Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-06-06, 05:55 PM   #426
#Henry#
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Dragon
nn 04條洗水黑牛好靚~

你講e條?
#Henry# 目前離線  
舊 05-06-06, 05:59 PM   #427
#Henry#

註冊日期: Apr 2006
開頭都幾鍾意e條
可以太淺色,新個條2 face neighborhood真係諗過
#Henry# 目前離線  
舊 05-06-06, 08:05 PM   #428
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
2 face that one call Kneel~
我估佢會出單色版later
if 價ok...i may buy the Blue one
because d damage effect
not bad ar ~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線  
舊 05-07-06, 12:06 AM   #429
Dragon
Game Master

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagIIIDRAG0NIII
引用:
作者: #Henry#
我講冇章冇damage o個條

不過我自己就好中意呢條damage jeans,but個damage位偏低....我175着30 length低左D
引用:
作者: HuGo_Hong
但同那時04 neighborhood Ripper比
差兩皮~
damage jeans當然冇得比
nn 04 條黑牛靚在洗水夠自然
Dragon 目前離線  
舊 05-18-06, 05:44 PM   #430
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
咁levis black既denim有冇人留意

舊 05-18-06, 08:08 PM   #431
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: 最強幻象
咁levis black既denim有冇人留意
Levis Black d jean...不會有炒價~

舊 05-18-06, 08:17 PM   #432
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: HuGo_達之礦工
Levis Black d jean...不會有炒價~
點解既

不過雖然冇炒價
但係都幾正

舊 05-18-06, 09:13 PM   #433
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: 最強幻象
點解既

不過雖然冇炒價
但係都幾正
Black jean 對玩牛既人士黎講
neighborhood 係首選~..some ppl may choose Dior homme too
levis d black jean.....japan ver. d dou ok ga~
and the price is valuable ...so 不少人會buy it substitute neighborhood black

舊 05-18-06, 09:18 PM   #434
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
點解我條jean d污積effect,洗完之後會淡左咁多既?
boss 目前離線  
舊 05-18-06, 09:43 PM   #435
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: boss
點解我條jean d污積effect,洗完之後會淡左咁多既?
你用咩洗?洗衣機?

舊 05-18-06, 11:54 PM   #436
realpeople
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
近排Levis store出左幾條stay true~~

舊 05-19-06, 12:47 PM   #437
boss

引用:
你用咩洗?洗衣機?
係用洗衣機,一定要用手洗?
boss 目前離線  
舊 05-19-06, 01:36 PM   #438
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
係用洗衣機,一定要用手洗?
甘就死咗啦!
我之前d post 都教了一個洗水方法
你無看

舊 05-19-06, 06:47 PM   #439
boss

引用:
甘就死咗啦!
我之前d post 都教了一個洗水方法
你無看
用少少滴露浸水個方法?
boss 目前離線  
舊 05-19-06, 06:55 PM   #440
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
用少少滴露浸水個方法?
yup!!!!!!!!!!!!

舊 05-22-06, 06:32 PM   #441
Florian

註冊日期: May 2006
我最近想買條洗水牛,唔熟,唔太知點講..well,我想要條正規一d(唔要boot cut果類),藍色,洗水唔好太誇張(tough果類唔arm我),自然d。

Levis'我唔想買,因為太多,唔想比錢撞褲。除左Double brother同Adilb外(我遲下會出去睇呢兩間),請問大家有無推薦?CK既牛仔褲又如何呢?

牛,我都贊成買貴d都無所謂,不過我作為新手,買條又貴,自己又唔識欣賞既都係浪費(果d乜野sugar cane果d我唔識欣賞=p..)。Budget我預1200左右,多d少d都仲可以既。

大家有無靚既洗水牛可以推薦比新仔?
Florian 目前離線  
舊 05-22-06, 06:55 PM   #442
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
買左條洗水牛番黎要點做?
用手洗?定唔好洗用水浸下佢就算?
單眼皮男孩 目前離線  
舊 05-22-06, 07:02 PM   #443
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
如果
我的levis 爆了軑
有沒有方法可以救回?????

舊 05-22-06, 10:04 PM   #444
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: IamO
如果
我的levis 爆了軑
有沒有方法可以救回?????
去TST 利時商場地下G/F shop 31 有間叫"名匠" 改褲既~
包掂

tel:2366 3423

舊 05-23-06, 10:52 AM   #445
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
去TST 利時商場地下G/F shop 31 有間叫"名匠" 改褲既~
包掂

tel:2366 3423
謝版大

舊 05-24-06, 12:57 AM   #446
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
係levis store 到買左條洗水低腰 但唔知係咩model 褲係面果塊皮係紅皮
寫住Quality Never Goes Out Of Style 仲有張紙寫住TYPE 1 JEANS
呢條褲係咪新出架?
單眼皮男孩 目前離線  
舊 05-24-06, 08:55 AM   #447
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

好似係周董那條

舊 05-31-06, 07:46 PM   #448
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
無知一問
RMC的牛仔褲在那裡有售同大約幾錢

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線  
舊 05-31-06, 09:34 PM   #449
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: 黃昏之魔彈
無知一問
RMC的牛仔褲在那裡有售同大約幾錢
TST have RMC store
please check Shop address there

price ...$1500-3000

舊 05-31-06, 09:45 PM   #450
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
TST have RMC store
please check Shop address there

price ...$1500-3000
兩間鋪位都唔多就腳
海港城同APM係唔係開左間???

TAKE5係賣咩為主ka???

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[粉絲區] 燕姿 fans專區vol 2: 11 年最新大碟 ”It's Time”是時候, 3月8日是時候了 JACKY Neo Music UNIVERSE 799 04-12-11 09:56 PM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 06:55 PM

手機版 | APP版