Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-04-16, 03:15 AM   #326
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
動畫版好正,應該之後都有完全動畫化的計劃吧?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 07:33 PM   #327
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
睇完套動畫對呢隻野期待度下跌
好似睇緊小學雞戰隊片咁
希望打機個時係另一回事
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 10:44 PM   #328
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Avelcain 查看文章
睇完套動畫對呢隻野期待度下跌
好似睇緊小學雞戰隊片咁
希望打機個時係另一回事
persona 4 開頭睇佢嘅設定都唔够3咁吸引
但玩落4好多野都比3完整
我諗5都要玩上手先知好唔好

ps: 出年再開live show應該有新歌聽了
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 11:52 PM   #329
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
今次係咪全語音?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 11:58 PM   #330
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Lamsze 查看文章
今次係咪全語音?
唔係
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:14 AM   #331
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: aquarius 查看文章

其實今次5我有心理準備不及4,但比3好應不難吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 01:25 PM   #332
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我唯一擔心係迷宮似會變固定路線 會唔會短左
雖然我對random map無咩特別要求
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 01:27 PM   #333
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:

其實有聽PSC就知 佢地最近果次交響樂演奏會就已經有新歌
由手機版發出
舊 09-05-16, 07:13 PM   #334
Lamsze
Crazy Gamer

我覺得3較好,因為有人死,最後結局亦都 不過吉祥物狗狗存在感無咩
更令人深刻
5既長鼻子轉左已經失望左一段,但無計
舊 09-06-16, 08:08 PM   #335
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
我覺得3較好,因為有人死,最後結局亦都 不過吉祥物狗狗存在感無咩
更令人深刻
5既長鼻子轉左已經失望左一段,但無計
我都係鍾意3個故事

不過已遊戲角度,之後出既4完成度始終係高一點

長鼻轉配音有點敗筆, 冇左田之中果種奇異FEEL,我寧願A社換角色

仲有睇完DAY BREAKER....我心目中怪盜係好COOL好型架,點知動畫裡面搞到成班傻仔咁,有D驚...

舊 09-06-16, 09:57 PM   #336
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-16, 11:08 PM   #337
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
唔係啊!呢個年頭好少,對上一隻甘高分既係咩?
如果呢一分係留比佢既進步空間,甘就即係滿分 )0( 應該係無全語音

其實我選唔落手,個個角色都幾吸引,CV方面
大家會用咩?
都係睇下到時各人既能力,有咩係無效

此篇文章於 09-06-16 11:54 PM 被 Lamsze 編輯。
舊 09-06-16, 11:10 PM   #338
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

睇完動畫
唯一特別既感想係 モルガナかわいい

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 09-07-16, 12:20 AM   #339
鐵之侍

引用:
唔係啊!呢個年頭好少,對上一隻甘高分既係咩?
如果呢一分係留比佢既進步空間,甘就即係滿分 )0( 應該係無全語音

其實我選唔落手,個個角色都幾吸引,CV方面
大家會用咩?
都係睇下到時各人既能力,有咩係無效
塞錢通評分不要太相信

雖然我預感遊戲是值這分數的,希望不要使我失望吧

角色已定了一定用兼攻略對像是炮姐(新島真)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 09-07-16, 12:34 AM   #340
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔係「40分滿大作」反而冇咁驚

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 11:30 AM   #342
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔係「40分滿大作」反而冇咁驚
留番P5G

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 01:01 PM   #343
鐵之侍

https://m.youtube.com/watch?v=Jf-6D9...hl=zh-CN&gl=HK

Ps4 新機和遊戲推出是同一天,一舉兩得

此篇文章於 09-08-16 01:35 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 09-08-16, 02:03 PM   #344
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
https://m.youtube.com/watch?v=Jf-6D9...hl=zh-CN&gl=HK

D歌詞真係完全唔駛怕醜..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 02:11 PM   #345
sorlohk
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
D歌詞真係完全唔駛怕醜..
日本 d CM 無厘頭佢認第二 真係無人咁認第一
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 03:39 PM   #346
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

真係食到剛剛好~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 05:21 PM   #347
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.jp.playstation.com/blog/...908-ps4p5.html
同梱版係39,980円.....
意圖誤導
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-16, 05:26 PM   #348
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

大家諗定改咩名未
無公式名 要自己諗
由手機版發出
舊 09-08-16, 05:32 PM   #349
ゆり

註冊日期: Nov 2004
ルルーシュ・ランペルージ(誤

舊 09-08-16, 05:37 PM   #350
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
等緊偷跑(不過應該點都唔會早一星期)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Persona 5, ペルソナ5, 女神異聞錄5

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ps3 /ps4] ペルソナ5 攻略專區 TAKE YOUR TIME 鐵之侍 攻略及心得交流區 673 05-10-17 10:05 AM
[多機種] STAR OCEAN 5 Integrity and Faithlessness l PS4/PS3 l 已售 武藤遊戲 電視遊戲討論版 366 09-11-16 08:55 AM
[多機種] 龍が如く 維新 | PS3, PS4 | 已售 鐵之侍 電視遊戲討論版 617 02-18-15 05:06 AM
[多機種] [PS3, PS4, Vita] NAtURAL DOCtRINE - 完全新作SRPG | 角川ゲームススタジオ | 已售 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 44 05-05-14 08:40 PM
[PS2] Persona 3 Fes [已售] 鐵之侍 電視遊戲討論版 61 07-08-07 04:47 AM

現在的時間是 05:13 AM

手機版 | APP版