Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
ZlWS 11:51 PM 04-18-13
作者: Metal Gear NT:
Low-end iPhone?

Is This The Budget iPhone’s Plastic Casing?
Read more at http://www.cultofmac.com/224035/is-t...rXp810d5U3G.99

http://www.cultofmac.com/224035/is-t...lastic-casing/

Low end,起碼要4.6"啦
pet3 08:18 AM 04-19-13
Low-end iPhone?

Is This The Budget iPhone's Plastic Casing?
Read more at http://www.cultofmac.com/224035/is-t...rXp810d5U3G.99

http://www.cultofmac.com/224035/is-t...lastic-casing/

現在有點難看

3GS哪種 ?
有完整實圖時可能會比較好看
草薙さん 08:20 AM 04-19-13
同我聽到既差唔多
Metal Gear NT 12:43 AM 04-21-13
作者: pet3:
現在有點難看

3GS哪種 ?
有完整實圖時可能會比較好看
3GS那種質料,不過平底......即係膠iPad mini

用返同一screen size啦
5S冇理由轉,廉價機更加唔會走去大部過老大
Consistency都仲係一個優點
大情大性武大帝 10:22 PM 04-26-13
我剛剛上左ios 6.1.3,但唔知點解safari個書籤會無左?點先可以入番?
Metal Gear NT 08:49 AM 04-28-13
作者: 大情大性武大帝:
我剛剛上左ios 6.1.3,但唔知點解safari個書籤會無左?點先可以入番?
冇sync過iCloud, desktop?
大情大性武大帝 06:30 PM 05-01-13
冇sync過iCloud, desktop?
原來重開機就得…唔該…
initial 01:10 AM 05-08-13
作者: B|WINS:
有冇人用chrome
轉tab一定reload,冇得set?

有冇方法chrome to safari/海豚
試下用MERCURY, 轉TAB 唔駛LOAD, 介面同CHROME 差不多.
不過冇safari 個BOOKMARK OFFLINE 睇功能.

順便問下有冇APP 可以張個網頁D/L 落黎遲D睇?

另, 最近用緊AIR VEDIO, 幾正. 串流快, 畫面靚又可以用外掛字幕.
Metal Gear NT 09:59 AM 05-08-13
作者: initial:
試下用MERCURY, 轉TAB 唔駛LOAD, 介面同CHROME 差不多.
不過冇safari 個BOOKMARK OFFLINE 睇功能.

順便問下有冇APP 可以張個網頁D/L 落黎遲D睇?

另, 最近用緊AIR VEDIO, 幾正. 串流快, 畫面靚又可以用外掛字幕.
有個叫Offline Reader

不過你想save文字/圖字所有連結齊晒?
前者的話Safari read later同Instapaper都得啦
DevilElvis 01:31 AM 05-09-13
想問下如果iPod差唔到電,又過咗保養,應該去邊度整好?

Thanks!!
草薙さん 01:33 AM 05-09-13
搵Ricky啦
DevilElvis 01:58 AM 05-09-13
作者: 草薙さん:
搵Ricky啦

Thanks 草薙
neo 01:50 PM 05-09-13
有冇ipad mini 2消息?知唔知幾時出?
Shinjyo 01:57 PM 05-09-13
作者: neo:
咩都要等六月WWDC

iPad iPhone iMac MacBook Mac Pro iOS OSX都係要WWDC

今年年頭少左一次marketing event

傳聞年尾
龍寶寶 04:25 PM 05-09-13
作者: neo:
因為iPad太重打機唔方便,3日前先入左部白色32GB Mini,目的係想隨時隨地都可以出街打FF5
HI_Ricky 04:27 PM 05-09-13
作者: DevilElvis:

Thanks 草薙
拎過黎插兩下,睇下通唔通得番經.... XD
DevilElvis 04:51 PM 05-09-13
作者: HI_Ricky:
拎過黎插兩下,睇下通唔通得番經.... XD
星期六你唔度?
龍寶寶 04:51 PM 05-09-13
想問下係iTune下載到iPad的恐怖在線,有六百幾集,有咩方法可以傳過去iPad Mini?THX
>>>>>劉伯<<<<< 05:56 PM 05-09-13
作者: 龍寶寶:
想問下係iTune下載到iPad的恐怖在線,有六百幾集,有咩方法可以傳過去iPad Mini?THX
好易啫XDDDD
龍寶寶 06:01 PM 05-09-13
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
好易啫XDDDD
係iTune搞左好耐都搞唔掂,要點做先得?THX
Metal Gear NT 04:53 PM 05-12-13
作者: 龍寶寶:
係iTune搞左好耐都搞唔掂,要點做先得?THX
啲podcast唔喺iTunes本機入面?

3rd party software
http://www.ilounge.com/index.php/art...to-computer/P2
如月釋臣 06:20 PM 05-14-13
我用左I Phone5 幾個月左右
諗住買10000mah的手機外置充電器
想問momax牌子?
還是romoss的牌子比較好?
沒名字的?君 07:12 PM 05-14-13
作者: 如月釋臣:
我用左I Phone5 幾個月左右
諗住買10000mah的手機外置充電器
想問momax牌子?
還是romoss的牌子比較好?
如果只係自己部電話
買一萬會唔會太多太重
電容量越多 就要越多時間去充電

牌子方面
MOMAX係香港公司
ROMOSS係深圳公司

如月釋臣 07:17 PM 05-14-13
作者: 沒名字的?君:
如果只係自己部電話
買一萬會唔會太多太重
電容量越多 就要越多時間去充電

牌子方面
MOMAX係香港公司
ROMOSS係深圳公司
其實我諗住預埋N3DS,I Pad果D用
點都好,感謝你的意見
Metal Gear NT 07:31 PM 05-14-13
成日覺得10000嗰啲好危險......
始終係backup電,唔係成日用,6000都好ok
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面