Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
Squall-Lucifer 03:59 PM 01-15-17
作者: 捲毛老爺:
可能您耐冇去個邊,已經變左牛奶公司。
エッ(゚Д゚≡゚Д゚)マジ?
又轉?
所以話老狗點會沒錢賺/賺不夠
還要成日加價
捲毛老爺 08:15 AM 01-16-17

咁多年黎第一次去,亦都係最後一次。
pet3 12:09 PM 01-20-17
友愛的美國樂園有沒有波波池的?

之前去開桌爾居但果道無左
不是藍星人 12:59 PM 01-20-17
http://www.hkfilmblog.com/archives/53186

戲院市場很多時都會出現「換牌」的情況,正當去年佔全港市場佔有率約兩成的UA行將從嘉禾手中奪得青衣城的戲院經營權時,UA位於屯門市廣場的戲院在今年約滿時,卻轉手嘉禾。

目前位於屯門市廣場一期三樓的UA屯門市廣場戲院自零七年十二月開張以來,不經不覺已經營接近十年,租約期滿在即。據接近業內人士指出,在租約到期後,該戲院將轉由嘉禾營運,也是嘉禾繼從UA手上接上黃埔戲院後,再度承接原UA戲院的位置。

屯門市廣場目前屬於信和旗下的物業,該集團位於奧海城及荃新天地的戲院目前均由嘉禾營運,而且表現相當不俗,看來未知這是否是嘉禾奪得屯門市廣場戲院的主因。

UA自開始營運屯門市廣場戲院以來,票價一直較位於屯門新墟的巴黎倫敦紐約米蘭戲院及凱都戲院貴出一截,故此經營情況不算特別理想,戲院到了去年更一度大幅下調票價「救亡」,最終還是做不住。
david 02:15 PM 01-20-17
作者: pet3:
友愛的美國樂園有沒有波波池的?

之前去開桌爾居但果道無左
無記錯波波池要入元朗...
pet3 02:15 PM 01-20-17
作者: david:
無記錯波波池要入元朗...
官網說元朗無左了
J+1 02:16 PM 01-20-17
如果好似荃新天地嗰間有d box又ok喎...不過講到尾都係去巴倫紐爛場舒服
由手機版發出
david 02:24 PM 01-20-17
官網說元朗無左了
元朗我唔係指冒險,係G-2000大馬路地鋪個場上樓入面俾入場費任玩O個度,但我都好耐無去過...
112914 02:53 PM 01-22-17
一直覺得大興的商場好特別, 不知不覺就被領展改變了

不過,未到失去都不知矜貴就是了
2009 03:06 PM 01-22-17
作者: 不是藍星人:
http://www.hkfilmblog.com/archives/53186

戲院市場很多時都會出現「換牌」的情況,正當去年佔全港市場佔有率約兩成的UA行將從嘉禾手中奪得青衣城的戲院經營權時,UA位於屯門市廣場的戲院在今年約滿時,卻轉手嘉禾。

目前位於屯門市廣場一期三樓的UA屯門市廣場戲院自零七年十二月開張以來,不經不覺已經營接近十年,租約期滿在即。據接近業內人士指出,在租約到期後,該戲院將轉由嘉禾營運,也是嘉禾繼從UA手上接上黃埔戲院後,再度承接原UA戲院的位置。

屯門市廣場目前屬於信和旗下的物業,該集團位於奧海城及荃新天地的戲院目前均由嘉禾營運,而且表現相當不俗,看來未知這是否是嘉禾奪得屯門市廣場戲院的主因。

UA自開始營運屯門市廣場戲院以來,票價一直較位於屯門新墟的巴黎倫敦紐約米蘭戲院及凱都戲院貴出一截,故此經營情況不算特別理想,戲院到了去年更一度大幅下調票價「救亡」,最終還是做不住。
咁講法邊個做都死喇,

嘉禾會賣得平過巴黎倫敦紐約米蘭戲院及凱都戲院
david 05:09 PM 01-22-17
作者: 2009:
咁講法邊個做都死喇,

嘉禾會賣得平過巴黎倫敦紐約米蘭戲院及凱都戲院
應該幾難,屯市鋪租應該貴一大截...

又其實,屯門養得起三間戲院,仲要距離咁近,都算係奇景。
亍 ◣ 10:31 PM 01-22-17
年燒開了....

可惜影唔清水影....

pet3 06:41 PM 02-03-17
良景百佳最後兩日
之後就結業

希望祥景唔洗拾
陸奧 貴志 07:42 PM 02-03-17
良景百佳最後兩日
之後就結業

希望祥景唔洗拾
呢兩間都執得仲可以開乜...?TASTE同MARKETPLACE?
pet3 07:44 PM 02-03-17
作者: 陸奧 貴志:
呢兩間都執得仲可以開乜...?TASTE同MARKETPLACE?
又開始周圍貼果種假美好幻想宣傳了
什麼更多美食選擇之類
亍 ◣ 09:06 PM 02-03-17
呢兩間咪又係百街惠康
david 09:19 AM 02-04-17
作者: 亍 ◣:
呢兩間咪又係百街惠康
可以賣貴O的嘛...
陸奧 貴志 09:29 AM 02-05-17
尋日返老家,惠康唔似摺喎.....
pet3 09:35 AM 02-05-17
尋日返老家,惠康唔似摺喎.....
惠康係唔無事

只是想食左祥景果位咋
pet3 08:46 PM 02-10-17
祥景3月2x日88
sephirothmk3 02:16 PM 02-13-17
友愛街市間阿信屋都要執埋
david 07:32 AM 03-14-17
全港戲院剩返唔夠50間 邊區冇戲院?邊區最多位?

作者: :

屯門竟然係新界區之冠,真係估你唔到...
亍 ◣ 08:31 AM 03-14-17
問題係冇晒機舖
david 05:43 PM 03-14-17
作者: 亍 ◣:
問題係冇晒機舖
虹橋隧道口O個間都執埋?
Squall-Lucifer 05:49 PM 03-14-17
大埔+北區+沙田區才3間戲院,1100個位我超級意外LOR
黃大仙邊間戲院千六個座位咁多?
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面