Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-18-13, 10:54 AM   #501
abingo
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
http://www.nicovideo.jp/watch/sm22066709

隱密車wwww

舊 10-20-13, 01:16 PM   #502
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
http://www.youtube.com/watch?v=H9yv344lyNI

有D運斷左波波13連
不過最後個個金田一真係痴線, 明明已經貼住睇片都係範圍外但都反到....
好在最後胡車兒識出挑撥wwww

引用:
作者: abingo 查看文章
神回避
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-13, 05:12 PM   #503
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=H9yv344lyNI

有D運斷左波波13連
不過最後個個金田一真係痴線, 明明已經貼住睇片都係範圍外但都反到....
好在最後胡車兒識出挑撥wwww

神回避
明顯崩射ZIP卡啦下化

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 04:10 PM   #504
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
求漢孫堅及劉備一張,PM thanks

舊 10-25-13, 02:34 PM   #505
Stevesteve

註冊日期: Dec 2012
見到澳門抆線皇帝浦番上水, 仲鬼鬼竄竄改群組privacy.

Markmark Ng changed the group privacy setting from Open to Closed.

Markmark Ng changed the group privacy setting from Closed to Secret.

改咗乜都仲睇到, 唔知有乜用有人想睇一下copy & paste攪掂.

不過.....不如摺埋佢啦, 反正全部澳門友都潛晒水, 現實的ic都被人刪埋. 得番係到摟人同佢互小. 依家台彎個位黑心都唔so佢

舊 10-25-13, 02:45 PM   #506
Stevesteve

昨天下午在旺角Game Zone發生極不愉快事件。
有過60人圍住所有衞星台,有人寧願坐響度都唔讓,外人入去無得打機,有人叫我死撚開,更有人對本人作出疑似刑事恐嚇行為。

本人在此對有關事件表示遺憾,並促請有關人士交代不讓俾人打機的理由,否則會交世嘉及警方跟進。

---------------

老實講, 我就唔信報咗警, 條友吹水唔洗抹嘴.

舊 10-25-13, 03:10 PM   #507
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
唔好再理lee位疑似精神病患者啦

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 03:14 PM   #508
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Stevesteve 查看文章

昨天下午在旺角Game Zone發生極不愉快事件。
有過60人圍住所有衞星台,有人寧願坐響度都唔讓,外人入去無得打機,有人叫我死撚開,更有人對本人作出疑似刑事恐嚇行為。

本人在此對有關事件表示遺憾,並促請有關人士交代不讓俾人打機的理由,否則會交世嘉及警方跟進。

---------------

老實講, 我就唔信報咗警, 條友吹水唔洗抹嘴.
思覺失調架佢

舊 10-25-13, 04:34 PM   #509
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: b_boy 查看文章
疑似呢兩個字是多餘的

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 04:36 PM   #510
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
疑似呢兩個字是多餘的
比基eo 哥攪到痴左線

舊 10-25-13, 04:38 PM   #511
b_boy
↘呆~

引用:
疑似呢兩個字是多餘的
未見過真身麻

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
比基eo 哥攪到痴左線

淯底可保一世平安
舊 10-25-13, 05:12 PM   #512
6eo
美波様!

引用:
疑似呢兩個字是多餘的
呢個要比讚
引用:
未見過真身麻
上次新之比賽同完左之後佢出現左架
之後衝入黎d機到唔知做mud又衝番出去:cwm19:
舊 10-25-13, 05:19 PM   #513
b_boy
↘呆~

引用:
呢個要比讚

上次新之比賽同完左之後佢出現左架
之後衝入黎d機到唔知做mud又衝番出去:cwm19:
第一日出局後, 第二日新之無去

淯底可保一世平安
舊 10-25-13, 05:21 PM   #514
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
我都無去到 睇少左精彩片段添

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 05:28 PM   #515
Stevesteve

引用:
比基eo 哥攪到痴左線
係咪中出完之後....(講緊打機對戰打城門)

引用:
未見過真身麻

未見過真身+1

其實想睇下係點o既人

舊 10-25-13, 05:33 PM   #516
Stevesteve

引用:
-- 小心佢又話報警做你喎, 告你岐視佢.

-- 夜神月: 唔俾我入組, 告你違反人權.

-- leo巨: 趙完鬆, 告你未俾家用.

舊 10-25-13, 07:42 PM   #517
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
比基eo 哥攪到痴左線
其實佢做咁多野....都係想果個始亂終棄的基eo 哥對佢在意多一點...
可惜...佢吾知基eo 哥已被切
可憐人

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-13, 01:17 PM   #518
ACR
Junior Member

註冊日期: Mar 2013
想問各位師兄 有冇R典韋放
ACR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-13, 09:58 PM   #519
6eo
美波様!

都痴Q線, 打戰計10場有8場都係呂布, 唔係無雙就飛將, 再唔係就3騎
唔Q打機算
舊 10-29-13, 10:05 PM   #520
b_boy
↘呆~

引用:
都痴Q線, 打戰計10場有8場都係呂布, 唔係無雙就飛將, 再唔係就3騎
唔Q打機算
SOSAD
LEE D比晒我咪好羅

淯底可保一世平安
舊 10-29-13, 11:11 PM   #521
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
唔Q打機算
正常。…所以我唔打
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 12:11 PM   #522
SangoTLOU
Junior Member

註冊日期: Jun 2013
EX 張飛
武力8 知力2 勇猛 募兵
血判状の苦悶 士気4 (計略知力依存高???)

http://www.nicovideo.jp/watch/sm2216...arch_key_video
SangoTLOU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 12:12 PM   #523
GUSTAV
The One
poor

個計見人用 真係好苦悶下...............用o個個

舊 11-02-13, 01:33 AM   #524
6eo
美波様!

今日見到人用+5 only
無加速一痴就槍唔到, 好廢...

今日試打神術漢號袁兄弟, 又幾好推
舊 11-02-13, 09:50 AM   #525
GUSTAV
The One
poor

引用:
今日見到人用+5 only
無加速一痴就槍唔到, 好廢...

今日試打神術漢號袁兄弟, 又幾好推
見你推爆左交響曲你係神

btw 唔係+5 係+4 淨低o個1應該兵增?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 12:37 PM

手機版 | APP版