Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-05-08, 10:26 PM   #526
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: lauchai 查看文章
對你黎講, 冇可能
衰o野....雖然我對自己都無咩信心
不過都唔好咁直接丫

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 10-05-08, 11:30 PM   #527
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
對你黎講, 冇可能
只會愈黎愈煩
綾小路雷太 目前離線  
舊 10-06-08, 12:22 AM   #528
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
只會愈黎愈煩
如果忍得到既
明知山有虎 請勿行近
唔好等咬死左先後悔
POKA 目前離線  
舊 10-06-08, 12:24 AM   #529
POKA
Banned

引用:
對你黎講, 冇可能
佢唔夠決絕/唔夠恨心
受害只會係自己
當知道呢條女人既真面目時 即時玩完好過有其他幻想
過來人經歷
POKA 目前離線  
舊 10-06-08, 12:38 AM   #530
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
衰o野....雖然我對自己都無咩信心
不過都唔好咁直接丫
衰野, 我一向都係咁架啦

舊 10-06-08, 12:56 AM   #531
加瑪
奧脫福的一條小草

大家插還插...唔好咁大力=_="

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 10-06-08, 12:57 AM   #532
The One
業餘歌手

引用:
大家插還插...唔好咁大力=_="
咁都叫插?
係想你認清真相咋

舊 10-06-08, 01:04 AM   #533
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
咁都叫插?
係想你認清真相咋
睇清啦
不過唔開心點都會有咁o者...

加瑪 目前離線  
舊 10-06-08, 01:57 AM   #534
POKA
Banned

引用:
睇清啦
搵多D野比自己做啦~
POKA 目前離線  
舊 10-06-08, 02:05 AM   #535
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
合時間又有中大的只去食飯可以嗎?
係奧海打住機等都得

舊 10-06-08, 11:16 PM   #536
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
睇清啦
好啦 等我黎鼓勵下你啦~
出黎同版友一齊玩 玩過的都說讚(hardsell中 )

引用:
作者: 麥C 查看文章
合時間又有中大的只去食飯可以嗎?
係奧海打住機等都得
上下半場可以自由選擇 去晒兩場都得

喂 咁即係淨係得我就唔去啦
大細超 麥C大細超啊

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-06-08, 11:49 PM   #537
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
上下半場可以自由選擇 去晒兩場都得

喂 咁即係淨係得我就唔去啦
大細超 麥C大細超啊
咁已知你會去丫麻
藍板主

舊 10-08-08, 08:43 AM   #538
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
http://www.gaforum.org/showpost.php?...58&postcount=1

情版版聚會唔會選擇呢個呢...
魚伕 目前離線  
舊 10-08-08, 09:17 AM   #539
The One
業餘歌手

引用:
作者: 魚伕 查看文章
http://www.gaforum.org/showpost.php?...58&postcount=1

你想佢地辛苦吓?

舊 10-08-08, 09:47 AM   #540
魚伕
Moderator

引用:
你想佢地辛苦吓?
一班友邊行邊吹水,其實唔覺架~

而且夜景靚,可以一齊影下相~

有藍大同芭比姐姐去,可能會吸引好多拍友去~
魚伕 目前離線  
舊 10-08-08, 10:27 AM   #541
The One
業餘歌手

咁又係
而且條路好易行啫

舊 10-08-08, 10:33 AM   #542
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:

我試過由我屋企行去西貢.. 我屋企在觀塘果邊, O向清水灣道沿路行入去. 大約 3 小時就到... 亦試過由九龍城行去花墟, 大約 9 個字. 試過屋企沿新清水灣道去九龍城, 大約 1 小時

當然分開幾次行

引用:
咁又係
而且條路好易行啫
0 難道, 因為根本車行的馬路

此篇文章於 10-08-08 10:37 AM 被 t-cup 編輯。
t-cup 目前離線  
舊 10-08-08, 05:27 PM   #543
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:

如果有人車我同藍妹返屯門區就沒所謂,西貢好遠ar=.="
其實我未試過自己搭車去西貢
Diana 目前離線  
舊 10-08-08, 09:27 PM   #544
The One
業餘歌手

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
使唔使同你(唔係, 係帶你)由屯門行去西貢?
24小時內包到

舊 10-08-08, 09:57 PM   #545
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:

咁鬼夜 街燈都唔夠光 影到相嗎?

而且應該係有芭比去會吸引到好多拍友
我個名寫唔寫個效果冇乜分別架

引用:
咁其實我可以賴低你我自己返馬鞍山
又或者你上埋黎我屋企訓

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-08-08, 10:51 PM   #546
魚伕
Moderator

引用:

引用:
影到...其實你地有冇睇過詳情架...

睇完日出都6點啦....
朝早有專車會送你地去觀塘地鐵站....到地鐵站都7點...
應該唔會有危險呱....
魚伕 目前離線  
舊 10-09-08, 12:06 AM   #547
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:

咁其實我可以賴低你我自己返馬鞍山
又或者你上埋黎我屋企訓
你唔介意我唔驅AR~
Diana 目前離線  
舊 10-09-08, 12:14 AM   #548
The One
業餘歌手

引用:
你唔介意我唔驅AR~
好危險

舊 10-09-08, 12:58 AM   #549
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
好危險
我見到你再同兩位玩落去形同自掘墳墓(笑

b 唔碌既就去打機團?我join啊(笑

舊 10-09-08, 08:45 AM   #550
The One
業餘歌手