3502
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: J+1 查看文章
改動堅吸引
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 07:48 PM   #3503
clie

註冊日期: Dec 2001
OLIVE有專用機正喎
挑戰模式黎緊RESET,第三章未玩過
整體黎講隻GAME會變得更合常理,易玩易凸
強敵都好似會有保底,玩得更安心,不過EV機唔會大器算係平衡返易凸咗
EV機主力玩特別嘢唔煲數值,同石抽特性分開,就算課長都逼住玩EV
照佢咁講大器無乜破壞遊戲平衡,難度唔會相應提高返,係好事
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 07:53 PM   #3504
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
佢話大器化既機唔會破壞平衡因為多數大器化既機D技都好廢

大器暫時係得THE O算勁姐,不過拍埋去拳機度都唔見得勁

不過而家就算唔大器既技整到都唔勁得去邊,算把啦,有得出都係會出晒凸爆大器啦,有咩咁平衡﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 08:57 PM   #3505
Crazy Gamer

大更新前全紅關s rank通關~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 09:53 PM   #3506
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
原來有OG event,系時候要回歸下了
睇睇個fd list仲有成40幾位,感激冇刪小弟既朋友
另外竟然有一大堆4萬幾總合力既機體
即刻上官網、wiki睇先知發生咩事,搞到有d心癢癢想試下抽OO,可惜冇錢冇石
貌似都系觀望埋個大型update先再諗抽機好d

舊 06-22-16, 10:16 PM   #3507
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
原來有OG event,系時候要回歸下了
睇睇個fd list仲有成40幾位,感激冇刪小弟既朋友
另外竟然有一大堆4萬幾總合力既機體
即刻上官網、wiki睇先知發生咩事,搞到有d心癢癢想試下抽OO,可惜冇錢冇石
貌似都系觀望埋個大型update先再諗抽機好d
以為你棄咗,想刪幾次㗎。
個大更新其實真係幾吸引,剩係有15隻舊機會變大器已經夠照!
同埋保證咗ev唔會用大器做標準 。
舊 06-22-16, 10:36 PM   #3508
ShinDou

但佢都保證左之後D活動都唔會派大器呢,新大器都係要抽番黎啦,抽既大器實勁過果15部舊機大器化

最後咪又係出親都大器,有既話

根本同而家個個沙剎比創性拳隊必出冇分別,邊有個別性﹖佢要個別性就應該好似CC咁係D技果度入手,而唔係淨推總合力囉
舊 06-22-16, 10:41 PM   #3509
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

紅關打到2-10....有冇講幾時RESET?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-16, 10:52 PM   #3510
clie

無,睇晒成篇隻字不提時間,我只希望RESET前會有公告
不過黎緊無嘢做都會拿拿臨KO佢
最奇怪既係佢話大多數人未玩齊STORY,CORE嗰5000人無乜可能咯,俾藉口遲遲唔更新
舊 06-22-16, 10:57 PM   #3511
Crazy Gamer

紅關真係打到仆街,3-3、3-5應該set錯,根本係地獄級難度,三章其他7關知道個出法我全部一take過到,嗰兩版都係打咗十次八次先險勝過到一次,連唔理rank都未必過到!
舊 06-22-16, 11:57 PM   #3512
yorkyork

註冊日期: May 2010
人問佢換機要好多Sチップ,
佢就話自己玩落有6千Sチップ就知佢離晒地啦,
希望佢呢次活動唔好咁趕客,
不過合作應該唔會玩野掛
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 07:09 AM   #3513
ShinDou

6千CHIP應該要課左好多再賣晒R SR先有可能有

正常玩應該最多2千度

不過而家有大器,CHIP換又唔會有大器,根本冇換既價值,D CHIP都係當水飲算啦
舊 06-23-16, 04:04 PM   #3514
J+1
望過黎呀!!!!!!

又飛番非洲....2次爬山+ev抽all fail....
由手機版發出
舊 06-23-16, 04:17 PM   #3515
yorkyork

抽永遠都咁難嫁喇,
佢OG活動唔好做到趕客,
倒OG個邊米就算
舊 06-23-16, 04:40 PM   #3516
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: yorkyork 查看文章
抽永遠都咁難嫁喇,
佢OG活動唔好做到趕客,
倒OG個邊米就算
咁又唔會倒米既
反正都系OG未出先系呢邊頂下胃口,OG一出呢隻就會放置返

舊 06-23-16, 04:53 PM   #3517
yorkyork

我覺得如果有類人未玩過og,
但係有玩呢隻,
又如果佢og活動做到好似宇宙怪獸個次咁趕客,
咁我係個類人我唔會買og玩囉
舊 06-23-16, 04:58 PM   #3518
Crazy Gamer

其實og冇大家想像中咁受歡迎
舊 06-23-16, 07:12 PM   #3519
clie

點樣先有6月末EV券?
舊 06-23-16, 07:57 PM   #3520
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: clie 查看文章
點樣先有6月末EV券?
爬兩次山

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 08:07 PM   #3521
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
爬兩次山
24日開始連續login幾日,有一日會送10卷
舊 06-24-16, 03:16 PM   #3522
J+1
望過黎呀!!!!!!

1萬RT.....要每人分5個身刷???
...去唔到1萬至少都要4000Rt
https://twitter.com/srw_xomg/status/746238522504273920
由手機版發出

此篇文章於 06-24-16 03:22 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-24-16, 03:20 PM   #3523
yorkyork

統夜有3萬4,
勁過晒之前活動盾機
舊 06-24-16, 03:21 PM   #3524
Crazy Gamer

公佈咗6月30日大更新
舊 06-24-16, 03:42 PM   #3525
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
我已推,希望今次推到4000啦

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:06 PM

手機版 | APP版