Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-29-12, 05:04 PM   #601
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
其實安全地帶/玉置今年成立自己label, 新野比 sony 発行隻 2010 live 先被舊公司復活做 BD

新 DVD 都係得 PCM 2.0 ... 係166分鐘足本 ... Sony 會出 BD 掛 等...

- MC淨碟 5493 隻羊, 我等到 12月中 sale 先入, 成張單淨碟價再回贈共 16% coupon
絢香隻新既bd又係LPCM2.0 48/16
不過絢香真係好靚聲好夠氣唱, 果然係宇多田光第二, 畫面ok清
日本仔BD都仲係有一半未有DTS5.1聲道, 大公司都係咁

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 12-29-12 05:33 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-12, 10:21 PM   #602
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002

引用:
作者: W!LL 查看文章
日遜開箱~
日遜

只係一條橡根pack 所有野?
其實好幾次買amazon JP 都好滿意. 但今次真係想嘈一嘈....
以前幾件item的話會用熱縮膠pack 好咁多件. 但今次乜都冇. 全部只係放入去再放packing paper填滿..... 浪浪下咁. 幾本畫集的書角都.

連MC BD box 都有少少lup...

引用:
其實安全地帶/玉置今年成立自己label, 新野比 sony 発行隻 2010 live 先被舊公司復活做 BD

新 DVD 都係得 PCM 2.0 ... 係166分鐘足本 ... Sony 會出 BD 掛 等...

- MC淨碟 5493 隻羊, 我等到 12月中 sale 先入, 成張單淨碟價再回贈共 16% coupon
點先有回贈架?
今次 POPSAURUS 2012 BD 好似好多noise. 冇上次咁清.
不過有久違的 bonus interview~~~

舊 12-29-12, 11:30 PM   #603
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Squaresoft 查看文章
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-wJftvnSExG8/UN75TcefpQI/AAAAAAAAAKo/nm_Mn2rnWqI/s640/CIMG3883.JPG

只係一條橡根pack 所有野?
其實好幾次買amazon JP 都好滿意. 但今次真係想嘈一嘈....
以前幾件item的話會用熱縮膠pack 好咁多件. 但今次乜都冇. 全部只係放入去再放packing paper填滿..... 浪浪下咁. 幾本畫集的書角都.

連MC BD box 都有少少lup...

點先有回贈架?
今次 POPSAURUS 2012 BD 好似好多noise. 冇上次咁清.
有熱縮膠包住所有碟, 裡面再加條橡筋
無熱縮膠邊打開無咁靚仔了, 裡面實七國咁亂, 個盒咁大咁多吉位

大乱闘X
舊 12-29-12, 11:34 PM   #604
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: Squaresoft 查看文章

點先有回贈架?
回贈HMV 先有, 一向有1%POINT回贈, 好間唔中會做10-15倍points, 另外額外SALE回贈今年好似只做過三次, 6月一次 max 回3000yen, 12月中一次無限制回15%, 聖誕幾日最後一次限制小量新野同予訂ITEM回20%, 出貸就會save coupon code 去你 account

AMAZON 碟價抵過 HMV, 不過 DHL 貴過 JP POST又只係爭幾曰, 每次SHIP野唔多所以今年全部幫襯 HMV, 係爭在有時ship得小野時無紙盒packing

MC BD上次太大雨, 今次 DOME 內畫汁都ok啦, 聲就幾好

此篇文章於 12-29-12 11:51 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-12, 09:12 AM   #605
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:
有熱縮膠包住所有碟, 裡面再加條橡筋
無熱縮膠邊打開無咁靚仔了, 裡面實七國咁亂, 個盒咁大咁多吉位
我就係咁... 點解冇熱縮膠. total 6.9kg...

引用:
回贈HMV 先有, 一向有1%POINT回贈, 好間唔中會做10-15倍points, 另外額外SALE回贈今年好似只做過三次, 6月一次 max 回3000yen, 12月中一次無限制回15%, 聖誕幾日最後一次限制小量新野同予訂ITEM回20%, 出貸就會save coupon code 去你 account

AMAZON 碟價抵過 HMV, 不過 DHL 貴過 JP POST又只係爭幾曰, 每次SHIP野唔多所以今年全部幫襯 HMV, 係爭在有時ship得小野時無紙盒packing

MC BD上次太大雨, 今次 DOME 內畫汁都ok啦, 聲就幾好
icic, 我用amazon係因運費定左, 有時怕BD paper packing 唔知幾重.

舊 01-16-13, 12:18 AM   #606
FOKKIT
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
想問下點先Play到 Fight Club Blu ray?
MPC 同Power DVD 12 都唔得

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 10:22 AM   #607
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
2月1日出 TAKEN 2 鐵盒 Blu-ray,又要捕定 v

舊 01-24-13, 03:42 PM   #608
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: Marco 查看文章
2月1日出 TAKEN 2 鐵盒 Blu-ray,又要捕定 v
我已放棄港鐵, 買台鐵好過....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 04:39 PM   #609
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: HON HON 查看文章
我已放棄港鐵, 買台鐵好過....
其實我都半放棄中,我連 The Bourne Legacy 都未買

不過 TAKEN 2 真心好睇,值得去撲下

舊 01-24-13, 05:38 PM   #610
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
其實我都半放棄中,我連 The Bourne Legacy 都未買

不過 TAKEN 2 真心好睇,值得去撲下
撲到咪好囉, 撲唔到諗返轉頭好似好白痴咁...

加上台鐵多張咭紙, 起碼有誠意過港鐵...

係貴小小, 但我寧願坐响度等下都唔想咁趕.

舊 01-31-13, 01:27 AM   #611
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

留左,但唔知有冇啦
有就要,冇就台鐵算了

本來諗住買 Cloud Atlas 美版,點知 delay 到去 6月11日先出到

舊 02-02-13, 12:51 AM   #612
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
今日入左 taken 2 鐡盒
ok好睇,仲收錄第二結局
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-13, 07:54 PM   #613
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

連第一集入手

舊 02-02-13, 08:24 PM   #614
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

TAKEN2鐵盒見仲有街貨賣......

不過個盒好輕, 唉.

舊 02-02-13, 08:25 PM   #615
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
TAKEN2鐵盒見仲有街貨賣......

不過個盒好輕, 唉.
感覺上同 TDK 一樣多貨

當然啦,入面只有一隻 BD
唔似 Prometheus 咁聚手

舊 02-03-13, 10:59 PM   #616
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
感覺上同 TDK 一樣多貨

當然啦,入面只有一隻 BD
唔似 Prometheus 咁聚手
唔關事, 係用料渣左.....

舊 02-08-13, 08:09 PM   #617
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

話說,頭先落MK已經搵唔到美版 ARGO
Hon Hon / WiLL 你地o個邊會有嗎 ?

Here Comes The Boom 又冇

舊 02-08-13, 09:23 PM   #618
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
話說,頭先落MK已經搵唔到美版 ARGO
Hon Hon / WiLL 你地o個邊會有嗎 ?

Here Comes The Boom 又冇
以我所知188都應該無, 因為有CHING尋日去搵話賣晒.

聽日我落MK睇下有無再話你知.

我搵左人幫手買ARGO FUTURE SHOP版, 有中字, 所以美版唔買住.

舊 02-08-13, 10:56 PM   #619
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
以我所知188都應該無, 因為有CHING尋日去搵話賣晒.

聽日我落MK睇下有無再話你知.

我搵左人幫手買ARGO FUTURE SHOP版, 有中字, 所以美版唔買住.
FUTURE SHOP 版係咪 Steelbook ? 可唔可以搭多隻 ?

舊 02-09-13, 06:25 PM   #620
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
FUTURE SHOP 版係咪 Steelbook ? 可唔可以搭多隻 ?
Yes, 係steelbook

暫時未知幾時到貨, 不過我都問問有無得要多隻先, 再覆返你

舊 02-09-13, 07:16 PM   #621
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

ARGO响188好似見到 不過無留意呢套戲, 無望佢幾錢
今個星期只係入左呢隻
引用:

大乱闘X
舊 02-09-13, 07:43 PM   #622
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

OK,唔該哂兩位

舊 02-10-13, 11:59 PM   #623
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
想問下有無大大見到邊度仲有胡琳隻Bianca Live?

舊 02-14-13, 05:20 PM   #624
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: teamkiller 查看文章
想問下有無大大見到邊度仲有胡琳隻Bianca Live?
灣仔一定有

大乱闘X
舊 02-14-13, 07:42 PM   #625
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
灣仔一定有
灣仔邊度?我少過去灣仔行街

剛剛在鑽石山CD Warehouse見到有隻,買左了....廢事特登過去買

此篇文章於 02-14-13 08:50 PM 被 teamkiller 編輯。
teamkiller 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 03:53 PM

手機版 | APP版