Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-12-05, 01:06 AM   #1
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売

Homepage

発売日:2005年05月09日

此篇文章於 04-12-05 01:09 AM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 01:25 AM   #2
機神GBA
God of Gamer
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
又來一隻?

雖然尼隻又係正野, 但發售期同首都高太近la.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 01:32 AM   #3
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
嘩~咁lee隻有冇得對戰先?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 01:59 AM   #4
axg
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
係咪同首都高差唔多玩法??
axg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 08:46 AM   #5
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
作者: neo2046
咦.....睇下右角個圖...Rockstar...!?
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 03:47 PM   #6
野孩子
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
我以為係namco街機果隻添......
野孩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 03:59 PM   #7
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 瀨賀
咦.....睇下右角個圖...Rockstar...!?
呢個系列不嬲都係 rockstar 架喎~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 04:33 PM   #8
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
作者: Zaku
呢個系列不嬲都係 rockstar 架喎~
係咪美國由rockstar發行...!?
舊 04-12-05, 04:40 PM   #9
Zaku
The One

引用:
係咪美國由rockstar發行...!?
3 集都係佢地自己寫兼發行~
MC
MC 2
MC 3
舊 04-12-05, 05:11 PM   #10
機佬兵團~龜
Crazy Gamer
惡魔X

又破產la

舊 04-12-05, 05:26 PM   #11
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
好野....首都+彎岸......
7,8月有得play

舊 04-12-05, 08:57 PM   #12
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
MC
MC 2
MC 3
咁我地街機隻灣岸係咪genki開發架......!?
舊 04-12-05, 10:11 PM   #13
機佬兵團~龜
Crazy Gamer
惡魔X

引用:
no
街機係namco 開發 用首都高既路
http://www.namco.co.jp/aa/am/vg/wanganmaxi/

你都有打灣岸MT???

舊 04-12-05, 10:38 PM   #14
Zaku
The One

引用:
此灣岸不同彼灣岸架~
舊 04-12-05, 11:53 PM   #15
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
作者: 機佬兵團~龜
no
街機係namco 開發 用首都高既路
http://www.namco.co.jp/aa/am/vg/wanganmaxi/

你都有打灣岸MT???
無玩呀...

唔該你先.^^
不過我指既係再之前果隻....唔係有隻係genki開發再舊d既灣岸midnight於arcade出過咩...!? 不過唔係由genki發行咁.....(唔知有無記錯)

引用:
此灣岸不同彼灣岸架~

真失禮....^^;
我都無留意原來有隻美版賽車又係叫灣岸添.....Thanks.^^

此篇文章於 04-12-05 11:56 PM 被 瀨賀 編輯。
舊 04-13-05, 12:47 PM   #16
x3402
Junior Member

註冊日期: Dec 2004
why same name ga
x3402 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 12:53 PM   #17
Zaku
The One

引用:
作者: x3402
why same name ga
灣岸 Midnight Club
舊 04-13-05, 01:11 PM   #18
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
不過我指既係再之前果隻....唔係有隻係genki開發再舊d既灣岸midnight於arcade出過咩...!? 不過唔係由genki發行咁.....(唔知有無記錯)
o個隻係Midnight Run, Konami出的, 1995出左Midnight Run: Road Fighter 2之後就消失左...

我夠秤入機舖(咁就9年前...), 第一次打o既rac game就正係佢...

其實我之前都同你一樣, 都誤會左呢樣野...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 01:22 PM   #19
須滕京一
Game Master

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 破戒僧
o個隻係Midnight Run, Konami出的, 1995出左Midnight Run: Road Fighter 2之後就消失左...

我夠秤入機舖(咁就9年前...), 第一次打o既rac game就正係佢...

我諗佢係講緊扣能源果隻
灣岸mt之前既一隻街機版叫"灣岸midnight"
同首都高咁既玩法都係扣哂d能源就輸
只不過果隻係無得改車
我仲記得有得chuk惡魔之Z tim
須滕京一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 01:23 PM   #20
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 破戒僧

搞野GAME一隻

舊 04-13-05, 01:24 PM   #21
須滕京一
Game Master

註冊日期: Jun 2002
呢隻灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~只有美版無日版?
須滕京一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 06:05 PM   #22
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
作者: 須滕京一
我諗佢係講緊扣能源果隻
只不過果隻係無得改車
係呀....我應該係講呢隻.

但係我印象中, 真係有隻灣岸arcade版係由genki開發噃.....
舊 04-13-05, 10:15 PM   #23
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 須滕京一
我諗佢係講緊扣能源果隻
只不過果隻係無得改車
惡魔之Z 出現條件
灣岸 Midnight ~ 2:00~3:00 除C1內外,其他路線隨機出現

灣岸 Midnight R ~ 先將呔扭左或右才入錢,自動出現

引用:
係呀....我應該係講呢隻.

但係我印象中, 真係有隻灣岸arcade版係由genki開發噃.....
[少少OT]灣岸arcade版 灣岸 Midnight , 灣岸 Midnight R 係由genki開發[/少少OT]

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 04-13-05 10:20 PM 被 Tano 編輯。
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-05, 12:01 AM   #24
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

引用:
作者: Tano

[少少OT]灣岸arcade版 灣岸 Midnight , 灣岸 Midnight R 係由genki開發[/少少OT]

唔該哂, Tano. 好彩無記錯je.

我就係記得有隻早期有隻灣岸arcade版係由genki開發麻.....害人家以為記錯了....

又奇怪講咁耐都無其它版友記得, 好彩tano你出現je...
舊 04-14-05, 10:33 PM   #25
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
MC
MC 2
MC 3

但始終唔明點解加上灣岸這兩字
就咁叫Midnight Club咪幾好

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
Hi Vi Best Buy Summer 2004 公報 C.K.F. 影音館 14 09-07-04 07:35 AM
所有意大利甲組球隊的日本名 仲田英芳 體育版 2 09-26-03 09:19 PM

現在的時間是 06:40 PM

手機版 | APP版