Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-18, 11:16 PM   #1301
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
防禁癒同降防都有用既,但加身邊果個,係埋牙之前果TURN用多,埋緊牙就好難顧企位,不過有好過冇既,但SSR裝難凸,正常都會凸左武OR甲先,應該開頭都係多數用高凸SR

我碎左好多冇用SSR,仲未開始換SSR波,始終未有勁SSR武,最後騎士唔夠高攻,諗住抽把高攻先換波凸

此篇文章於 11-10-18 11:18 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 02:45 AM   #1302
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
過埋55暗龍 依家差雷龍真係諗唔掂

個兩隻巨魔令我哭了

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 02:47 AM   #1303
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: T.S 查看文章
想請教下"領袖之盔"可唔可以同其他強化疊

見佢個技能好似幾有用咁
呢件淨係要個IMMU

但加得1個 其實真係冇咩位用我覺得...

唔急要瓜子我建議KEEP 住先

隻GAME有時太廢會上修下...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 07:45 AM   #1304
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

推高個攻~係咪得裝備同附魔呀~?見d人同lv~一出黎就5XX攻~我得3XX~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 08:46 AM   #1305
ShinDou

裝同附魔可以爭好遠,裝武同裝飾可以幾十攻,附魔可以洗出+15%攻 攻值好似30
舊 11-11-18, 08:49 AM   #1306
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ShinDou 查看文章
裝同附魔可以爭好遠,裝武同裝飾可以幾十攻,附魔可以洗出+15%攻 攻值好似30
高級附魔劵~?中可以洗到幾多~?

舊 11-11-18, 09:26 AM   #1307
ShinDou

好似初中高洗到出黎既上限係1樣,不過唔知係咪高級易D加多D同多格D

此篇文章於 11-11-18 09:51 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-11-18, 12:06 PM   #1308
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
終於上到45有得屈騎士精神
但仲要等多5個囉埋吸血蝙蝠先轉得返過去行中線a

不過打普通6章都已經有D吃力 精英5又卡緊暗王子果版

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 12:19 PM   #1309
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

同樣45~我5-3普通已經過唔到~

舊 11-11-18, 12:19 PM   #1310
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
初級最少一格 中級兩格 高級三格

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 12:24 PM   #1311
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
呢件淨係要個IMMU

但加得1個 其實真係冇咩位用我覺得...

唔急要瓜子我建議KEEP 住先

隻GAME有時太廢會上修下...
但哩個見ShinDou大大講好似已經上修過
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 12:25 PM   #1312
ShinDou

我人LV48左右,普通打完7-7,精英就6-6

暗王子果版正常應該打到喎﹖如果你隻里昂夠大力可以傳上去1野秒左佢,我D裝唔夠勁同埋果陣未夠料轉埋中線拎千騎打剩1千所以要慢慢打

你出咩人﹖不過要3星都要衝得快,最好搵魔防高既企城牆引隻吸血鬼落黎打你,同埋因為呢版多怪,我有出克麗絲,聖克怪特別大力,好似1.8倍克制,普通克制1.3倍

冇記錯既話我之前都中過領袖頭,果陣特登睇WIKI見佢有附加效果,果陣台版未改版上修,我估短期內唔會再上修呢件野,同其他同類裝唔係爭好遠,都係免疫幾樣野咁,如果覺得冇用可以碎既

此篇文章於 11-11-18 12:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-11-18, 01:10 PM   #1313
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
我人LV48左右,普通打完7-7,精英就6-6

暗王子果版正常應該打到喎﹖如果你隻里昂夠大力可以傳上去1野秒左佢,我D裝唔夠勁同埋果陣未夠料轉埋中線拎千騎打剩1千所以要慢慢打

你出咩人﹖不過要3星都要衝得快,最好搵魔防高既企城牆引隻吸血鬼落黎打你,同埋因為呢版多怪,我有出克麗絲,聖克怪特別大力,好似1.8倍克制,普通克制1.3倍

冇記錯既話我之前都中過領袖頭,果陣特登睇WIKI見佢有附加效果,果陣台版未改版上修,我估短期內唔會再上修呢件野,同其他同類裝唔係爭好遠,都係免疫幾樣野咁,如果覺得冇用可以碎既
帝國隊 隻里昂開埋騎士精神都係520攻左右....

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-11-18, 01:31 PM   #1314
ShinDou

冇升裝﹖我果隻里昂有6百幾攻 @@ 不過我食過藍石拎過精通可能加唔少
舊 11-11-18, 01:32 PM   #1315
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
帝國隊 隻里昂開埋騎士精神都係520攻左右....
升曬D 裝到LV30 同刷附魔加攻應該就過600攻
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-18, 01:32 PM   #1316
鳳熾魂
紅蓮の焔神

SSR裝我會用20都等於SR30度啦有錢先再突SR上去
我利昂現家一身20LV SSR加把魔光劍30LV

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-11-18, 01:35 PM   #1317
ShinDou

正常你D裝既LV都要跟到果版既LV先會易打D,即係5-4精英暗王子46難其實係應該要40LV SR裝先會易打D,打手同坦冇40都要有30,其他幾隻可以低凸D,靠呢2隻打
舊 11-11-18, 01:57 PM   #1318
鳳熾魂
紅蓮の焔神

之前抽中幾把SSR杖我都無鍊左佢求其20LV俾班法同奶用算
女神右手,藍色之月同煉獄
世界樹嫩支真係唔知俾咩人用好烏勒爾之弓又係煉又唔係唔煉又唔係
聖王都係岩岩20要等突上30先換走件40SR護腿
誇服有興趣ADD :海蘭德姆 鳳熾魂

舊 11-11-18, 06:22 PM   #1319
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
冇升裝﹖我果隻里昂有6百幾攻 @@ 不過我食過藍石拎過精通可能加唔少
用緊送果支SSR槍突左做30

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-11-18, 06:35 PM   #1320
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
4代主角技能似係TANK 估你唔到
仲以為TANK會留比提督條女
我搵返啦~提督條女係步兵~唔係坦~

19攻防既提督~

4代係騎兵~

5代係步兵~

童年回憶返晒黎~

舊 11-11-18, 06:36 PM   #1321
ShinDou

我1樣最後騎士30喎,你裝飾係咪冇裝加攻﹖定基絆冇升﹖
舊 11-11-18, 06:37 PM   #1322
鳳熾魂
紅蓮の焔神

其實利昂簡突擊定皇家好皇家話高防但又好似唔多覺咁
技能我都係帶整軍騎士精神 突擊/千騎
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
用緊送果支SSR槍突左做30
其實最後騎士好好用減攻令到利昂同雪莉生架其實提高左

舊 11-11-18, 06:50 PM   #1323
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
我1樣最後騎士30喎,你裝飾係咪冇裝加攻﹖定基絆冇升﹖
裝飾係孤星腕輪 附魔 攻3%
把槍附魔 攻11

絆lv1 10
lv2 5
lv3 2

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-11-18, 06:50 PM   #1324
ShinDou

凸擊高攻好多,果少少防影響唔係太大,始終都要D卒死晒先會開始睇你D防,平時里昂主動撞人好少會死得晒D卒,反擊都有坦幫你擋啦,所以我除左坦之外D甲多數都係LV1,除非要開技先升

我裝飾用緊哨兵LV40,攻有40,攻4%附魔,甲攻2%,頭攻3%,胖頭兩個MAX,第3個LV1

此篇文章於 11-11-18 06:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-11-18, 06:51 PM   #1325
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我搵返啦~提督條女係步兵~唔係坦~

童年回憶返晒黎~
呢幾本野好野黎 我到而家都有Keep

ペルソナ5

隨時更新

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 10:25 PM

手機版 | APP版