Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-18, 07:53 PM   #51
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
啱啱响NS日ESHOP買左, 等7號玩.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-18, 03:44 AM   #52
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
其實呢隻第2集比第1集內容方面多左D咩??
(除左我之前講既:今次switch版2都有得Online合作 同 面連合作 2-4人)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 10:16 AM   #53
咩咩~~
Senior Gamer

香港ps store係咪無得down??

咩咩~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 12:15 PM   #54
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: mrk 查看文章
其實呢隻第2集比第1集內容方面多左D咩??
(除左我之前講既:今次switch版2都有得Online合作 同 面連合作 2-4人)
玩法有少少改變...例如可以拋比人...第1集要放低先得....
如果玩一d過不到對面的關卡而有豬隊友係好痛苦...

建議不要買實體...eshop特價應該只需100蚊左右...
反正感恩節都仲有幾個月...好快到...

引用:
作者: 咩咩~~ 查看文章
香港ps store係咪無得down??
港服唔知會唔會上架...第1集都沒上架...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 12:17 PM   #55
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: HON HON 查看文章
啱啱响NS日ESHOP買左, 等7號玩.
我仲等緊特價....第一集都未爆....
都唔知點樣先可能全部3星....
舊 08-06-18, 01:37 PM   #56
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
玩法有少少改變...例如可以拋比人...第1集要放低先得....
如果玩一d過不到對面的關卡而有豬隊友係好痛苦...

建議不要買實體...eshop特價應該只需100蚊左右...
反正感恩節都仲有幾個月...好快到...

港服唔知會唔會上架...第1集都沒上架...
Thx!(因為小弟冇玩第1集)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 08-06-18, 08:06 PM   #57
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
深水埗 Switch版 $350

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 08:26 PM   #58
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我仲等緊特價....第一集都未爆....
都唔知點樣先可能全部3星....
我貪新鮮所以買黎玩下...

順手買埋斑鳩...

舊 08-07-18, 10:51 AM   #59
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
已買download版

舊 08-07-18, 02:02 PM   #60
mrk

引用:
作者: neo2046 查看文章
深水埗 Switch版 $350
呢個係炒價呢!
我D一早訂既左,
上星期六係電玩XXX攞貨都只係$290

PS:唔想食炒價,轉買DL版算啦!(前提要注意自己張microSD卡夠位)

舊 08-07-18, 02:09 PM   #61
AKIRA桑
Senior Gamer
Splatoon中

註冊日期: Mar 2018
Nintendo Switch IDSW-4660-5409-0901
Overcooked 2︱XB1, PS4, Switch, PC | 已售

引用:
呢個係炒價呢!
我D一早訂既左,

PS:唔想食炒價,轉買DL版算啦!(前提要注意自己張microSD卡夠位)

對,舊錢夠買兩隻下載版,而且呢類game係常用,費鬼事換帶。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
AKIRA桑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 02:42 PM   #62
charcsc2000
J神哥

引用:
呢個係炒價呢!
我D一早訂既左,

就算290都係貴...人地ps4係不用200...
呢隻game買dl版算啦, 先得1gb, 沒理由唔夠位...dl版不用200...

引用:
作者: AKIRA桑 查看文章
對,舊錢夠買兩隻下載版,而且呢類game係常用,費鬼事換帶。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
真心...呢隻game建議買dl版...正常只需$100...
一代成日特價...我買個時都係呢個價...
舊 08-07-18, 09:57 PM   #63
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

【超爆笑4人合作】#1 會唔會破壞 Eli 夫妻感情呢? | Overcooked 2 [1-1 to 1-3 隱藏關]
https://youtu.be/FnkVw066-JQ

【火燒廚房】#2 繼續爆笑玩 Overcooked 2 (4人合作) [1-4 to 1-6]
https://youtu.be/DaoRTEiJvcY

【爆笑文仔伙記Mode】#3 碳燒牛扒 Overcooked 2 (4人合作) [2-1 to 2-2 + 隱藏關]
https://youtu.be/y38kpSaKAP8

引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 10:37 PM   #64
Cpato

PSN  IDPato-0402
想問switch版點樣改GAME入面個語言? 唔想見到殘體字...
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 12:13 AM   #65
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
想問上網打,係咪唔可以2個一齊上網打呢?
一連線,就變番1個人既/口\
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 02:01 AM   #66
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: Cpato 查看文章
想問switch版點樣改GAME入面個語言? 唔想見到殘體字...
主機ui語言轉日文>出日文
主機ui語言轉英文(剩英文, 唔係繁中/英文) > 出英文
X&Y 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 08:58 AM   #67
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
PSN好似唔覺有...
有白金杯, 唔買SWITCH版

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 11:18 AM   #68
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
SWITCH 加拿大ESHOP稅後大概HKD 178蚊
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 11:24 AM   #69
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: whassupbun 查看文章
PSN好似唔覺有...
https://psnprofiles.com/trophies/7933-overcooked-2
OVERCOOKED 2 TROPHIES

有白金ga.

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 12:46 PM   #70
charcsc2000
J神哥

引用:
PSN好似唔覺有...
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
https://psnprofiles.com/trophies/7933-overcooked-2

有白金ga.
3星都難到痴線...仲唸白金..沒必要燃燒生命...
舊 08-08-18, 04:30 PM   #71
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

尋晚玩左一陣, 感覺上好過第1集...

舊 08-08-18, 06:45 PM   #72
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章

有白金ga.
我咪就係話因為有白金所以唔買SWITCH版

引用:
3星都難到痴線...仲唸白金..沒必要燃燒生命...
因人而異, 我同個同事玩2P, 最後一關雪地同最後大佬卡左好耐, 過極都過唔到, 其他關都三星到, 不過要試幾次。
岩岩星期日, 帶隻game去另一個friend屋企玩2P, 佢有打開機, 我地兩個由頭打到爆機, 全部三星, 都係用左一個下晝。
真係人夾人同睇技術水平啦

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 06:55 PM   #73
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:

無錯, 同老婆玩, 會好考你EQ

舊 08-08-18, 07:02 PM   #74
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
我覺得同啲唔識玩既人一齊玩先係趣味所在
最好之前啲fb post 介紹個幾type 豬隊友都齊先歡樂

第一集試過我同兩個fd 連攜得很好
大家識自動走位補位又無衝突反而唔夠歡樂
X&Y 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-18, 11:31 AM   #75
charcsc2000
J神哥

引用:
我咪就係話因為有白金所以唔買SWITCH版

因人而異, 我同個同事玩2P, 最後一關雪地同最後大佬卡左好耐, 過極都過唔到, 其他關都三星到, 不過要試幾次。
岩岩星期日, 帶隻game去另一個friend屋企玩2P, 佢有打開機, 我地兩個由頭打到爆機, 全部三星, 都係用左一個下晝。
沒計, 我d朋友沒你個d咁勁...2星都唔知拎唔拎到,
後期拎唔到足夠星星...開不到新版

引用:
作者: 額倆羅 查看文章
無錯, 同老婆玩, 會好考你EQ
非常同意...又不可爆粗x佢...

引用:
作者: X&Y 查看文章
我覺得同啲唔識玩既人一齊玩先係趣味所在
最好之前啲fb post 介紹個幾type 豬隊友都齊先歡樂

第一集試過我同兩個fd 連攜得很好
大家識自動走位補位又無衝突反而唔夠歡樂
自己覺得要面對面吊先有用喎...
和不認識的人玩...就好似pubg / mhw咁....大家都唔知做咩就完場...仲可能有人入來搞事...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dead Cells | digital | Switch/PS4/XB1 | 惡魔城類、城堡不斷變化 neo2046 電視遊戲討論版 8 12-03-20 02:32 PM
[多機種] Dark Souls: REMASTERED | 支援中文 | NS版已售 seed2005 電視遊戲討論版 406 12-31-19 12:12 PM
[多機種] V-Rally 4︱PC/PS4/XB1/NS 安安 電視遊戲討論版 7 09-08-18 03:24 AM
[多機種] LEGO DC Super-Villains | PS4, XB1, Switch neo2046 電視遊戲討論版 2 07-21-18 02:47 AM
Switch Arms or Splatoon2 美板 換 overcooked wa11777 買賣專區 1 02-27-18 12:09 PM

現在的時間是 04:47 PM

手機版 | APP版