Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-16, 10:39 AM   #4901
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: clie 查看文章
應該係5230,主要都係加PILOT PART喺PVP用雜色隊時開夢拎虹珠,我覺得堅有用因為對面雜色時,我隻射創未夠黃珠開技已經被KO
小新都有夢,不過郁得慢

咁可以試下升黎用喎
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 10:46 AM   #4902
clie

註冊日期: Dec 2001
小新除非有翻身之日否則一蚊都唔會掉落去
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 10:48 AM   #4903
yorkyork

註冊日期: May 2010
shindou,我尋日見到個派珠陣,
nu負責出必,
頭兩部係SR送珠,
第三部係紫色ARX8宗介送彩珠,
最後面角落仲企部大氣拳獨角獸,
唔知你春香陣打唔打得嬴,
當然我冇打佢
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 11:26 AM   #4904
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
小新除非有翻身之日否則一蚊都唔會掉落去
愛,都係愛!!就係因為小新就要all in啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-18-16 11:50 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 11:29 AM   #4905
ShinDou

引用:
作者: yorkyork 查看文章
shindou,我尋日見到個派珠陣,
nu負責出必,
頭兩部係SR送珠,
第三部係紫色ARX8宗介送彩珠,
最後面角落仲企部大氣拳獨角獸,
唔知你春香陣打唔打得嬴,
當然我冇打佢
冇見過 XD

頭先打左個NU送珠陣,佢搭隻拳31,春香十字陣真係好易打,1下昇龍拳唔見左3隻射 XD
舊 09-18-16, 01:09 PM   #4906
clie

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
咁之後有無派上用場?
我改爆咗MOI MOI,以為征霸35有啲用,家吓有啲後悔
舊 09-18-16, 01:36 PM   #4907
yorkyork

我pvp隊野冇人掂過,
試緊203新陣,
如果有人見到比D意見

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
原來我隻小新比我變左做チップ
舊 09-18-16, 02:01 PM   #4908
ShinDou

203﹖我都擺過1排,果陣抄人地既 XD 都係擺D翼霸激勵哥00果D另外又排D高防盾咁
舊 09-18-16, 02:13 PM   #4909
yorkyork

見到有人個名叫 大波 防衛 [強]
但係佢個陣都冇人大波
舊 09-18-16, 03:59 PM   #4910
ShinDou

燒左幾支水過埋51地獄,SSR肥 =.=

得5萬幾E CHIP,都唔夠換飛

凸爆左積塵了,得番3萬1 E CHIP,1場先得果5百 E CHIP,要6萬先換到1張飛,成60場,自然回HEA打算,反正可能都係SSR肥

此篇文章於 09-18-16 04:17 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-18-16, 05:09 PM   #4911
yorkyork

又抽多部射自由,
應該換チップ好,
定留返黎睇下會唔會有大棄自由好
舊 09-18-16, 05:17 PM   #4912
ShinDou

我D機而家就算冇用多數都留,尤其主角系,除非已經出晒3色都唔係大器
舊 09-18-16, 06:22 PM   #4913
clie

而家連SR都唔敢賣,轉頭又唔知有咩大器,隻盾巴武藏唔係之前賣晒啲射晨早凸爆

抽咗3次30石都係得保底V,剩返30石今晚衝埋佢 (諗返之前ALLIN200石乜都無,120石有隻3凸V好似好抵,俾笨大試穿我底線)

此篇文章於 09-18-16 06:26 PM 被 clie 編輯。
舊 09-18-16, 07:16 PM   #4914
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻盾冇撞真係好用,差唔多可以直接取代春香

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-18-16, 07:22 PM   #4915
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
凸爆左積塵了,得番3萬1 E CHIP,1場先得果5百 E CHIP,要6萬先換到1張飛,成60場,自然回HEA打算,反正可能都係SSR肥
知唔知要換幾多隻R先凸爆?攻略到今日都無提
舊 09-18-16, 07:24 PM   #4916
yorkyork

亍你個陣G個位係咪用緊拳創聖?
唔用哥斯拉?好似勁D

引用:
知唔知要換幾多隻R先凸爆?攻略到今日都無提
我換左15隻
舊 09-18-16, 07:43 PM   #4917
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
亍你個陣G個位係咪用緊拳創聖?
唔用哥斯拉?好似勁D

我換左15隻
哥斯拉全畫面?我一直用2凸強創
即係15000CHIP就夠凸爆?啱啱好夠喎
舊 09-18-16, 07:45 PM   #4918
yorkyork

引用:
哥斯拉全畫面?我一直用2凸強創
即係15000CHIP就夠凸爆?啱啱好夠喎
哥斯拉係打晒全場,
我比G位哥斯拉打同強創打我覺得哥斯拉痛D,
可能因為多數強創都冇凸爆
舊 09-18-16, 08:16 PM   #4919
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

睇數值同睇招都係強創高兩班喎.....

突1都高過突爆c奶.....
而且傷害都係30%命中+150%傷害 對 100%命中+190%傷害

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-18-16, 10:11 PM   #4920
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲想試下衝唔衝到1400..一接近1400就連續比5個打爆落番1350\/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-18-16, 10:22 PM   #4921
yorkyork

你星期幾先唔係單?
下次試下早一日開始打
舊 09-18-16, 10:34 PM   #4922
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁我又冇用心去打,次次都係星期日先由900分左右殺上去 幾次都係13xx完工..升多級都係多粒石咁大把,算了/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-18-16, 10:40 PM   #4923
ShinDou

1日時間贏晒都升唔到幾多,起碼都要早1兩日開始打,你有NU陣攻人易好多,正常應該起碼上到千5,6

其實而家D金主要都係換SSR限凸,有時就換下改造咁,其他野盡量都唔換,應該唔係好缺,而且你個陣大把野都秒到,唔駛1定要KEEP住打單機
舊 09-18-16, 10:47 PM   #4924
yorkyork

有個人連續打我個陣輸4次,
我個陣咁吸引?
舊 09-18-16, 10:53 PM   #4925
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

改番個十字混陣又成功守到幾場上番1380...不過已經冇體刷多20點

重點都係冇心機玩/
而且對我黎講每日40連x13 coin仲吸引/\

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:11 AM

手機版 | APP版