Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-10-09, 07:08 PM   #26
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
藍莓...都OK

你抬到佢咁高,會唔會好易出事(藍莓唔好打我)
我幫藍妹打鑊你

舊 08-10-09, 10:05 PM   #27
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Seppie 查看文章
成日聽到你大名, 都未見過你~~

咁...8月真係邊日搞都唔見到你.
我都成日聽到你大名

少人有少人玩, 唔駛次次等齊人的 否則好難搞得成
引用:
作者: KIM 查看文章
佢超令女, 真係唔食的都要去見朝拜一下~~~(逃)
你係米想人間蒸發?

引用:
藍莓...都OK

你抬到佢咁高,會唔會好易出事(藍莓唔好打我)
你講果d似返句人話
唔好抬到我咁高呀 好令人失望架
唔係等間d人以為出黎會見到女神 實則就見到阿嬸
咁點搞呀

Lost In Paradise

此篇文章於 08-10-09 10:18 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 10:18 PM   #28
The One
業餘歌手

藍妹有冇龍baby個樣俾我睇

舊 08-10-09, 10:19 PM   #29
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: lauchai 查看文章
你直接問本人, 版聚照或會員照我唔會向他人提供架

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 10:57 PM   #30
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我都成日聽到你大名

少人有少人玩, 唔駛次次等齊人的 否則好難搞得成
<-- 男人來的

舊 08-10-09, 11:09 PM   #31
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: lauchai 查看文章
你直接走來問我啦,我或者會比你睇睇我D相
引用:
<-- 男人來的
嘩~玩咁大
呢個唔應該講,本來就係個秘密來

舊 08-11-09, 01:16 AM   #32
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
其實呢類MEET的動機是什麼?
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
你係米想人間蒸發?
所以呢段NEWS是真的~
揭四川豆腐渣工程被控

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 02:08 AM   #33
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
我係路過的....8月15號...

有咩玩的....

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 09:48 AM   #34
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
你直接走來問我啦,我或者會比你睇睇我D相

嘩~玩咁大
呢個唔應該講,本來就係個秘密來
梗係啦 玩大d 好~~
反正認真就輸了

我想問係唔係e家 finalize
大家同意8月15 玩綾小路雷太介紹既cafe???

舊 08-11-09, 10:10 AM   #35
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: 0001 查看文章
我係路過的....8月15號...

有咩玩的....
x2
剩食野?

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 02:35 PM   #36
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
x2
剩食野?
食野吹水識下網友咁lor
有興趣嗎?

舊 08-11-09, 03:18 PM   #37
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
食野吹水識下網友咁lor
有興趣嗎?
都好~~

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 09:06 PM   #38
The One
業餘歌手

firm左都唔去得
約左舊同事食飯

(雷太約日回水:XDXD):

舊 08-11-09, 09:51 PM   #39
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
我想問係唔係e家 finalize
大家同意8月15 玩綾小路雷太介紹既cafe???
如果搞手請的話,我乜都同意
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 10:17 PM   #40
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
<-- 男人來的
豪傑來的

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 10:52 PM   #41
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
都好~~
8月15見喇

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
你有米過我好多啦呢位哥仔

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
豪傑來的
你join唔join 架~

舊 08-12-09, 12:06 AM   #42
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: KIM 查看文章
其實呢類MEET的動機是什麼?
所以呢段NEWS是真的~
揭四川豆腐渣工程被控
強烈建議你快d返去湊金仔避風頭先

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
豪傑來的
沙皮姐 : 俺乃燕人張益德~~~~~誰來當我第一個對手~~~~!? 口古月~~~~~~~~~ (之後冇人咁接近)

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸

此篇文章於 08-12-09 12:09 AM 被 犬夜叉 編輯。
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 12:14 AM   #43
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
....

沙皮姐 : 俺乃燕人張益德~~~~~誰來當我第一個對手~~~~!? 口古月~~~~~~~~~ (之後冇人咁接近)
e? 呢個唔錯!!

舊 08-12-09, 12:27 AM   #44
Game Master
狙擊王

引用:
我很同意~~~~

舊 08-12-09, 08:05 AM   #45
下雪邊界

引用:
你有米過我好多啦呢位哥仔
講笑遮。。。
不過政府低級冗員同銀行金融界鉅子比較,一睇就知邊個有米d啦。。。

引用:
作者: 0001 查看文章
我很同意~~~~
我尋晚未瞓醒先咁講遮,你今朝瞓醒左未?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 09:43 AM   #46
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
講笑遮。。。
不過政府低級冗員同銀行金融界鉅子比較,一睇就知邊個有米d啦。。。
kai 子就有我份~~~你都傻既XD

舊 08-12-09, 10:32 PM   #47
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
我尋晚未瞓醒先咁講遮,你今朝瞓醒左未?
你得到了重點

喂係咪卜卡菲架?係就早出聲呀下唔該
同埋呢~ 卜午定卜晚呀?

舊 08-12-09, 11:27 PM   #48
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
我都想去呀,不過我就唔太出聲講野...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-09, 05:17 AM   #49
Game Master
狙擊王

路過...姐係點????
(果日原來我要返工=_=||4點幾先放...)

舊 08-13-09, 09:04 AM   #50
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你得到了重點

喂係咪卜卡菲架?係就早出聲呀下唔該
同埋呢~ 卜午定卜晚呀?
我覺得晚上大家應該得閑d