Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 06-10-13, 12:37 PM   #701
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
尋日試左,畫汁ok啦,呢d片都係咁上下無乜特別~
無差左咁啦~
正, 唔該晒....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 01:47 PM   #702
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
入左隻得利台版晚孃BD(港版安樂得DVD), 片長137分鐘+SF, 拆開見只係用BD25, 但開出黎畫質好掂

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 03:55 PM   #703
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: W!LL 查看文章
入左隻得利台版晚孃BD(港版安樂得DVD), 片長137分鐘+SF, 拆開見只係用BD25, 但開出黎畫質好掂
都係嗰句, 25同50假象黎架咋, 唔駛咁care.

舊 06-25-13, 11:49 PM   #704
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
隻FF Orchestral Album都ok正....

Rice

舊 06-27-13, 03:01 PM   #705
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
有冇3d blue ray影碟機可以介紹? 大路野得嘞, 要黎代替部dvd, 唔該
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-13, 06:28 PM   #706
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

今日收到...

有中文字幕

舊 07-09-13, 09:33 PM   #707
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Yoga BD 初回有超級大本相册仲要超過三粒鐘,不過未得閑睇
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-13, 07:06 PM   #708
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
Yoga 聲畫ok,其中有啲歌係Yoga不在狀態丶佢自己拉開咪多過係收音問題...Yoga完全被峰姐比下去鳥
軟硬vs GH 隻BD有合格BD聲畫啵,係唔會係示範級數啫

此篇文章於 07-14-13 07:12 PM 被 C.Ryo 編輯。
舊 08-03-13, 06:55 PM   #709
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
唔好意思, Blu-ray player係咪喺度問?

近排想買部新Player
請問Pioneer BDP-450定Sony BDP-S790比較好?
http://www.pioneerhongkong.com.hk/ct...ail.php?id=431

http://www.sonystyle.com.hk/ss/produ...s790/index.jsp

其實主要貪呢兩部有HDMI x2 (一廳一房電視各一)

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 08:47 PM   #710
C.Ryo
Game Master

Sony 性價比高啲, 又乜功能都齊曬, 同播 sony 其下影業 BD 包無問題先 XD
舊 09-28-13, 04:10 PM   #711
C.Ryo
Game Master

近排入手
舊 09-28-13, 06:35 PM   #712
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
近排入手
last live how much and where!?!?
質素如何?
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-13, 08:09 PM   #713
C.Ryo
Game Master

引用:
作者: 我係我 查看文章
last live how much and where!?!?
質素如何?
同 HMV JP 訂, 4620yen 未包運費
4:3 SD source upscale 算 ok, 一定唔係HD咁高清, 聲就普通 LPCM 16/48 2.0
不過係喜歡(過)佢地的話, 呢隻始終比較有紀念性

此篇文章於 09-28-13 09:09 PM 被 C.Ryo 編輯。
舊 09-29-13, 06:37 PM   #714
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

唔入BD BOX SET?

大乱闘X
舊 09-29-13, 09:09 PM   #715
C.Ryo
Game Master

引用:
唔入BD BOX SET?
呢set唔想入齊ma, SD upscale + 其中有兩pair啲run down又差唔多, box set 又貴在多個套同要搞登記先有嘅Tee 留番之後入檎姐果set

此篇文章於 09-29-13 09:11 PM 被 C.Ryo 編輯。
舊 09-30-13, 09:30 PM   #716
bsky666
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDbrianbluesky
XBox Live GamertagJellyMiu
檎姐我都諗住入, 仲想入埋隻 PV 集..... 但係加埋都幾金......
ching 知唔知邊度訂會平 D?
bsky666 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-13, 11:54 PM   #717
C.Ryo
Game Master

引用:
作者: bsky666 查看文章
檎姐我都諗住入, 仲想入埋隻 PV 集..... 但係加埋都幾金......
ching 知唔知邊度訂會平 D?
都不外乎Amazon jp 同 hmv jp, 一般應該amazon 平啲,但如果見到hmv做15%或以上coupon還原就hmv扺番,不過之後要限期內再幫襯hmv先用得番啲coupon
舊 10-02-13, 02:14 PM   #718
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
想問下張學友1/2世紀演唱會 blu-ray 有冇人知E家街賣緊幾多??? Thanks!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 03:14 PM   #719
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
想問下張學友1/2世紀演唱會 blu-ray 有冇人知E家街賣緊幾多??? Thanks!!
230-250左右...

我都未買.

舊 10-09-13, 07:24 PM   #720
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

超人鐵盒版小貨到無倫

大乱闘X
舊 10-09-13, 07:33 PM   #721
C.Ryo
Game Master

引用:
超人鐵盒版小貨到無倫
港版唔係 steelbook

反而訂咗MU, 多野送

舊 10-09-13, 11:26 PM   #722
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
港版唔係 steelbook

反而訂咗MU, 多野送

對我黎講唔多有分別, 可能要連書仔或雙幻紙套算
11月pacific rim先有主菜, 要入齊行版同日版
今日入左after earth鐵盒, 原來有4K, 不過呢套戲係咪有3D版?

大乱闘X
舊 10-09-13, 11:55 PM   #723
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

港版怪獸大學無鐵盒....失望.

舊 10-10-13, 11:07 AM   #724
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

洲立出迪迪尼片成日淨係得閃套hea到爆,美版起碼有立體紙套,咁都唔跟

大乱闘X
舊 10-10-13, 11:18 AM   #725
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
洲立出迪迪尼片成日淨係得閃套hea到爆,美版起碼有立體紙套,咁都唔跟
除左發行外, 成個世界問佢攞貨黎賣都無得SAY.

佢只俾隻淨膠你賣你都要賣.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 05:08 PM

手機版 | APP版