Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-14-09, 07:37 PM   #76
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
我都唔知講咩好,一人小一句啦
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 07:51 PM   #77
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
既然已定實
close住先啦
去完至開番

舊 08-14-09, 10:22 PM   #78
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
其實係我驚seppie享敍情入面講, 會有好多人睇唔到, 所以先叫佢落黎開topic
所以唔好話佢做乜唔享上面講埋, 係我唔好

另外,middle佢唔知seppie之前有冇搞過meeting
而seppie亦都唔會無端端話自己以前搞過幾多meeting
所以怕大家會混亂先建議下遮 咁雷太都話會負責book cafe
所以大家留電話比雷太應該都可以的~

搞meeting呢d大家有大家自己的方法同style
所以就用自己的方式去搞啦 而且都講明左係私人性質
大家都咁大個人咯 參加者都應該會自己衡量返情況的
可能人地已經pm左contact比綾小路雷太呢

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 10:25 PM   #79
The One
業餘歌手

雷太記住影相俾我睇
咪掛住打機呀

舊 08-14-09, 10:29 PM   #80
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
=Delete=

此篇文章於 08-14-09 10:33 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 12:08 AM   #81
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
好~2009年8月15日版聚出席人士如下

1) seppie
2) 綾小路雷太
3) 雷刀 <-- 7半自己上cafe
4) 下雪邊界
5) mihimaru GT <-- abs
6) joeypong
7) beagleflash
後備:
8) 0001 <-- 明天下午4點覆實.

由於要安排集合及訂枱
恕不接受新朋友加入了, 請諒
多謝大家

此篇文章於 08-15-09 02:58 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 12:13 AM   #82
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
其實係我驚seppie享敍情入面講, 會有好多人睇唔到, 所以先叫佢落黎開topic
所以唔好話佢做乜唔享上面講埋, 係我唔好

另外,middle佢唔知seppie之前有冇搞過meeting
而seppie亦都唔會無端端話自己以前搞過幾多meeting
所以怕大家會混亂先建議下遮 咁雷太都話會負責book cafe
所以大家留電話比雷太應該都可以的~

搞meeting呢d大家有大家自己的方法同style
所以就用自己的方式去搞啦 而且都講明左係私人性質
大家都咁大個人咯 參加者都應該會自己衡量返情況的
可能人地已經pm左contact比綾小路雷太呢
謝幫我解圍ar
無啦啦俾人插+抽水
超唔開心lor頭先

舊 08-15-09, 12:16 AM   #83
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: Seppie 查看文章
謝幫我解圍ar
無啦啦俾人插+抽水
超唔開心lor頭先
算啦,你攪得掂就得啦,唔駛理其他人點講...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 12:17 AM   #84
The One
業餘歌手

引用:
謝幫我解圍ar
無啦啦俾人插+抽水
超唔開心lor頭先
聽日打機盡慶d囉

舊 08-15-09, 12:19 AM   #85
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
謝幫我解圍ar
無啦啦俾人插+抽水
超唔開心lor頭先

睇開d啦
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 12:21 AM   #86
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
謝幫我解圍ar
無啦啦俾人插+抽水
超唔開心lor頭先
唔駛多謝~

咁其實MIDDLE唔係想指責你的, 佢真係純粹諗住建議 不過佢D用詞唔好遮
咁為免再有誤會, 見到呢個TOPIC的任何人
如果想搞版聚, 可以PM版主知會一聲, 然後就自己開TOPIC
咁就唔駛分兩處講, 又唔怕人睇唔到

先小人後君子, 版規都寫左, 如果版主覺得MEETING有唔妥當的地方
例如18禁呀、非法呀、有目的呀咁會有可能鎖TOPIC

舊 08-15-09, 12:24 AM   #87
The One
業餘歌手

引用:
唔駛多謝~

咁其實MIDDLE唔係想指責你的, 佢真係純粹諗住建議 不過佢D用詞唔好遮
如果想搞版聚, 可以PM版主知會一聲, 然後就自己開TOPIC

先小人後君子, 版規都寫左, 如果版主覺得MEETING有唔妥當的地方
唔使BAN架?
重手D好

舊 08-15-09, 12:26 AM   #88
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
咁又叫插,無言,慢慢 =p

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 12:29 AM   #89
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: joeypong 查看文章
算啦,你攪得掂就得啦,唔駛理其他人點講...
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
睇開d啦
冇錯!!!
多謝你地

引用:
唔駛多謝~

noted

舊 08-15-09, 12:33 AM   #90
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: lauchai 查看文章
唔使BAN架?
重手D好
ban呀..........要睇情況
應該就唔駛的......................

舊 08-15-09, 12:34 AM   #91
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
seppie
有點私人事,明晚未知黎唔黎
明天2點前覆你ok?

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 12:35 AM   #92
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
ban呀..........要睇情況
應該就唔駛的......................
第一個ban左佢先好
reason: o係度off topic (逃~

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
seppie
有點私人事,明晚未知黎唔黎
明天2點前覆你ok?

舊 08-15-09, 12:37 AM   #93
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: lauchai 查看文章
雷太記住影相俾我睇
咪掛住打機呀
你可以幫我囉機的話,我幫你影相冇問題

註:機在總機主手OTZ

ps~ 手機照殺啦-3-

舊 08-15-09, 12:39 AM   #94
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
http://www.facebook.com/pages/Sweeti...e/125440440736

明天cafe的擁躉群

舊 08-15-09, 12:41 AM   #95
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
d飲品好似唔錯

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 12:53 AM   #96
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

期待聽日見到大家~

舊 08-15-09, 09:55 AM   #97
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
去唔到呀.....sorry

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 01:19 PM   #98
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
去唔到呀.....sorry
嘿嘿嘿嘿
下次你請我地出去賠罪啦~~
XDDDD

舊 08-15-09, 06:39 PM   #99
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
你地留幾耐?放左工我會出旺角,如果你地未走,我上來撞下你地~~
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-09, 11:23 PM   #100
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
你地留幾耐?放左工我會出旺角,如果你地未走,我上來撞下你地~~

你出post 時, 我地應該都已經出哂去等集合了

今晚多謝大家俾面出席
俾小女子見識到神級鋤d 同神級指功

此篇文章於 08-15-09 11:26 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:54 PM

手機版 | APP版