Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 07-23-14, 01:41 PM   #826
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: Marco 查看文章
死人洲立將隻 NOAH 3D 同 2D 分開出
仲要冇鐵

台灣有冇邊個網可以訂到鐵 ? a
有冇問下188收唔收訂?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-14, 02:51 PM   #827
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: W!LL 查看文章
有冇問下188收唔收訂?
冇行開 188 所以唔知道

舊 07-23-14, 10:42 PM   #828
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
死人洲立將隻 NOAH 3D 同 2D 分開出
仲要冇鐵

台灣有冇邊個網可以訂到鐵 ? a
台鐵....斷晒LU.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 10:41 AM   #829
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: HON HON 查看文章
台鐵....斷晒LU.
唉,俾洲立陰左一獲
早知港版冇鐵一早訂台版啦

舊 07-24-14, 03:01 PM   #830
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

入左安樂港版龐貝末日, 有3d2d有SF

大乱闘X
舊 07-24-14, 09:35 PM   #831
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
唉,俾洲立陰左一獲
早知港版冇鐵一早訂台版啦
我都係符碌入到一隻.......

唔好話港版, 韓版同美版都係2,3分開, 暫時知韓鐵同捷克鐵有2+3鐵.

舊 07-24-14, 10:38 PM   #832
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
我都係符碌入到一隻.......

唔好話港版, 韓版同美版都係2,3分開, 暫時知韓鐵同捷克鐵有2+3鐵.
如果到時真係訂唔到鐵,咁我寧願都要台版普通版,起碼都係3D+2D先

舊 07-27-14, 01:11 PM   #833
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

港版美國隊長2鐵盒版3d+2d預售中
香港各洲立影碟專門店, CD Warehouse, 精美唱片均有預售
注意係香港發行的只有鐵盒版會雙碟版3d+2d, 膠盒版3d及2d碟會分開發售

大乱闘X
舊 07-28-14, 12:22 PM   #834
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
港版美國隊長2鐵盒版3d+2d預售中
香港各洲立影碟專門店, CD Warehouse, 精美唱片均有預售
注意係香港發行的只有鐵盒版會雙碟版3d+2d, 膠盒版3d及2d碟會分開發售
已訂,但係都訂左台鐵
本來驚呢隻訂唔到港鐵,所以訂定台鐵,而且台鐵有Cap送
但估唔到最想要既港鐵 (Noah) 洲立竟然唔出
而家唯有希望睇下台灣o個邊仲有冇邊度有貨啦

舊 09-02-14, 04:54 PM   #835
ricky828
Senior Gamer
三眼

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDricky82828
想問下Concert YY果隻藍光抵唔抵買?畫汁如何?

ricky828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-14, 05:12 PM   #836
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: ricky828 查看文章
想問下Concert YY果隻藍光抵唔抵買?畫汁如何?
我覺得抵到爛, 4BD賣3百幾, 家陣仲要平左小小, 又多歌, 超值.

畫汁... 以香港CONCERT BD黎講叫合格...

題外話: 如果你想同MARK雷嗰隻黎比較, 唔好比較價錢, 你可以放心只入YY就夠晒.

舊 09-02-14, 09:16 PM   #837
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

捉鬼1,2 bluray普通,大盒版出左,有中字

大乱闘X
舊 09-03-14, 04:29 PM   #838
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
捉鬼1,2 bluray普通,大盒版出左,有中字
Thanks!
入手

舊 09-07-14, 11:38 PM   #839
h0104788
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
有無人知UK 版Amazing spiderman 2 係咪 REGION FREE?
h0104788 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 03:26 PM   #840
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

好耐冇黎呢邊哂下碟,哂隻近期買既 Agents Of The Shield The Complete First Season Blu-ray 先

美版有中字

舊 10-09-14, 05:43 PM   #841
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
好耐冇黎呢邊哂下碟,哂隻近期買既 Agents Of The Shield The Complete First Season Blu-ray 先

美版有中字
嘩,好正咁喎。
請問一套美版幾多錢?
Thanks a lot。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 07:06 PM   #842
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
嘩,好正咁喎。
請問一套美版幾多錢?
Thanks a lot。
Around $450
我買 $430

舊 10-10-14, 07:47 AM   #843
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
Around $450
我買 $430
呢個價...好過去訂.

舊 10-10-14, 01:16 PM   #844
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
呢個價...好過去訂.
我o個日買得返最後一盒,唔知會唔會再返貨呢

舊 10-10-14, 02:39 PM   #845
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

今日晏d有行版黑魔后, 有3d2d set, 3d2d分開, 無鐵

大乱闘X
舊 10-10-14, 04:15 PM   #846
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
今日晏d有行版黑魔后, 有3d2d set, 3d2d分開, 無鐵
今晚收工入先
3D+2D 應該好快會冇哂

舊 10-10-14, 05:43 PM   #847
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
Around $450
我買 $430
嘩,好抵喎!
想問一問,係咪大部分美版碟都會附中文字幕?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-14, 01:29 PM   #848
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
嘩,好抵喎!
想問一問,係咪大部分美版碟都會附中文字幕?
大部份都冇

所以我都好怕到時第2季出 Blu-ray 時會冇中文字幕

香港d發行商又死既,英劇美劇全部只出 dvd

舊 10-14-14, 04:35 PM   #849
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我o個日買得返最後一盒,唔知會唔會再返貨呢
我第二日仲見到有貨.

引用:
大部份都冇

所以我都好怕到時第2季出 Blu-ray 時會冇中文字幕

香港d發行商又死既,英劇美劇全部只出 dvd
平心而論, 就算出左都唔方多人買BD LA, 你睇個MARKET差到....

再加上PEARL又播緊, 我都係追睇PEARL播架咋...

此篇文章於 10-14-14 04:42 PM 被 HON HON 編輯。
舊 11-03-14, 01:47 PM   #850
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

今日下午老變有貨

大乱闘X

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 11:22 AM

手機版 | APP版