Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 04-21-06, 11:20 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
[醫生與我]頭痛嘛?

醫生:[喂病友, 好耐冇見喎]

病:[係啊, 都成四, 五個月喇!]

醫生:[咁你今次黎都唔會係同我打招呼咁簡單嘛?]

病:[嗯...這個...我很欣賞貴寶號的國貨, 然而...]

醫生:[ ]

病:[人總係唔會滿足的...][61號的, 已經不合我的胃口了, 吃了反而比不吃更懊惱...]

醫生: (二話不說走入藥房)[71號總可以嘛! 好多病友都係用佢!]

病:[生我者父母, 知我者醫師也!][那診金...]

醫生:[630吧!]

病: (從袋裡取出咭片)[我是他的朋友!]<--其實只是光顧過一遍

醫生:[啊, 你是家父的朋友嗎?那...550吧!]

病:[我真是他的朋友啊...]

醫生: (死cheap精...)[530總可以嘛??]

病:[冇得再平d嘛? 算啦~即磅!]

醫生:[..............咁至係嘛, 祝你藥到病除!]
----
病:[這支...好像在某個活動時見過....](拿起來把玩)

病:[都係下次先..........]

71q入手
相後補

舊 04-21-06, 11:26 PM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜恭喜~~ 夠穩陣冇?

>> 病:[這支...好像在某個活動時見過....](拿起來把玩)

抑壓心中的慾望對身體不好啊...
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-06, 11:30 PM   #3
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KKH
恭喜恭喜~~ 夠穩陣冇?

>> 病:[這支...好像在某個活動時見過....](拿起來把玩)

抑壓心中的慾望對身體不好啊...
這個...
拎上手, 唔知點解覺得好好拎...
而且大力o係上面壓落去都覺得好穩

舊 04-21-06, 11:41 PM   #4
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
(從袋裡取出咭片)<--i want this

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-06, 11:46 PM   #5
Strider
初段

引用:
作者: apache
(從袋裡取出咭片)<--i want this
冇咩可以幫到你

舊 04-21-06, 11:50 PM   #6
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
病:[這支...好像在某個活動時見過....](拿起來把玩)
吓?
係咩~!
hahaha~!

祝一世唔駛換腳~!

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-06, 11:59 PM   #7
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
是看過那個特別快拆版嗎
那麼應該還差那一塊

上次活動呢,摸過某個毒友K用的波頭
所以上次看醫生呢就好自然欽定要食個款藥

其實呢...我經常把玩某友的一件玩意...現在..心中也常常也想著她...
聚會好易出事......

此篇文章於 04-22-06 12:03 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-06, 01:50 AM   #8
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
恭喜恭喜~~
聚會好易出事...... agree agree

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-06, 03:28 AM   #9
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso