Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-08, 12:55 AM   #301
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: Middle 查看文章
對方呢個理由企唔住、都無理由落埋個女仔數嘛?
就黎連奧運都關佢事!

WE ARE READY!!!
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 12:57 AM   #302
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
咁點解要熄電話
如果無o野o既話
男主角打o黎咪...
"我撞到fd,未返去住,你訓先啦""你唔識ga"
之類咁o既答案啦...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 12:57 AM   #303
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
睇o左幾個撐妹妹仔post,發覺出post的朋友都認為一個零晨落街吹水兩粒鐘的人係無乜大不了,果然係我思想太守舊呢

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 01:01 AM   #304
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
妹妹仔唔識reject?識一個月就做得人家心理醫生?隨時比人老強都未知咩事

19歲呀19歲呀,真係太易釣

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 08-27-08, 01:01 AM   #305
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
咁點解要熄電話
如果無o野o既話
男主角打o黎咪...
之類咁o既答案啦...
咁睇下呢個男朋友係一個大方定小器o既男朋友了...... =p

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
睇o左幾個撐妹妹仔post,發覺出post的朋友都認為一個零晨落街吹水兩粒鐘的人係無乜大不了,果然係我思想太守舊呢
一個係呢個時候仲o係網吧re 梗你post o既我答你......
呢個時候24 小時麥記真係好多男男女女係度吹水

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 01:02 AM   #306
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
妹妹仔唔識reject?識一個月就做得人家心理醫生?隨時比人老強都未知咩事

點解我身邊無le o的女ga呢....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 08-27-08, 01:04 AM   #307
Middle
Moderator
K歌之王

引用:

點解想聽朋友心事係一定要識做心理醫生?
後生女仔都會有好奇八卦心理呀

舊 08-27-08, 01:06 AM   #308
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
咁點解要熄電話
如果無o野o既話
男主角打o黎咪...
之類咁o既答案啦...
你估樓主會就咁聽完就收線?
我覺得樓主會一直問落去問到底囉
佢女朋友可能就係唔想咁..所以直接熄電話
-------------------------------------------------

講真....拍緊拖又點.老奉要開定電話比你隨時搵到?唔開電話又一定要解釋?有私人空間唔得架咩?....
拍拖係為開心..比人管住哂既話.絕對唔會開心.咁樣既話真係唔好拍仲好
家陣拍拖咋.唔係你老婆呀..個女仔隨時飛起你都得啦.一定係你飛人?
引用:

聽人講野.又唔係輔導人
唔洗講到心理醫生咁誇

---------------------------------------------------------------
其實我覺得個topic都無咩好討論...因為各網友既思想背道而馳...
跟本唔會達到一個共識..

此篇文章於 08-27-08 01:11 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 01:07 AM   #309
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
你估樓主會就咁聽完就收線?
我覺得樓主會一直問落去問到底囉
咁既然都係要講大話
索性一開始就話自己去訓
叫樓主唔好搵佢咪仲好....

舊 08-27-08, 01:15 AM   #310
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
咁既然都係要講大話
索性一開始就話自己去訓
叫樓主唔好搵佢咪仲好....
呀..好似唔係咁..睇番頭post
照睇.個女仔原本都係諗住買奶.唔知會有人搵佢
佢應該係出門之後.個佬先去搵佢既...
如果佢係一早諗住見條佬.咁應該會係msn度同樓主講會訓覺.同埋會熄電話ETC

換言之.有佬黎搵佢.係一件意外.樓主會搵到佢.亦係一個意外..
引用:
習慣夜生活既人會覺得好平常
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 01:16 AM   #311
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
點解想聽朋友心事係一定要識做心理醫生?
後生女仔都會有好奇八卦心理呀
so 好奇害死貓

樓主睇o黎你要比多D刺激比你女友

舊 08-27-08, 01:18 AM   #312
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
一個係呢個時候仲o係網吧re 梗你post o既我答你......
呢個時候24 小時麥記真係好多男男女女係度吹水
帶出重點,E種妹妹仔的價值

舊 08-27-08, 01:24 AM   #313
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
係點o既價值先 ~___~

舊 08-27-08, 01:25 AM   #314
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
咩價值?出個價黎睇下?

我唔敢講佢地係好自愛,夜晚晚落M記吹水唔係好大罪啫?
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 01:33 AM   #315
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
咩價值?出個價黎睇下?

我唔敢講佢地係好自愛,夜晚晚落M記吹水唔係好大罪啫?
只係表達出以佢咁o既行為唔值樓主為佢咁做(飛的事件)

當然,我講我既感覺,樓主見到咁都無所謂亦無不可

舊 08-27-08, 01:39 AM   #316
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
我係諗唔明點解有人會覺得
因為個男的圖謀不軌,所以個女的唔應該點點點……

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 01:56 AM   #317
CNC
Crazy Gamer
麻雀放砲專家

註冊日期: Dec 2003
現今女權當道
做仔既而家不宜太多動作..
合則來 不合則去吧

舊 08-27-08, 01:56 AM   #318
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Kaiser 查看文章
我係諗唔明點解有人會覺得
因為個男的圖謀不軌,所以個女的唔應該點點點……
重點係識得一個月,防人之心完全無視,已經身為成年人又唔識分輕重,熄手機個人認為屬逃避責任

此篇文章於 08-27-08 01:59 AM 被 DevilElvis 編輯。
舊 08-27-08, 02:38 AM   #319
voodoo_cowboy
Junior Member

註冊日期: Dec 2007
引用:
咩抽唔抽、就無謂再提

其實如果個男性朋友唔係大十年又有車的話......
大家會唔會有唔同講法?

O.T: voodoo_cowboy 你係咪有去pumb ?
嘿嘿嘿~~
voodoo_cowboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 02:48 AM   #320

引用:
重點係識得一個月,防人之心完全無視,已經身為成年人又唔識分輕重,熄手機個人認為屬逃避責任
我唔係爭個女仔,有邊個未無知過,未錯過先?
而家事後孔明式公審呢個小妹妹,對樓主同妹妹仔都無好處,無作用。

假如妹妹仔係咁理智既,邊得來俾十幾版大家吹!

既然樓主同妹妹仔都有心KEEP 住段感情,不如傾下點同樓主補鑊,將來對妹妹擇友自由既鬆緊度好過!
voodoo_cowboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 02:50 AM   #321

引用:
作者: Norm 查看文章
一個30歲既男人,假定又有一定經濟能力啦(佢有車),找一個只係識左幾個月,得20歲既女仔深夜傾心事,我相信不是一個十分正常既情況....
對於一個30歲既男人來講,係正常不過,非常希望有既活動~
舊 08-27-08, 02:57 AM   #322
BRA武藏
Game Master

其實係咪大10歲、有冇車都唔係重點

當大家同齡,夜媽媽12點幾特登來搵個女仔傾2粒鐘,你話條仔冇野我就唔信了

一般搵都搵最想溝果個啦

哭訴又好、慶祝又好,求其搵過藉口o者,追過女仔o既男仔應該心裡有數

劉翔拎金牌可以出來慶祝、劉翔退出都可以出來哀悼架

如果成個case調返轉,係某女版友上來出post話男友暪住佢同女仔落街傾2粒鐘,我想睇下有幾多女版友會叫佢唔好咁緊張、控制慾強囉
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 03:01 AM   #323

叔叔有無野同妹妹覺得自已有無野係兩回事來架~~
舊 08-27-08, 08:43 AM   #324
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
well, 問題變左普通男女朋友可唔可以傾心事

舊 08-27-08, 09:32 AM   #325
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Norm 查看文章
一個30歲既男人,假定又有一定經濟能力啦(佢有車),找一個只係識左幾個月,得20歲既女仔深夜傾心事,我相信不是一個十分正常既情況....
你錯了
其實係一條非常正常o既溝女橋,我係個男人都會咁做
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:07 AM

手機版 | APP版