Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-02-18, 03:51 PM   #651
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
呢個 ada 好 OK XD

舊 12-02-18, 07:01 PM   #652
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
熟女feel , I like itb

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 07:06 PM   #653
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
好好多,難以想像同蘇玉華係同一個人
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 07:25 PM   #654
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
好似動畫d四眼妹咁, 除低眼鏡就變靚女

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 08:06 PM   #655
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
呢個Ada既眼眉好難睇(個人係好唔鍾意呢種弓字眉),
我唔知點解外國人好似好鍾意呢種眉型咁……唔可以偏向一字眉架咩?
五官算不過不失,可以更年輕就最好。

整體而言,我都係覺得六代Ada係最靚!

此篇文章於 12-03-18 04:51 PM 被 權愛真 編輯。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 09:12 AM   #656
gingq7

註冊日期: May 2008
其實無論Ada係咩樣你地都係買爆架啦

感覺雖然rebio2已可以操控Ada, 但應該遲d都係會出多個Ada DLC
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 09:27 AM   #657
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC | 2019年1月25日

引用:
作者: gingq7 查看文章

感覺雖然rebio2已可以操控Ada, 但應該遲d都係會出多個Ada DLC

其實,我都想知ada可以點樣出。因為按故事來講,出場及被使用機會不是很高。

除非dlc或獨立出新game,交代ada在re2內的補完計劃..此作一出,應該可以成為另一隻re3。

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 12-03-18 09:43 AM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 09:43 AM   #658
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: gingq7 查看文章

基本上都係既,不過可以靚既,當然係想靚D。

舊 12-03-18, 09:44 AM   #659
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
可能好似bio6咁ada自己一條綠講番同一時間佢做緊咩吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 07:26 PM   #660
Kain

去巴哈睇留言反而話呢個ada太後生無左原先種韻味
跟住我再睇多兩睇好似又係喎,點解呢度啲人反而覺得熟左

唯一解釋係台灣人唔識蘇玉華所以無先入為主既觀念
由手機版發出
舊 12-03-18, 10:24 PM   #661
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Kain 查看文章

由手機版發出
我都認為呢個ADA雖然樣係靚嘅,
但的確冇咗原作嗰種冷艷嘅感覺~

舊 12-04-18, 03:52 AM   #662
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
出ADA DLC算容易出架喇(好似4同6既ADA章節咁)
只要解釋ADA到Racoon City後到警署遇到LEON之前,到分開後、同埋去邊度拎支火箭炮出來巳經可以做一個獨立故事
反正D地圖一樣咁濟

舊 12-04-18, 08:49 AM   #663
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Montague 查看文章
出ADA DLC算容易出架喇(好似4同6既ADA章節咁)

只要解釋ADA到Racoon City後到警署遇到LEON之前,到分開後、同埋去邊度拎支火箭炮出來巳經可以做一個獨立故事

反正D地圖一樣咁濟

加入掉完火箭炮後,離開研究所的走佬過程都夠啦.....真係足夠資料有突..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 12-04-18, 02:23 PM   #664
gingq7

註冊日期: May 2008
冷唔冷艷, 有無韻味, 我覺得好睇個CV
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 02:54 PM   #665
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:

由手機版發出
要睇你對比既對象係邊一代

Bio2年代果個係咁既樣架喎,點樣成熟韻味法?
一般人個印象通常係停留係Bio4既Ada度,但Bio4果個ADA講緊已經3張野,咁梗係有成熟韻味啦大佬.......
而家呢個樣 24歲我覺得可以接受喎....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 02:59 PM   #666
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

一般人個印象通常係停留係Bio4既Ada度,但Bio4果個ADA講緊已經3張野,咁梗係有成熟韻味啦大佬.......

所以,有時覺得bio4的ada,並不是bio6的版本,有2個人存在的感覺..

舊 12-04-18, 03:17 PM   #667
Kain

引用:

咪就係講緊唔明點解樓上眾人話係熟女
我都俾你地同蘇玉華影響左
由手機版發出
舊 12-04-18, 03:20 PM   #668
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: darkvolver 查看文章
所以,有時覺得bio4的ada,並不是bio6的版本,有2個人存在的感覺..

我覺得呢個就唔關事既, 只係順住個劇情發展, 越寫越複雜, 越離奇咁啫

正如LEON咁, 你點會想到條友越嚟越好打

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 03:23 PM   #669
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
因為偏寫實所以有人話熟吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 03:35 PM   #670
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
由手機版發出
咁佢果副中女服+中女超係真係搞到成個樣係蘇玉華丫嘛....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 03:52 PM   #671
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
咁佢果副中女服+中女超係真係搞到成個樣係蘇玉華丫嘛....
唔係喎, 有板友喺除咗褸+開咗樣之後仍然覺得係熟女喎~
我就唔係幾明, 除非係用二次元審美觀去睇啦...

PS. 換個角度睇, 著咗褸戴咗超就認唔到證明個喬裝幾成功~

此篇文章於 12-04-18 04:15 PM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 04:08 PM   #672
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
由手機版發出
已經返唔到轉頭

舊 12-04-18, 06:35 PM   #673
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
唔係喎, 有板友喺除咗褸+開咗樣之後仍然覺得係熟女喎~
我就唔係幾明, 除非係用二次元審美觀去睇啦...

PS. 換個角度睇, 著咗褸戴咗超就認唔到證明個喬裝幾成功~
用2次元既角度睇,呢集都係幼過4,6同編年史
我睇唔到邊度熟

舊 12-04-18, 07:42 PM   #674
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=lBbTMjnc86w Ada 6:29~
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 08:00 PM   #675
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 安安 查看文章
唔知係咪人老咗,

對於呢D一路逃走一路比人追既壓迫感覺有D吃不消

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] The Division 2 |PS4, XB1, PC | 2019 neo2046 電視遊戲討論版 51 12-25-22 11:59 AM
[多機種] 無双OROCHI 3 Ultimate︱NS,PS4,XB1,PC 安安 電視遊戲討論版 260 12-18-19 10:00 PM
[PS4,XB1] Darksiders 3 ︱PS4/XB1/PC (已售) 信長 電視遊戲討論版 17 11-29-18 12:24 AM
[多機種] V-Rally 4︱PC/PS4/XB1/NS 安安 電視遊戲討論版 7 09-08-18 03:24 AM
[多機種] Nine Parchments︱NS/PS4/XB1/PC 安安 電視遊戲討論版 3 06-08-18 07:31 AM

現在的時間是 03:09 AM

手機版 | APP版