Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]Fire-Emblem-Heroes(ファイアーエムブレム ヒーローズ)
lunn 08:13 PM 02-02-17
作者: 柚原このみ:
點重溫
chiki超可愛
最下果行Bar,最右果個
Game center 實績上面果個
sugoteam 09:42 PM 02-02-17
掛咗 Nintendo JP Account 嘅朋友,記得去專頁免費攞十粒珠,仲可以用Nintendo Coin 換Item!
lunn 09:47 PM 02-02-17
作者: sugoteam:
掛咗 Nintendo JP Account 嘅朋友,記得去專頁免費攞十粒珠,仲可以用Nintendo Coin 換Item!
綁左AC後
去水池
再禁右上
就可以換到10石
DreamyLuigi 09:53 PM 02-02-17
好似唔太好玩咁...
玩開3ds果兩隻, 期望太高

Sent from my iPhone using Gaforum
okabe 10:06 PM 02-02-17
課金GAME有邊隻好玩過原版?
出之前已經無咩期望,只係當作閒時有得玩下
要期望都係等3DS果隻外傳REMAKE
柚原このみ 10:18 PM 02-02-17
Nintendo JP Account 唔記得有無申請,邊度睇
sugihara 10:48 PM 02-02-17
Hea玩都ok嘅
第1抽就巨乳姐姐
DreamyLuigi 11:00 PM 02-02-17
作者: okabe:

好似啲課金抽獎低budget 手機rpg 咁

都唔洗好多戰術, hea 篤就得, AI 又傻會自殺

Sent from my iPhone using Gaforum
佐藤成樹 11:15 PM 02-02-17
通訊ERROR....
有無人玩到?
岩岩係部平版度開新ACC又玩到,但係手機果邊又通訊ERROR,咩玩法?
Eking 11:33 PM 02-02-17
作者: okabe:
將免費手遊同手提GAME 比......
okabe 11:44 PM 02-02-17
作者: DreamyLuigi:
好似啲課金抽獎低budget 手機rpg 咁

都唔洗好多戰術, hea 篤就得, AI 又傻會自殺

同老任合作果間DeNA就係出呢類既GAME
但當年呢類GAME係賺到笑,只係手機GAME近幾年發展快左
先見得呢隻仲停留緊

想玩類似火紋既SRPG
推薦你玩為了誰的鍊金術師
ist 11:48 PM 02-02-17
DEL......................
haluforever 11:49 PM 02-02-17
作者: rinxlun:
管理果度去開個Nintendo既ac就可以
不過地區要揀返日本先引繼到
唔得。
我IPAD 想去IPHONE 都過唔到。。己有日本任記AC
大破人間 11:58 PM 02-02-17
玩落覺得補師都幾重要下。
而且能奶又能兼任法師。

隻GAME個個都行兩格,又無左格檔同回避。
有時難免以血換血
貓太部 01:24 AM 02-03-17
夠20石再5連抽,
一次出5星覺醒主角女兒、5星覺醒女美臀魔法師
4星覺醒龍女丿丿、4星if 執事.......

暫時我覺得唔差喎,都算多嘢玩,
就算低lv都可以打到高少少lv嘅任務,
手機game,有心或搵到錢先會越改越好,
以前cc都係咁....
不過冇玩家lv冇cost計,一開始4過位已經可以放哂4、5星角色,有點那個.....
FREDDY@o@ 01:35 AM 02-03-17
限死得50氣好無良…
另外朋友有乜用?
由手機版發出
fami~yan 02:19 AM 02-03-17
作者: 貓太部:
夠20石再5連抽,
一次出5星覺醒主角女兒、5星覺醒女美臀魔法師
4星覺醒龍女丿丿、4星if 執事.......

暫時我覺得唔差喎,都算多嘢玩,
就算低lv都可以打到高少少lv嘅任務,
手機game,有心或搵到錢先會越改越好,
以前cc都係咁....
不過冇玩家lv冇cost計,一開始4過位已經可以放哂4、5星角色,有點那個.....
留啲石升下城好啲喎
貓太部 03:57 AM 02-03-17
作者: fami~yan:
留啲石升下城好啲喎
升咗3次了,
5星角去到lv20冇得覺醒?
覺醒作用係升星星?
原來界限突破唔係直接升星星,我抽到多個重複三星弓手,
去界突,好似只係升一個lv同幾十sp....
如果個重複角高dlv,好似會加多d,真係多謝哂.....
打到8章尾,冇咩難度,但如果選高一級難度,
lv20 8章尾應該已經要好注意屬性先過到....
第三難度?暫時咪諗..
Gnosis 04:33 AM 02-03-17
作者: 貓太部:
升咗3次了,
5星角去到lv20冇得覺醒?
覺醒作用係升星星?
原來界限突破唔係直接升星星,我抽到多個重複三星弓手,
去界突,好似只係升一個lv同幾十sp....
如果個重複角高dlv,好似會加多d,真係多謝哂.....
打到8章尾,冇咩難度,但如果選高一級難度,
lv20 8章尾應該已經要好注意屬性先過到....
第三難度?暫時咪諗..
覺醒完仲要冇咗限界突破效果...如果真係要追求極致嘅話就要隻隻都要上到五星先好限突...
enishi 08:11 AM 02-03-17
暫時玩落覺得簡化好多

My ID: 0895668639
由手機版發出
lunn 08:38 AM 02-03-17
想問吓,打PVP果D次數,係咪無得自然回返架?? 尋日打左3次,用完就無再回到咁既…?
小Ray 08:38 AM 02-03-17
隻 game 體力 set 50 少左 d
訓醒就滿出來, 希望遲下有變動

開頭發揮來講, 最勁我都覺得係遠程

騎兵高機打兩下, 但同時好鬼易死咁

玩過下有盾牌角色, 行得一格, 好硬, 但用來引人換血有時幾唔錯
任意 08:51 AM 02-03-17
唔知係咪要pvp升rank先會加AP..
由手機版發出
大破人間 08:54 AM 02-03-17
作者: 任意:
唔知係咪要pvp升rank先會加AP..
由手機版發出
但對戰證都唔知點補
昨天傍晚用左一劃到而家都未補返
sugihara 08:54 AM 02-03-17
九龍新界無得避,劍士弱到爆炸......
標籤:櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面