Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-25-10, 01:32 PM   #26
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: shion_rei 查看文章
可能我同佢一起個陣已經唔係開心呢....
之後拍兩年拖我差唔多日日喊
所以我自動cut曬所有開心的事...
而家我個個佢都話我唔駛咁絕
其實點解唔開心都仲要一齊呢?
仲要2年?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-10, 05:46 PM   #27
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: irismong 查看文章
呢d野關係唔係女仔咩事...?
根本只係因為個女仔手上無貨先會咁之嘛...
如果有貨, 一早就唔會理個ex啦...
情況vice versa
咩係冇貨?
我好尊重我朋友亦唔會咁睇佢地
最少佢地冇咁表現到比我睇
亦有位拒絕了幾個追求者都仲係想住EX

舊 06-26-10, 12:48 AM   #28
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
其實點解唔開心都仲要一齊呢?
仲要2年?
其實好多原因...
可能是我就算傷得幾深都好
咁佢開心,是愛我的
我當時是不介意

可惜而家的我覺得不算是很蠢
是覺得上了一課...

開心的是
而家呢個對我好好
身邊的人也讚不絕口
我自己也改變了很多...

所以對於我兩位前度
都無乜感覺...
有時唔去到咁盡
就會對而家的情人唔住...
我一直都係咁想
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 11:07 AM   #29
caller28
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
無錯!分左手仲做乜朋友!呢啲想法好自私,自己無嘢姐,咁對方仲有無嘢先,你另一半又點諗先!咁嘅選擇揀直係害人害己呀
caller28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 01:34 PM   #30
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: caller28 查看文章
無錯!分左手仲做乜朋友!呢啲想法好自私,自己無嘢姐,咁對方仲有無嘢先,你另一半又點諗先!咁嘅選擇揀直係害人害己呀
又未至於害己害人咁誇張吧...? 睇下大家尺度享邊的遮。

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 01:46 PM   #31
caller28

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
又未至於害己害人咁誇張吧...? 睇下大家尺度享邊的遮。
如果啲關係攪到亂晒龍,最大鑊咪攪到3個人都受傷囉,仲唔係害人害己咁係乜?
舊 06-29-10, 02:48 PM   #32
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
如果啲關係攪到亂晒龍,最大鑊咪攪到3個人都受傷囉,仲唔係害人害己咁係乜?
所以米話朋友囉, 冇人叫你踩過界

舊 06-29-10, 11:56 PM   #33
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
我自問無咁大方同佢做到朋友...
反而我會CARE ABOUT 佢媽媽.. 因為佢以前對我真係好好 (媽媽)

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 08:20 AM   #34
caller28

引用:
所以米話朋友囉, 冇人叫你踩過界
你要唔踩過界,對方又要唔踩過界,仲要另一半唔好有懷疑,咁多條件都過到關又相安無事嘅,咁呢個朋友真係值得做喇(值唔值得見人見志啦)
舊 06-30-10, 09:35 AM   #35
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
你要唔踩過界,對方又要唔踩過界,仲要另一半唔好有懷疑,咁多條件都過到關又相安無事嘅,咁呢個朋友真係值得做喇(值唔值得見人見志啦)
朋友都分親疏啦,做人有彈性架嘛

舊 06-30-10, 09:52 AM   #36
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
朋友都分親疏啦,做人有彈性架嘛
咁又唔係ar
有d 關係clear cut d 好好多

舊 06-30-10, 05:39 PM   #37
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 麥C 查看文章
咩係冇貨?
我好尊重我朋友亦唔會咁睇佢地
最少佢地冇咁表現到比我睇
亦有位拒絕了幾個追求者都仲係想住EX
generally speaking 而已...
如果你覺得我有所冒犯, 我收返
sorry.

不過說真的, 如果有另外一個男的可以令到佢心動
佢就會情況好好多架喇...
當然, 唔係講緊今日散, 聽日鐘意第二個果d =.="
dun take my words to extreme

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 09:34 PM   #38
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: irismong 查看文章
generally speaking 而已...
如果你覺得我有所冒犯, 我收返
sorry.

不過說真的, 如果有另外一個男的可以令到佢心動
佢就會情況好好多架喇...
當然, 唔係講緊今日散, 聽日鐘意第二個果d =.="
dun take my words to extreme
沒有覺得冒犯
只係平時唔會再事件睇得太死
睇得太單一可能而已

心動都係一個好難去介定的詞
係先心動才有力放棄過去
定係先放棄過去才有空間心動
人人都唔同呢....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[港產] 前度[EX] 導演: 麥曦茵 主演: 鍾欣桐,陳偉霆,詩雅 麥C 電影版 0 06-17-10 02:16 AM
無聊討論二(你有幾多生活習慣因你情人/ex而改變) 麥C <<繼續談情>> 64 11-23-08 03:26 AM

現在的時間是 04:46 AM

手機版 | APP版