Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-12-17, 04:38 PM   #3101
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
MOLAMOLA

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 06:24 PM   #3102
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
講要3P一齊造BB係乜flag
下回又會有幾多BBQ
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 06:31 PM   #3103
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
點解我覺得3P宣言最後會係一場誤會

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 07:37 PM   #3104
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
竟然係著草

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 07:44 PM   #3105
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

仍然睇唔透點收尾~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 07:47 PM   #3106
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
因為破左童子功所以腳軟了?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 08:14 PM   #3107
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
オルカ有講到句Keyword, 所以應該會退場?a

ラスタル做錯野, 迫敵人入絕境自己應該會付番相應代價, 對家話晒有3部gundam+地形有利

舊 03-12-17, 08:17 PM   #3108
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
有生之年竟然睇到一套gundam係主角群向敵人跪低求饒,
走投無路到想著草改名
完全係向現實低頭再一副袋住先既寫照
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 08:45 PM   #3109
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
話說今日行信和仲見有好多hg巴力現貨, 其他鐵血hg多數頭兩日就掃晒

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 08:47 PM   #3110
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
高達 啪啪托斯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 08:49 PM   #3111
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
話說今日行信和仲見有好多hg巴力現貨, 其他鐵血hg多數頭兩日就掃晒
都無威過, 點賣得出

舊 03-12-17, 09:50 PM   #3112
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
高達c 上第一次嘅駕駛倉play aaaa

舊 03-12-17, 10:12 PM   #3113
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
第四廿七話 (又叫:走佬威龍)

1. 火星支部長竟然係牆頭草,佢仲信鐵華仲有翻身嘅希望,不過正常人係唔會嘅,呢條友好有賭徒性格,而鬍鬚佬好似又唔追究嘅?

2. 好喇死唔去但係跟位畀死更難受--無錢(個賤佬預咗,但朱古力個蒙特商會無錢咩?)。朱古力同鐵華變晒叛黨,連原以為會幫手嘅都唔敢出手,真係唔被殺都餓死。而朱古力「老豆」居然乜都爆晒出嚟,佢哋真係乜都冇,好似好絕望

3. 鬍鬚佬 winner-take-all,成個號角係佢嘅,佢唔畀死人黑仔少爺大軍,好英名!而朱古力咁嘅態度,唔怪得澳加都同佢反枱

4. 大小姐終於有多啲用,佢安排鐡華著草,而其他人,成季無乜用嘅,居然仲搵到啲錢返嚟;而當大少姐知道阿$可能~~~,居然無嘢,仲幾乎~~~(都係留返畀同人); 高達歷史上第一次用嚟當床用~~~

5. 另一個第一次係主角側居然出賣盟友,仲要走佬,點知~~

6. 鬍鬚佬嘅敗筆係趕盡殺絕;朱古力仲係個好有自信嘅臭樣,唔通真係會好似個「疑似芭樂」咁發展?下回戰鬥番就會知。

7. 自從革命篇以嚟,個心好沉,個風完全唔似一直睇嘅鐵孤,好似部 What-if 咁,好唔暢快,比上季多特篇仲悶。

此篇文章於 03-12-17 10:33 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 10:19 PM   #3114
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: Thaws 查看文章
都無威過, 點賣得出
登場大張pose威過架

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 10:49 PM   #3115
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 神龍 查看文章
高達c 上第一次嘅駕駛倉play aaaa
高達駕駛倉一對二

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 10:58 PM   #3116
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
第四廿七話 (又叫:走佬威龍)

4. 大小姐終於有多啲用,佢安排鐡華著草,而其他人,成季無乜用嘅,居然仲搵到啲錢返嚟;而當大少姐知道阿$可能~~~,居然無嘢,仲幾乎~~~(都係留返畀同人); 高達歷史上第一次用嚟當床用~~~
第一次唔係Turn A咩?
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 11:17 PM   #3117
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
黑仔知道成堆機動戰士去火星有機會1會出事 , 都成堆殺落去 , 佢唔驚架咩...?
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-17, 11:33 PM   #3118
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
三總呢一季成長左好多...
第一季到尾是0成長,只是戰士一名,冇諗過未來

呢一季又種田,又繁「顯」,又拜託女主教個仔野.....
最後終於唔迫奧加,仲講左句「有奧加既地方,就係想去既地方」....
成為老爸後果然成長了很多xd

另....
第一次看這種三角關係....見另一個攬另一個都高興......暈...

舊 03-12-17, 11:38 PM   #3119
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
以 三明 阿$ 既學歷
隨時係訓一晚自然就有BB 果種程度....

p.s 諗起黃子華講唐山大兄
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 07:56 AM   #3120
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004

������������會有BB架
咁樣睇,三明便當機會都幾大,種都留埋喇

話哂有巴巴連住,識啪都好正常?巴巴都算有意識,計埋唔止3P喎
或者今季三明嘅變化,其實會唔會巴巴已經做咗三明嘅意識?
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 08:21 AM   #3121
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
第一次唔係Turn A咩?
主角側出賣人, 又好似係 Turn-A 先~

不過男女嘅事發生嚮高達, 又唔覺 Turn-A 有發生噃

引用:
作者: 利家 查看文章
第一次看這種三角關係....見另一個攬另一個都高興......暈...
好有可能阿$同大小姐其實暗中~~~~ (去睇吓玩謝米高維治)

此篇文章於 03-13-17 08:24 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 08:47 AM   #3122
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
TURN A同2小姐全裸入駕駛倉姐
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 09:51 AM   #3123
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
係咪第一二集?! 呢個居然無乜印象~

其實, 當時有無發生到「震動」?

舊 03-13-17, 09:53 AM   #3124
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
話哂有巴巴連住,識啪都好正常?巴巴都算有意識,計埋唔止3P喎
巴巴多斯:「做咁多年高達我都係第一次」

舊 03-13-17, 10:09 AM   #3125
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
蘿蘭嗰時玩金魚之嘛
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 11:48 AM

手機版 | APP版