Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-08-08, 01:28 PM   #301
千野新一
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: curlyhair囧 查看文章
恩 !? 您係唔係打多左隻字 ?
唔係啊..我出街玩緊..打緊好正..上次打T唔記得拿藥又無SAVE..之後死左...

又要係G3到打過

舊 12-08-08, 01:38 PM   #302
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
睇晒套野
覺得好睇過真人版多多聲.....

不過有個缺點......
點解LEON會咁似草薙京......
明明GAME中都唔係咁O既樣....

至於主角示申力果啲
無乜問題啫

舊 12-08-08, 01:39 PM   #303
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 千野新一 查看文章
唔係啊..我出街玩緊..打緊好正..上次打T唔記得拿藥又無SAVE..之後死左...

又要係G3到打過

ot 一問
隻game幾多mb呀

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 01:39 PM   #304
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:

又要係G3到打過
我想問點買同點樣整落部機???

同埋畫面係唔係好唔掂?
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 01:58 PM   #305
千野新一

引用:
作者: jamsquare 查看文章
ot 一問
隻game幾多mb呀
碟一同碟二大約 各450MBK左右

畫面當返PS咁..其實同PS差唔多~

點放我唔記得啦..=0=

舊 12-08-08, 02:07 PM   #306
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
係比女溝呀
leon可以唱許志安果首孤家寡人...
"遇到愛我,但非我愛"

不過我以為佢會同angela講清楚,
之後畫面閃一閃ada...

畢竟第一套BH CG電影無ada,chris同wesker有D美中不足...

舊 12-08-08, 03:08 PM   #307
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
根本就係leon去完同村民玩
升高晒lv番去低等級區屈機
g同小兵都淚目

有幾下幻想有石村屋亂入

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 04:25 PM   #308
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
leon個樣好兇....一副打厭左喪屍ge樣
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 06:32 PM   #309
爽神

咦,呢個post移左黎呢度
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 08:53 PM   #310
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
引用:
呢個故事係bio 4 既一年之後..

bio 2 既7年之後...
即係 打機 果時 既時間

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 09:16 AM   #311
千野新一

引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
即係 打機 果時 既時間
bio 2姐係你話打機果時間..佢地走左之後既7年..又返返去

舊 12-09-08, 01:10 PM   #312
細路翔
The One

時間線

bio 0 > bio 1 > bio 3 > bio 2 > bio:cv > bio 4 > 本作 > bio 5

?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 01:15 PM   #313
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 細路翔 查看文章
時間線

bio 0 > bio 1 > bio 3 > bio 2 > bio:cv > bio 4 > 本作 > bio 5

?
bio 0 > bio 1 > bio 3 前半 > bio 2 > bio 3 後半 > CV > bio 4 > 本作 > (應該) bio 5

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 01:18 PM   #314
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
時間線

bio 0>bio 1>bio 3> bio 2>bio:cv >bio 4>本作>bio 5

?
補充:
BH0 > BH1 > BH3前半 > BH2 > BH3後半 > BHCV > BHUC(CHAPTER《UMBRELLA之終焉》) > BH4 > 本作 > BH5

舊 12-09-08, 01:18 PM   #315
細路翔
The One

講起就會諗

正路bio 3一爆發果時成個城都比人封左

leon哥條傻仔係點樣撞入去?

英國說大家抱團死
舊 12-09-08, 01:18 PM   #316
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 基路亞 查看文章
bio 0 > bio 1 > bio 3 前半 > bio 2 > bio 3 後半 > CV > bio 4 > 本作 > (應該) bio 5
bio 2/3 以同歩進行形容會好d...............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 01:23 PM   #317
細路翔
The One

2果時既leon哥已經有桃花劫同不死身

英國說大家抱團死
舊 12-09-08, 01:24 PM   #318
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
講起就會諗

正路bio 3一爆發果時成個城都比人封左

leon哥條傻仔係點樣撞入去?
呢樣又係奇
玩BIO2果陣
LEON係駕車入去
沿途暢通無阻直入.....

舊 12-09-08, 01:25 PM   #319
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
bio 2/3 以同歩進行形容會好d...............
jill應該早過佢地入警署,佢地又早過jill逃出生天
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 01:27 PM   #320
細路翔
The One

引用:
作者: Kain 查看文章
jill應該早過佢地入警署,佢地又早過jill逃出生天
jill嬸打完痴漢2型中左毒訓左幾粒鐘嘛

英國說大家抱團死
舊 12-09-08, 01:31 PM   #321
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
jill嬸打完痴漢2型中左毒訓左幾粒鐘嘛
之後卡羅斯係醫院見到leon叔 (港產bio3劇情)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 01:32 PM   #322
marco仔
Game Master
香港人

註冊日期: Jun 2004
引用:
玩psp啦..我都玩緊xdxd~

bio 2~係3集ps bio入面最正~xd
bio2是系列中最好玩的吧, 分支和故事也很正.
我還記得當年老反流出版本 差點可拿來打爆機. 可惜後部分有bug未開發完成.
要等完成品來爆.
bio1就是經典了!!!
bio cv 個故事感人.
bio0 敵人感覺比bio1勁太多, 有點不合理.
bio4後感覺變了質.
bio5看了demo後感覺已經變了隻美式開槍遊戲.

心目中bio3已經是完了個故事.

marco仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 07:45 PM   #323
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
http://hero_hki.mysinablog.com/index...icleId=1466498

好正

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 08:07 PM   #324
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
之後卡羅斯係醫院見到leon叔 (港產bio3劇情)
老實講我確實幾鐘意港產BH3個故事
仲仍然係講緊遊戲線時寫得幾好(更正係有連遊戲都冇o既nemesis身世同卡羅斯鹹豬手故事 )
後期一堆原創故事都唔差,係就係天馬行空o左o的,但都好睇過港產BH2

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 08:17 PM   #325
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我7年前已經用刀仔殺左唔少
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BIOHAZARD: VENDETTA, バイオハザード:ヴェンデッタ, 生化危機

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:47 PM

手機版 | APP版