Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 05-19-07, 09:36 PM   #251
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: 奸詐餅 查看文章
其實個朱古力噴泉係點食o架?
a
吉一舊, 之後去個噴泉碌下舊野...之後上碟...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-07, 12:07 AM   #252
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
ROSICKY: 的確, 主要係食個環境, 但係食物味道都算係中上啦! (有一盅盅既翅, 雖然細條d, 但係係真既~唔係碗仔翅o個d~)

water: d甜品連我呢個唔鐘意甜品既人都鐘意, 因為的的色色咁, 可以試多幾款, 唔怕浪費!

apache: 因為公司有人生日, 所以大伙兒去開心下. 本身係上個月去, 但係估唔到要幾個星期前book定先有位...的確, 尋日差唔多滿座咁滯. 可能因為早book既關係, 我地坐o係正中間, 睇到幻彩詠香江添.

某F: 其實我平時好市井...

小餅: 拮起你想食既野, 隊落個泉度, 食得~圖中最正係士多啤梨, 棉花糖就太甜喇.

另, 佢D生蠔唔係大SIZE o個d, 係細細隻. 不過有幾種揀...唔知點解整得好好味...
我都食左十幾隻...

舊 05-20-07, 12:19 AM   #253
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
某一晚邪惡聚會.....

Rice

舊 05-20-07, 12:24 AM   #254
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
土耳其烤肉

最後的芝士春卷, 是故意流出來引大家的嗎?

舊 05-20-07, 12:44 AM   #255
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
見到米爺的#3,4,5,6,7,8,9流晒口水的說~
好似好香咁......
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-07, 01:33 AM   #256
water
Game Master
全藍 ..

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code4682 8407 6966
引用:
作者: antony chan 查看文章
吉一舊, 之後去個噴泉碌下舊野...之後上碟...
正確黎講唔係碌 ...
係等D朱古力流落黎浸死粒士多啤梨 ...

M K fc : 090254-104961 Jass Tetris fc : 710021-773770 Jass
役滿 fc : 481114-776469 Jass FB fc : 9642-1017-0611 water
Wii fc : 3056-5557-3478-8878 water

如果發覺自己 off topic , 咁係咪應該用紅字警告番自己呢
一定係太自卑, 所以先會咁激動 ... 你真係好可憐
water 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-07, 11:06 AM   #257
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
我都想邪惡

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-07, 01:59 AM   #258
Strider
初段

舊 05-28-07, 12:34 AM   #259
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
同同事出街,一食飯陋習全開

#03 大好的豆類製品

#04 吃得起勁的路人

#07 不是吃剩,是同事分"半舊"比人,我一定要拍下來/\

#08 三萌魚

#10 同事稱之為,小孩子吃的

#11 大好物之一\/

-之後,仲有一兩張,不過沒法拍,被店員君勸導了-

#14 真快手,食之前沒有的,我吃完後便多了它

食完飯即去吃甜品...下一間...
#15 大好物芝麻糊

#16 邪道和合桃糊

此篇文章於 05-28-07 12:47 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 09:40 PM   #260
Strider
初段

人地肯定以為你係d飲食雜誌記者
佢地又對自己既野冇信心,
而唔俾你影喇~~
下次去過第間影啦!!

另, 我都好鐘意石磨坊...

舊 06-01-07, 11:17 PM   #261
KTN
~♡

舊 06-01-07, 11:26 PM   #262
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: Strider 查看文章
人地肯定以為你係d飲食雜誌記者
佢地又對自己既野冇信心,
而唔俾你影喇~~
下次去過第間影啦!!

另, 我都好鐘意石磨坊...
通常我都會Blacklist干涉我拍照的店

Rice

舊 06-01-07, 11:27 PM   #263
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: KTN 查看文章

[IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/Kitsunee/DSLR2007/20070531/DSCF2828_ACT.jpg[IMG]
乾了水的...唔好睇

Rice

舊 06-01-07, 11:27 PM   #264
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
回一回...
斯文哥哥, 你說不嘴刁恐怕沒人相信...
K爺, 你的怨念已經去到一個在血裡在骨子裡在遺傳基因裡的地部, 沒救了~
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 09:37 AM   #265
KTN
~♡

乾水...可是很美味啊...唔...別有怨念..在blog也呻了...

引用:
作者: riceking 查看文章
乾了水的...唔好睇

Rice
他啊,常常在人家跟陳生MSN討伐大會中炫耀四位數字的午膳(還要是閒常出現的事)
我啊,被K爺感染到無可救藥,朋友同事們現在起筷前也會問人家,你要不要先拍,我真是愛死他/她們了

引用:
作者: KKH 查看文章
回一回...
斯文哥哥, 你說不嘴刁恐怕沒人相信...
K爺, 你的怨念已經去到一個在血裡在骨子裡在遺傳基因裡的地部, 沒救了~
阻我影相個間以後都不係一間良店,不會再去也反對與友人們一同前去

此篇文章於 06-02-07 09:42 AM 被 KTN 編輯。
舊 06-02-07, 05:34 PM   #266
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

>> 朋友同事們現在起筷前也會問人家,你要不要先拍,我真是愛死他/她們了

教育的成效~~ // (基本上試多幾次就會慣吧...)
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-07, 01:19 AM   #267
Strider
初段

K大: 我只是市井之徒! 但對盅頭飯倒時很講究的!

K君: 我...沒有...

話說回來...我去開食飯D地方, 無論咩鋪頭...都好少話唔俾我影相的

舊 06-03-07, 02:07 AM   #268
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
這個也不錯...

GGFR
好Game分享
舊 06-03-07, 08:56 PM   #269
KTN
~♡

一同報仇前-先要補充體力 魚腐\/

舊 06-04-07, 05:57 PM   #270
布甸
Game Master
遊民一族

PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: KKH 查看文章
>> 朋友同事們現在起筷前也會問人家,你要不要先拍,我真是愛死他/她們了

教育的成效~~ // (基本上試多幾次就會慣吧...)
我o的朋友同事會話:「食得未呀!!?」

搞到我都唔好意思 lol

舊 06-17-07, 04:40 PM   #271
antony chan
大合奏部隊!

昨日行經九龍城時吃了這些...
老實說, 名大於實...

GGFR
好Game分享

此篇文章於 06-17-07 04:43 PM 被 antony chan 編輯。
舊 06-25-07, 10:29 AM   #272
KTN
~♡

教化同調已經超過我的行動速度...
未拿機已經問,仲不拿機出來影先

#04 十八穀飯,不過吃不出十八種味XDD,幾種不同穀味咬感都仲有XDD

#05 都係菜飯合心水....

本來無興趣影...
跟住,做乜不拿部機出來,你要影嘛,仲不影/\

此篇文章於 06-25-07 10:32 AM 被 KTN 編輯。
舊 06-30-07, 05:33 PM   #273
Strider
初段

すし広

#1 刺身六種類含まれて、太巻きと呼ばれてる

#2 穴子3味すし

#3 単品すしセット(車海老は最高だ!

此篇文章於 07-01-07 04:57 PM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 12:24 AM   #274
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
Strider 的buffet推介...正...

不過...我係D爛機仔影架咋....仲要係我渣機....
出唔到大場面

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 12:30 AM   #275
riceking
一人前のダメ人間

幾近絕種的食品

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ARTICLE] Food Secrets Revealed! KKH 照相館 0 06-04-06 08:03 PM
A Blue Thought Frez 照相館 1 11-08-03 07:46 PM
鍾意食D乜野SEA FOOD DC 97 飲食版 49 11-08-03 11:06 AM
A Pink Thought Frez 照相館 12 11-07-03 01:49 PM
FOOD EXPO 凍檸茶 飲食版 18 08-18-03 01:38 PM

現在的時間是 05:30 AM

手機版 | APP版