Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-19, 06:08 PM   #26
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
上網搵人一齊打有難度.... 人唔多, 房唔多, 房又多數係鎖了
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-19, 06:19 PM   #27
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
知唔知有幾多關?
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-19, 06:30 PM   #28
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: ZEROBO 查看文章
知唔知有幾多關?
好似5X左右

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 07:26 AM   #29
GAOGAIGAR
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDgaogaigar555
XBox Live Gamertaggaogaigar555
引用:
作者: 血之淚 查看文章
伏game
買武器要錢、升血要錢、買衫都要錢、用道具要扣錢
打完一場d錢其實已經少,用道具扣錢真係黑人問號
OD系統好勁一場只能用一次,但一次根本唔夠用,因為敵人打人好痛
可以用道具將OD系統復原,但係要扣$5000
步兵裝甲回避要扣1格能量,受身要2格,你有5格可以用不過俾怪圍你有10格都唔掂

等5代特價算
呢隻玩到十幾關已經頂唔順
今集真係做得差,乜都要錢但過版又比得少少錢
同怪物一多就會疾 ,最重要係怪物數量少好多同怪物係分幾次出唔會好似已前咁一大堆咁出,搞到好似打緊 塔防game已前架爽快感全無

是星的眼淚 閃著未完的心願
幸福還末來 眼裏滿是藍色的思念
末完的期待 彷彿你我夜空中約定了..........記住
GAOGAIGAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 02:20 PM   #30
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
爆左normal
今集怪種類少
後面關開始難,一用錯兵種一波怪都夠浸死
D大型怪一多連起身都有困難
又要刷錢刷武器,沒好武器上唔到高D難度打。
D道具又除左補血外冇咩用
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 01:28 AM   #31
awan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
我反而覺得呢集太易玩,關數少,怪又少,武器太強,跟本冇策略可言,online 6條友打仲白癡一輪衝鋒幾分鐘就過一關,巨大怪獸出場幾分鐘就打柴,亂射一通同4/5兩集相比垃圾好多,玩咗幾日經已失興趣
由手機版發出
awan 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[誠收]GT force/ GT force pro 軑盤for ps2頭文字D Special stage howard_lin1996 買賣專區 0 03-19-15 12:26 AM
[多機種] [PS4,XBONE] Defense Grid 2 (塔防| 用你既設施劃一條最遠既路線俾敵人行) ahleung 電視遊戲討論版 0 03-07-14 06:27 AM
地球防衛軍 / Earth Defense Force: Insect Armageddon D-Joe 電視遊戲討論版 89 08-14-12 12:53 PM
Nike Air Force World cup limited edition 內有Air force and Woven 出售date and price! realpeople 潮流版 9 05-03-06 10:54 PM
NBA Illegal defense c_fu 體育版 5 05-11-04 12:13 AM

現在的時間是 12:57 PM

手機版 | APP版