Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-17, 07:21 AM   #951
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
Game Weekly 會做返p5中文版簡易攻略嗎??
我忘了儲起日文版時的攻略,上網日文網站又睇唔明。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:07 AM   #952
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
搭單問句, GW係咪冇出MH XX攻略小册子, 唔該
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:22 AM   #953
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
唔覺有,今期都唔出o既話你預佢無

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:46 AM   #954
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
當年MH3G真係拎住果上中下3本跟身打
果3本d紙又靚唔易「巢」
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 11:35 AM   #955
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
唔覺有,今期都唔出o既話你預佢無
MHXX 新料唔多
cup 番MHX d 料出特別版盞比人話呃錢。
我係gw 都唔出。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 11:36 AM   #956
DevilElvis
The One
還我香港!!

我認為少咗人玩都係唔出別冊的理由之一

由日本銷量方面的睇法

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 03-29-17, 11:53 AM   #957
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
我認為少咗人玩都係唔出別冊的理由之一

由日本銷量方面的睇法
香港MH player 始終有固定fans
如果出攻略可賣多1千幾百已贏

無良心既公司先唔會唔出特別版
呢點我係幾睇得起 GW 遠多過 GZ (GZ 我已放棄,佢有無特別版都唔關我事)
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 02:57 PM   #958
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
Game Weekly 會做返p5中文版簡易攻略嗎??
我忘了儲起日文版時的攻略,上網日文網站又睇唔明。
由手機版發出
頭先問完公司 你上黎補購個幾期成功率會大d

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
唔出,佢地話今次新加野唔多,所以直接將新野放係大書裡面會比較好。

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我

此篇文章於 03-29-17 03:01 PM 被 wuxu 編輯。 原因: 是擅長改post的朋友啊!
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-17, 04:57 PM   #959
DevilElvis
The One
還我香港!!

胡兄,本Zelda定咗幾號出未?

舊 04-09-17, 05:43 PM   #960
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
今期先發現拳王漫畫已經消失左幾期 成本書清新返哂
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 12:17 AM   #961
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://m.facebook.com/famitsuhongko...0518856031112/
香港版「Fami通紀念限定幻想號」明日放送
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 09:33 AM   #962
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 安安 查看文章
https://m.facebook.com/famitsuhongko...0518856031112/
香港版「Fami通紀念限定幻想號」明日放送
估唔到 "軟"攻番香港市場

舊 04-11-17, 11:10 AM   #963
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
估唔到 "軟"攻番香港市場
今日蘋果沒有送, 但上網可以download PDF高清版
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 11:34 AM   #964
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
引用:
作者: Leong 查看文章
宜家入緊去拎實體版,有興趣可以搵我拎本

舊 04-11-17, 11:37 AM   #965
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
個宣傳咁重香港味真係好唔吸引
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 11:42 AM   #966
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
個宣傳咁重香港味真係好唔吸引
由手機版發出
我都覺得太過本地化了, 好粗俗, 變成好重口味

此篇文章於 04-11-17 11:44 AM 被 Leong 編輯。
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 11:59 AM   #967
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
其實在下覺得OK
雖然冇咩蝦碌野應該都係睇返日網多…

舊 04-11-17, 12:29 PM   #968
waitwait
クリストファー

最重要可以改善ACG形象同令ACG好似睇波融入生活成為話題
都係一件好事

舊 04-11-17, 02:10 PM   #969
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
o下無送??仲叫家人幫我買份蘋果....

舊 04-11-17, 02:47 PM   #970
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
食lunch果陣買咗份,摺埋夾喺入面嘅
D題材都幾得意

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 03:07 PM   #971
yorkyork

註冊日期: May 2010
我個份蘋果都有,
有蘋果冇夾到?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 03:31 PM   #972
waitwait
クリストファー

唔係份份有,但會有少量喺同ACG相關既店鋪內免費派發
如果有朋友尖沙嘴返工,可以過黎我道拎

舊 04-11-17, 04:30 PM   #973
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

XBox Live GamertagMikekoala
份紙應該係Promote Only,Web版內容會正常返吧?
(唔係日本個邊應該唔放過佢)

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-17, 07:01 PM   #974
waitwait
クリストファー

份紙應該係宣傳頭炮黎同作為紀念品

雖然用香港報紙既紙黎印係幾特別,不過如果印到好似海報咁大家應該會開心D

Anyway, 大家未拎既話就去拎份支持下,難得Game News咁難搵錢既野都肯攪。

P.S. 我都係幫手派,冇份攪㗎。

舊 04-11-17, 09:11 PM   #975
Eddie Lau
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2010
哪兒可以下載? 謝謝!

引用:

M+ 故事: 電玩中的多樣香港
Eddie Lau 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 03:59 PM

手機版 | APP版