Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-17, 09:22 AM   #3076
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Rance 查看文章
我諗佢會出返黎插多佢一刀多D
講講下~第1季朱古力個商會都無左影喎~依張底牌又鬼隱左~!?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 09:38 AM   #3077
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
講講下~第1季朱古力個商會都無左影喎~依張底牌又鬼隱左~!?
無記錯二五大叔打MA前出現過兩次, 都係有嘢搵鐵華, 而好似每次咁啱都係尤真接佢(尤真個樣當然好有「方向性」))

其中一次係朱古力扮哂嘢, 第一次講畀澳加個「火星之王」嘅事

引用:
作者: Asurada 查看文章
其實故事告訴我們豬一樣的隊友任何地方都一定存在,
但唔可以俾豬隊友話事
鐵華累事係朱古力
萊斯達爾累事係尼哥
孫子無教嘅係, 原來點適當地撳住你個豬隊友其實仲緊要過點應付對手

此篇文章於 03-08-17 09:41 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 02:14 PM   #3078
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
終於都睇左今集...

竟然...

1. 咁明顯地有 hehe 情懷? (定係我一直都誤會左其實山木係女?)
2. 朱莉亞咁都唔死得...

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 03:24 PM   #3079
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: kevinltb 查看文章
終於都睇左今集...

竟然...

1. 咁明顯地有 hehe 情懷? (定係我一直都誤會左其實山木係女?)
2. 朱莉亞咁都唔死得...
1...

可惜落花有意流水無情, 本人由頭到尾都以為逸馬基係偽男, 點知

舊 03-08-17, 06:54 PM   #3080
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
鉄血47-50話staff

引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-17, 09:10 AM   #3081
肉羊哩咖
griffin611

連續出岡媽.....

尾二集有大貫同大張, 好可能打到飛起

舊 03-09-17, 02:27 PM   #3082
The One
あかん

引用:
引用:
舊 03-09-17, 03:05 PM   #3083
肉羊哩咖
griffin611

咁啫係無料到到喇~

舊 03-09-17, 05:15 PM   #3084
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
咁啫係無料到到喇~
最終戰朱古力隻手仲要分分鐘未好翻晒……真係廢廢地
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-17, 10:05 PM   #3085
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
集集都有人便當,已經開始麻木了!

三明竟然留活口...這類死纏爛打的小強,放虎歸山,隨時後患無窮!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-17, 10:42 PM   #3086
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: Sito 查看文章
最終戰朱古力隻手仲要分分鐘未好翻晒……真係廢廢地
朱莉亞打到咁都醫到, 隻手插一刀醫唔返就抵死啦
因蘿莉而死都算係完左心願吧
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 12:15 PM   #3087
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
唔係掛....

即係呢,你想劇情出人意表都唔駛咁玩O既....
一路以來對呢套作品喜愛程度真係畀呢幾個星期敗哂

舊 03-10-17, 12:20 PM   #3088
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Rance 查看文章
唔係掛....

即係呢,你想劇情出人意表都唔駛咁玩O既....
一路以來對呢套作品喜愛程度真係畀呢幾個星期敗哂
中招嚴重劇透

舊 03-10-17, 12:25 PM   #3089
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ゆり 查看文章
中招嚴重劇透
中招+1
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 01:00 PM   #3090
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

咁真係完啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 01:01 PM   #3091
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
老實講我真係唔係好信係真野,咁玩真係等收刀片...

舊 03-10-17, 01:04 PM   #3092
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
已經冇乜所謂了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 02:22 PM   #3093
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
唔識日文,求翻譯劇透
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 02:31 PM   #3094
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: freemanl 查看文章
唔識日文,求翻譯劇透
劇透可能

失去了奧加、鐵華團迎接新團長 蘿莉控
向地球發動最後的特攻

問完GOOGLE TRANSLATE之後估的

你自己試吓

====================

改左,樓下唔該改改

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 03-10-17 02:54 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 02:41 PM   #3095
肉羊哩咖
griffin611

(得, 改咗, 連名都幫你改埋)

引用:
作者: Irwin 查看文章
懷疑芭樂
失去了奧加、鐵華團迎接新團長 蘿莉控
向地球發動最後的特攻

問完GOOGLE TRANSLATE之後估的

你自己試吓
係真唔係?! 

係都係

我支持
大小姐,革命少女吖嘛

此篇文章於 03-10-17 05:19 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 02:45 PM   #3096
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
樓上spoiler佢啦
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-17, 10:00 PM   #3097
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
係yahoo jp打
オルガを
就會見到...

舊 03-10-17, 11:12 PM   #3098
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
唔係卦?點會咁樣安排?
班細嘅真係會聽朱古力講?起碼王我主一定唔會聽佢支笛啦......
就算連副會長都死埋,求其搵個團員坐上去都好過外人喎......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-17, 12:12 AM   #3099
The One
あかん

【Blu-ray&DVD情報】第4巻、第5巻のBlu-ray&DVD画像を公開致します!
第4巻はヴィダールとガンダム・ヴィダールが目印です!
http://www.g-tekketsu.com/products/
引用:

引用:

【Blu-ray&DVD情報】本日は一足早くBlu-ray第8巻に付属の「お疲れ様本」から
海老川兼武さん、形部一平さん、寺岡賢司さん、篠原保さんらによるイラストも先行公開!
引用:

舊 03-11-17, 12:41 AM   #3100
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
我咁睇囉…

奧加無乜理由就咁就咩左卦,應該係MIA?
如果咩左就帶唔到王我主去睇更遠的新世界,同第一季變得有矛盾了(你叫王我主點算…)

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 01:55 PM

手機版 | APP版