Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-22-12, 07:28 PM   #876
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
想問sony arco s 按咩制cap個畫面?

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線  
舊 08-22-12, 08:33 PM   #877
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1616682
引用:
作者: nakata 查看文章
想問sony arco s 按咩制cap個畫面?

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線  
舊 08-22-12, 10:27 PM   #878
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
sorry!係sony acro s!
link is sony acr s.

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線  
舊 08-22-12, 10:55 PM   #879
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
http://mobile.discuss.com.hk/viewthr...age%3D1&page=3

ok

"screenshot" or "screen capture"
= hold down "Volume -" + "Power" and wait 0.5-1s

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線  
舊 08-22-12, 11:12 PM   #880
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: B|WINS 查看文章
4"mon基本上已定
IP香港市場已萎縮啦

餘下 未用完一兩年的用家/未用過IP4或以上的用家/果迷
淨係叫班姐姐肯唔肯由大MON轉細MON, 相信呢個可能性極低.....

以前周街都IP機, 定陣周街都GNOTE.....

HON HON 目前離線  
舊 08-22-12, 11:25 PM   #881
Eking

註冊日期: Feb 2006
唔一定, 我公司女性一半人重係IP......因為覺得ANDROID 機太多ICON/ SHORTCUT....

舊 08-22-12, 11:34 PM   #882
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: Eking 查看文章
唔一定, 我公司女性一半人重係IP......因為覺得ANDROID 機太多ICON/ SHORTCUT....
HAHA
等於當年d人話"我唔識用ip機wor, 唔會買la", 點知.....

講講下就無件事架la.

HON HON 目前離線  
舊 08-23-12, 01:04 AM   #883
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
請問有無版友知xs換全身殼要幾$$$ ? 今日重傷... 唉

舊 08-23-12, 01:21 AM   #884
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我換個條下巴120,塊背蓋180囉,側邊我換MON O個陣連埋個MON換左,唔知係咪要連mon換
點傷法先

舊 08-23-12, 01:22 AM   #885
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Eking 查看文章
調返轉,可能我公司D人人工高

女人換機仲快...note,gs3,htc多過男人....覺得ANDROID 大少少mon舒服,home可以加photo frame,memo,notes...
重點係 check mail @ outgoing , 畫design sd同事方便好多

部分人因為用左ip幾個月,用夠一年先換
正如有D,換左GS2 ,未想upgrade住(忍住等note2的多)

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

此篇文章於 08-23-12 01:24 AM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線  
舊 08-23-12, 02:48 AM   #886
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ~Tsz~ 查看文章
請問有無版友知xs換全身殼要幾$$$ ? 今日重傷... 唉
個Mon換左未

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 08-23-12, 03:22 AM   #887
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
XS我明明記得一升ics果陣個耗電量好好(一晚剩開wifi跌得幾個%)
而家唔知點解same setting,朝朝訓醒都跌8-10%

舊 08-23-12, 09:20 AM   #888
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有冇人會試liquipel 防水納米塗層?
系咪咁勁~拎部机去焗下就可防水???

DC 97 目前離線  
舊 08-23-12, 12:27 PM   #889
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Montague 查看文章
XS我明明記得一升ics果陣個耗電量好好(一晚剩開wifi跌得幾個%)
而家唔知點解same setting,朝朝訓醒都跌8-10%
一切都是APPS 搞鬼
例如唔用NOWTV APP點解後台長RUNNING
BTW我XS ICS 好電過HB,

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
ZlWS 目前離線  
舊 08-23-12, 01:35 PM   #890
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=7064
相機試玩 Angry Bird

ZlWS 目前離線  
舊 08-23-12, 02:01 PM   #891
TSZ
Crazy Gamer

PSN  IDI-c-eman
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
個Mon換左未
已換

舊 08-23-12, 02:26 PM   #892
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
作者: B|WINS 查看文章
一切都是APPS 搞鬼
例如唔用NOWTV APP點解後台長RUNNING
BTW我XS ICS 好電過HB,
好多人都發現wifi熄左既話部機幾乎長awake、令到市面上一D省電app成效不大
唔知算唔算sony佢tune ics呢個位tune得唔好

舊 08-23-12, 04:44 PM   #893
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
好多人都發現wifi熄左既話部機幾乎長awake、令到市面上一D省電app成效不大
2x battery冇咩問題
係長時間上網真係倒水咁
Avelcain 目前離線  
舊 08-24-12, 12:31 AM   #894
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: HON HON 查看文章
淨係叫班姐姐肯唔肯由大MON轉細MON, 相信呢個可能性極低.....

以前周街都IP機, 定陣周街都GNOTE.....
近呢個月...通街人用SG3...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 08-24-12, 12:35 AM   #895
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
同唔同呢個情況:

部機間唔中個MON會自己著(隔10秒左右就著一次)
改左用省電模式先好似唔覺再係咁...
有無師兄知道係咩原因(個MON會自己著)?有BUG乎?

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 08-24-12, 02:19 AM   #896
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
作者: funnyfun 查看文章
2x battery冇咩問題
係長時間上網真係倒水咁
我用緊JD,或者試下用2X睇下會唔會好DD

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
同唔同呢個情況:

部機間唔中個MON會自己著(隔10秒左右就著一次)
改左用省電模式先好似唔覺再係咁...
有無師兄知道係咩原因(個MON會自己著)?有BUG乎?
呢個情況自己未見過人問過,d人report得最多既都係wifi off左既時候(不論你data有冇開,係唔係airplane mode),總之wifi off的話你部機screen off standby果時會不停awake,做成不必要既耗電問題
好似咁
http://forum.xda-developers.com/show...536332&page=93

舊 08-25-12, 04:56 PM   #897
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
http://chinese.engadget.com/2012/08/...sung-decision/

10億鎂

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 08-25-12, 05:02 PM   #898
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
對兩邊來講都係面o個層啦
Samsung一季$4b,Apple一季$11b
真正影響係之後o既soft/hardware設計

Metal Gear NT 目前離線  
舊 08-25-12, 09:53 PM   #899
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
https://play.google.com/store/apps/d...untime.gg_1403

ROOT限定?
THE KING OF FIGHTERS Android 10蚊

不過小心好多機玩唔到
我galaxy nexus玩到
jos 目前離線  
舊 08-25-12, 10:11 PM   #900
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: jos 查看文章
https://play.google.com/store/apps/d...untime.gg_1403

ROOT限定?
THE KING OF FIGHTERS Android 10蚊

不過小心好多機玩唔到
我galaxy nexus玩到
xperiaS ,S2,arcoS
這個應用程式與您所有的裝置都不相容。

ZlWS 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Android 系統/手提/平板 討論區 (七) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-14-12 01:28 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (五) KTN 手機平板遊戲討論版 1000 02-16-12 04:01 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM

現在的時間是 11:57 AM

手機版 | APP版