Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-13, 01:43 PM   #2076
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
嘩,好快就去到2012 AGS買1年plus 只係$88, 依家2百幾唔公平....... XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:45 PM   #2077
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
引用:
作者: 小嘉 查看文章
敢問你有無玩過無雙,知唔知價

你要玩數字遊戲
我就同你玩下

日版8190YEN 約640港元
台版2100NT 約538港元

點計都OVER左個3880
日本台灣水平高過香港囉
有時d 野真係身在福中不知福
早玩過日本, 價錢又合理, 仲有不滿
"我唔知我唔理我要最早又要最平"

我唔係索飯但今次香港既手法都真係好到無野講
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:49 PM   #2078
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
返而想知remote play 係咪firm 左只可以同一個wifi 網絡先可以用?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:51 PM   #2079
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
呢隻無雙連埋猛將傳,嚴格黎講係兩隻game黎
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:52 PM   #2080
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
PS4系咪冇光纖?
個SOUND BAR得光纖

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:53 PM   #2081
芝麻糊
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
我想問下首發game 有無fifa 14
同係咪玩唔番ps3.既game?
我驚server 唔連,咁遲啲先買算

舊 11-10-13, 01:55 PM   #2082
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: tylau 查看文章
民賤聯?特首辦啦、咁鍾意強姦民意
引用:
作者: DC 97 查看文章
PS4系咪冇光纖?
個SOUND BAR得光纖
有optical out

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:57 PM   #2083
HI_Ricky
深山人士

邊1位最後都收唔到SMS?

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 11-10-13, 01:58 PM   #2084
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我收唔到,但呢度有好心人己經留左一個俾我

舊 11-10-13, 02:07 PM   #2085
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: 芝麻糊 查看文章
首發有fifa14,不過應該同ps3唔同server
同埋好似玩唔到ps3 game

舊 11-10-13, 02:07 PM   #2086
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
返而想知remote play 係咪firm 左只可以同一個wifi 網絡先可以用?
http://blog.us.playstation.com/2013/...north-america/
We strongly recommend that Remote Play be used within the same WiFi network where PS4 is connected. Remote Play may or may not work over a wide area network. For Remote Play to function over a wide area network, a robust and stable WiFi connection and broadband Internet connection is required, and the local area network where PS4 is connected must be configured to permit the PS Vita system to access PS4.
你係街外/公司個NETWORK連返屋企夠快既都得

舊 11-10-13, 02:10 PM   #2087
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
引用:
我收唔到,睇來要去藍店訂了

舊 11-10-13, 02:13 PM   #2088
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: oldletter 查看文章
http://blog.us.playstation.com/2013/...north-america/
We strongly recommend that Remote Play be used within the same WiFi network where PS4 is connected. Remote Play may or may not work over a wide area network. For Remote Play to function over a wide area network, a robust and stable WiFi connection and broadband Internet connection is required, and the local area network where PS4 is connected must be configured to permit the PS Vita system to access PS4.
你係街外/公司個NETWORK連返屋企夠快既都得
姐係冇講實唔得定得
姐係要出左先知

舊 11-10-13, 02:16 PM   #2089
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
姐係冇講實唔得定得
姐係要出左先知
老實講玩到機會幾低

舊 11-10-13, 02:16 PM   #2090
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
我朋友沒有

但我
唔知佢識唔識分咩叫sms

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 02:19 PM   #2091
hiupang
Junior Member

註冊日期: Mar 2009
有無人要sms訂ps4,我有多出1個,有意pm
hiupang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 02:19 PM   #2092
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: pet3 查看文章
我朋友沒有

但我
唔知佢識唔識分咩叫sms
爆點OTL

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 02:22 PM   #2093
paultch
Senior Gamer

引用:
我8:37pm send, 都收唔到SMS...
有無會員有多名額可以給我??
萬分感謝!!

舊 11-10-13, 02:28 PM   #2094
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
引用:
咁遲啲先買

舊 11-10-13, 02:46 PM   #2095
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
仲可以嘈緊落去??

自己睇見有D煩

其實我都唔明點解一個LV袋可以賣到過10萬…我也不明一件普通到唔普通到既T-Shirt可以賣到over HKD$1000…
點解無人講下美國點解要賣$399 而唔係$299既...??

都係果句,商業決定係你和我也沒有Judge的,憑咩賣得過香港,我只係諗起倉租運輸和物流已經覺得無問題,因為貴咗,所以項生已經爭取埋買Game送一年保,首賣會又有送PSV TV, 10Plus等額外嘢比買家

$200…我諗唔到有咩好Argue, 硬食?你仲有其他選擇,就係去第二度Order, 或者旅行時順便買埋
最慘係你當我愚唔緊要,你既所謂立證又說服唔到我,之後又話人無得救,先不提有冇討論空間, 態度已經係比人感覺想唔想和你討論最主要條件喇

我地就係覺得你態度唔好先,你唔諗下自己態度問題仲話人乜乜乜乜
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 02:47 PM   #2096
paultch
Senior Gamer

引用:
作者: hiupang 查看文章
有無人要sms訂ps4,我有多出1個,有意pm
我想要可以給我嗎? pmed!
謝謝!!

此篇文章於 11-10-13 02:50 PM 被 paultch 編輯。
paultch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 03:12 PM   #2097
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
爆點OTL
有d 人已經當左whatapp叫短信

上次iphone
都有人用whatapp寄.....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 03:43 PM   #2098
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 芝麻糊 查看文章
引用:
PS4 不對應 PS3、PS2 及 PS 的遊戲。

PS4: The Ultimate FAQ – North America

引用:
Can I play my PS3 games on my PS4 system?
No, PS4 does not feature backward compatibility for PS3, PS2, or PSone games.
唉,又講回這個話題,
入來只想討論大家有沒有訂、訂了什麼遊戲,
開開心心,奈何 ……

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 03:46 PM   #2099
ipchow

PS3 初出要3980 加食骨,而家平五百仲可以淨機買想點
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 03:46 PM   #2100
HI_Ricky
深山人士

我只訂浄機,其它等plus送

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 01:23 PM

手機版 | APP版